Βλεννώδεις εκκρίσεις κατά την προσπάθεια σύλληψης


Ευ Ζην
28/09/2022

# Πώς οι βλεννώδεις εκκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε έγκυος


Το να μείνετε έγκυος, πολλές φορές φαίνεται να είναι στο χέρι του Θεού. Πρέπει όλα τα αστέρια να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα για να υπάρχει μια πιθανότητα να συλλάβετε και πρέπει να κάνετε τα πάντα σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, προτού διασκορπιστούν ξανά στον νυχτερινό ουρανό!


Και παρόλο που σε αυτό υπάρχει μια δόση αλήθειας, υπάρχουν πτυχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Για αυτό προτείνουμε ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να καταλάβετε πότε αυτά τα «αστέρια» τουλάχιστον κατευθύνονται προς την κατεύθυνση που θέλετε, ώστε να είστε έτοιμη να ενεργήσετε… Ορισμένα σημάδια που θα σας βοηθήσουν με την προετοιμασία, είναι αρκετά απροσδόκητα. Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά το να σημειώνετε τις κολπικές εκκρίσεις σας μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο, καθώς έχει πολλά μυστικά μηνύματα για εσάς.


Αυτά που συμβαίνουν στην ευαίσθητη περιοχή μπορεί μερικές φορές να μοιάζουν με μυστήριο, αλλά το να μάθετε ότι οι εκκρίσεις σας μπορούν να ξεκλειδώσουν το παζλ, είναι μια μικρή αποκάλυψη!


# Οι νέες σας καλύτερες φίλες


Οι εκκρίσεις αποτελούν μια φυσιολογική και σημαντική λειτουργία του σώματος, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένος τύπος εκκρίσεων που πρέπει να λάβετε υπόψη, εάν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος.


Ουσιαστικά, με λίγα λόγια, οι παχύρρευστες βλεννώδεις εκκρίσεις είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος!


Ο λόγος είναι πως αποτελούν σημάδι ότι μπαίνετε στην πιο γόνιμη περίοδο σας. Αυτό σημαίνει ότι μόλις εντοπίσετε βλεννώδεις εκκρίσεις, είναι η ώρα να κλειστείτε στο υπνοδωμάτιο και να μείνετε εκεί για τις επόμενες μέρες!


# Τι είναι οι βλεννώδεις εκκρίσεις;


Οι παχύρρευστες βλεννώδεις εκκρίσεις μοιάζουν με ασπράδι αυγού. Είναι ελαστικές, κάτι που φαίνεται εάν τραβήξετε αργά μια ποσότητα ανάμεσα σε δύο δάχτυλα, όπου θα δείτε ότι μπορούν να τεντωθούν μερικά εκατοστά χωρίς να διασπαστούν.


Μερικές φορές μπορεί να είναι πιο υγρές, καθώς βοηθούν τον κόλπο να είναι υγρός και καλά λιπασμένος, αλλά η βλεννώδης αίσθηση είναι αυτό που υποδεικνύει ότι πρόκειται για βλέννα γονιμοποίησης.


Συνήθως δεν παραμένουν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα – μεταξύ μιας και πέντε ημερών συνολικά – γι’ αυτό έχετε στο νου σας εάν δείτε βλεννώδεις εκκρίσεις στα εσώρουχά σας ή στο χαρτί τουαλέτας.


Τι προκαλεί τις βλεννώδεις εκκρίσεις;


Αν υποθέσουμε ότι ο εμμηνορροϊκός κύκλος σας διαρκεί 28 ημέρες (μέση διάρκεια του κύκλου), τότε το γόνιμο παράθυρο κορυφώνεται την 14η ημέρα. Στη διάρκεια των ημερών πριν και γύρω από αυτήν, ο τράχηλος παράγει τέλειες εκκρίσεις που θα βοηθήσουν το σπέρμα να φτάσει στο ωάριο. Αυτή είναι η λειτουργία της βλέννας.


# Όμως δεν θέλω να μείνω έγκυος!


Φυσικά, εάν αυτό που θέλετε είναι να αποφύγετε την εγκυμοσύνη, τότε η εμφάνιση αυτών των βλεννωδών εκκρίσεων είναι ακριβώς η στιγμή που πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτική και να χρησιμοποιήσετε επιπλέον προστασία.


Και, σίγουρα, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν θέλετε τις επιπτώσεις των έντονων βλεννωδών εκκρίσεων στα εσώρουχά σας, οπότε το να είστε εξοπλισμένη με σερβιετάκια Always Dailies, είναι η ιδανική πρόληψη. Απορροφούν την υγρασία και τις οσμές, αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα, κάθε μέρα! + Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς οποίο απορροφούν την υγρασία και τις οσμές, αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα, κάθε μέρα.