Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πού υπερέχει η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Πού υπερέχει η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

0
Το βούρτσισμα δε θα είναι πια «αγγαρεία»

Πότε μπορεί το παιδί να αρχίζει να βουρτσίζει τα δόντια του μόνο του; Με ποιον τρόπο μπορεί ένας γονιός να βοηθήσει το παιδί να δει το βούρτσισμα ως μια διασκεδαστική εμπειρία; Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τα μικρά μας βουρτσίζουν σωστά τα δόντια τους; Πότε μπορούμε να δώσουμε στο παιδί την πρώτη του ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

Κάθε γονιός έχει αναλογιστεί ή θα κληθεί να αναλογιστεί κάποια στιγμή στη ζωή του τα παραπάνω ερωτήματα. Η καθημερινή φροντίδα των δοντιών αποτελεί, άλλωστε, προϋπόθεση για μια καλή στοματική υγιεινή και όσο πιο νωρίς αντιληφθούν τα παιδιά τη σημασία του βουρτσίσματος, τόσο λιγότερο ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν στο μέλλον με σφραγίσματα και οδοντιάτρους.

Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, η τεχνολογία μάς επιτρέπει να κάνουμε με περισσότερο εύκολο και ενδεχομένως διασκεδαστικό τρόπο, πολλές καθημερινές και απαραίτητες συνήθειες. Σε ό,τι αφορά το βούρτσισμα συγκεκριμένα, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες αποτέλεσαν -και φυσικά, συνεχίζουν να αποτελούν- μια πραγματική καινοτομία.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που διερωτάστε αν αξίζει να προμηθευτείτε  παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, η λίστα που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να πάρετε πιο εύκολα την απόφασή σας.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν τουλάχιστον τρεις λόγοι για να χαρίσετε φέτος μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στο μικρό σας.

#1 Καθαρίζει τα ευαίσθητα δόντια των παιδιών, όπως ακριβώς πρέπει

Τα παιδικά δόντια είναι περισσότερο ευαίσθητα από εκείνα των ενηλίκων. Αυτό σημαίνει πως το βούρτσισμα των δοντιών ενός παιδιού πρέπει να γίνεται με περισσότερο απαλό τρόπο. Οι πλέον σύγχρονες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, λοιπόν, έχουν ειδικές λειτουργίες που μπορούν να μας εγγυηθούν ότι τα δοντάκια των παιδιών καθαρίζονται καλά και απαλά, ενώ έχει αποδειχθεί πως μπορούν να απομακρύνουν περισσότερη πλάκα -σε σύγκριση με τις απλές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες.

Προσοχή όμως! Είναι σημαντικό να φροντίσετε να είστε βέβαιοι ότι η ηλεκτρική παιδική οδοντόβουρτσα που θα πάρετε, έχει δημιουργηθεί με βάση τις ηλικιακές ανάγκες του παιδιού. Για παράδειγμα, από την ηλικία των τριών έως των πέντε ετών θα χρειαστεί να εστιάσετε στην κατηγορία Kids, από την ηλικία των έξι ετών και πάνω στις Junior ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ενώ από τα 13 έτη στην κατηγορία Teen.

#2 Το παιδί θα θέλει να βουρτσίζει περισσότερη ώρα τα δόντια του

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο αξίζει να επιλέξετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για το παιδί, σχετίζεται με την τεχνολογία και προκύπτει μέσα από μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρευνα. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με έρευνα του 2014 που πραγματοποιήθηκε σε 52 παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως δεκατεσσάρων ετών, εννέα στα δέκα (ναι, εννέα στα δέκα!) παιδιά, βουρτσίζουν περισσότερη ώρα τα δόντια τους με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα όταν χρησιμοποιούν παράλληλα το Disney Magic Timer.

Τι είναι το Disney Magic Timer και πού θα το βρείτε; Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή για τις παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B –τις οποίες παρεμπιπτόντως συνιστούν οι οδοντίατροι- που ο κάθε γονιός μπορεί να «κατεβάσει» στο «έξυπνο» τηλέφωνό του. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μετατρέπει ουσιαστικά το βούρτσισμα σε ένα παιχνίδι επιβράβευσης για τα παιδιά, ωθώντας τα να ασχοληθούν πιο πολύ με τον καθαρισμό των δοντιών τους -μέσα στον προτεινόμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των δύο λεπτών!

#3 Μπορεί να διασκεδάσει το μικρό σας

Ο τρίτος λόγος για να πείτε φέτος «ναι» σε μια παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σχετίζεται με τον παράγονται διασκέδαση. Κακά τα ψέματα. Το βούρτσισμα των δοντιών δεν αποτελεί μια από τις αγαπημένες συνήθειες των παιδιών. Για την ακρίβεια, σε πολλές περιπτώσεις τα παιδιά προσπαθούν να το αποφύγουν, γεγονός που προκαλεί «πονοκέφαλο» στους γονείς. Με μία tech οδοντόβουρτσα όμως, η οποία συνοδεύεται από δημοφιλείς παιδικούς ήρωες της Disney, όπως την Oral-B Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Cars ή την Oral-B Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Frozen, τα περισσότερα παιδιά θα θέλουν να βουρτσίζουν τα δόντια τους ή τουλάχιστον, θα το κάνουν με μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Τρεις λόγοι για να επιλέξεις μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για το παιδί

Υπάρχουν, λοιπόν, τουλάχιστον τρεις καλοί λόγοι για να επιλέξετε φέτος μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για το παιδί. Να θυμάστε πως όσο περισσότερο κατανοήσει την αξία του βουρτσίσματος και το αγαπήσει, τόσο πιο πιθανό είναι να φροντίζει στο μέλλον σωστά τη στοματική του υγιεινή. Συνδέοντας το βούρτσισμα με αγαπημένους του ήρωες και διασκεδαστικές διαδικασίες, το σίγουρο είναι πως δεν θα το αντιλαμβάνεται πια ως μία καθημερινή «αγγαρεία» ή ως ένα ακόμη «πρέπει»!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies