Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Χρήσιμες πληροφορίες για την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000

Μία προσφορά από Oral-B POC
Χρήσιμες-ερωτήσεις-και-απαντήσεις-για-την-ηλεκτρική-οδοντόβουρτσα-Oral-B-Pro-6000-Cross-Action.
0
Οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action.

Σε τι διαφέρουν οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B από τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες;

Με απλά λόγια, οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B αφαιρούν την πλάκα πολύ πιο αποτελεσματικά σε σχέση με μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Πολλές από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία ταλάντωσης, περιστροφής και παλμικών κινήσεων που αφαιρεί έως και δύο φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Κάποιες από τις οδοντόβουρτσες της σειράς Pro, συμπεριλαμβανομένης και της Oral-B Pro 6000 Cross Action,  εκτελούν έως και 40.000 παλμικές και 8.800 παλινδρομικές κινήσεις το λεπτό, ενώ οι χειροκίνητες οδοντόβουρτσες περιορίζονται στις 300-600 κινήσεις το λεπτό. Κάποιες από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες αφαιρούν έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Oral-B Pro 6000 Cross Action;

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action είναι η ολοκαίνουρια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B. Οι δύο σειρές ινών της με κλίση σε διαφορετικές κατευθύνσεις χαρίζουν μία μοναδική αίσθηση καθαριότητας, σαν να φύγατε μόλις από τον οδοντίατρο. Οι ίνες, που είναι τοποθετημένες σε γωνίες ακριβείας, κινούνται εκατοντάδες φορές ανά δευτερόλεπτο και φτάνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια για να ανασηκώσουν και να αφαιρέσουν απαλά έως και 100% περισσότερη πλάκα στη γραμμή των ούλων (σε σύγκριση με μία κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα). Οι ίνες της έχουν κλίση σε διαφορετικές κατευθύνσεις: η μία σειρά ινών αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ενώ η άλλη την απομακρύνει, καθαρίζοντας απαλά, ανασηκώνοντας και απομακρύνοντας την πλάκα που έχει συσσωρευτεί στη γραμμή των ούλων, για μία βαθιά αίσθηση καθαριότητας.

Η κεφαλή βουρτσίσματος Cross Action διαθέτει ίνες σε γωνίες ακριβείας που μπορούν να εισχωρήσουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια, ενώ οι ιδιαίτερα πυκνοί θύσανοι εξασφαλίζουν τη συνεχή επαφή των ινών με τα δόντια.

Η τεχνολογία Cross Action ενσωματώνεται και στις ανταλλακτικές κεφαλές βουρτσίσματος Cross Action που είναι συμβατές με τις σειρές Smart και Pro.

Σε τι διαφέρει η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action από τις άλλες οδοντόβουρτσες της Oral-B;

Η νέα κεφαλή βουρτσίσματος διαθέτει διπλή σειρά ινών με διάταξη σε διαφορετικές κατευθύνσεις: η μία σειρά ινών αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα ενώ η άλλη την απομακρύνει, καθαρίζοντας απαλά, ανασηκώνοντας και απομακρύνοντας την πλάκα που έχει συσσωρευτεί στη γραμμή των ούλων, για μία βαθιά αίσθηση καθαριότητας. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ειδικούς μας αποκάλυψε ότι με την τοποθέτηση πυκνότερων, μεμονωμένων ινών σε γωνία 16°, οι κεφαλές βουρτσίσματος Cross Action μπορούν να φτάσουν και να καθαρίσουν δυσπρόσιτα σημεία.

Σε τι διαφέρει η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action από μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα;

Οι κοινές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες με ευθεία διάταξη ινών δεν φτάνουν αρκετά βαθιά ανάμεσα στα δόντια, στα σημεία που συσσωρεύεται η πλάκα. Η νέα κεφαλή βουρτσίσματος Oral-B Pro 6000 με τεχνολογία Cross Action διαθέτει πολλαπλές σειρές μηχανοκίνητων ινών, τοποθετημένες σε γωνίες ακριβώς 16 μοιρών που προσαρμόζονται κατάλληλα σε κάθε δόντι και καθαρίζουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια. Η επαναστατική διάταξη των ινών με τεχνολογία cross action χαρίζει ανώτερη αίσθηση καθαριότητας σε σύγκριση με μία κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

 Τι είδους κλινικές δοκιμές έγιναν για την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action;

Πολλές κλινικές δοκιμές έγιναν με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Cross Action προκειμένου να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητά της και η συμβολή της στη βελτίωση της στοματικής υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της πλάκας και ουλίτιδας. Επίσης πραγματοποιήθηκαν επιπλέον κλινικές μελέτες για να αξιολογηθεί το πώς επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά της λαβής τις συνήθειες βουρτσίσματος, όπως την πίεση, το χρόνο και την ακρίβεια του βουρτσίσματος.

Ποια είναι τα σημεία πώλησης της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας και των ανταλλακτικών κεφαλών βουρτσίσματος Oral-B;

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B διατίθενται σε πολυκαταστήματα, σε καταστήματα λιανικής και σε εξειδικευμένα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies