Χαμόγελο που κερδίζει τις εντυπώσεις


Ευ Ζην
14/03/2019
Κάνε τη διαφορά στην εμφάνισή σου, χαρίζοντας στα δόντια σου την πιο ολοκληρωμένη περιποίηση.

Το χαμόγελο είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά ομορφιάς αλλά και σημεία που κοιτάζει κάποιος άνθρωπος σε κάποιον άλλον. Κι είναι αλήθεια, πως για να είναι λαμπερό, εκτυφλωτικό, σαγηνευτικό και μοναδικό, πρέπει να αντανακλάται από τα δόντια μας.

Ωστόσο, η ομορφιά θέλει «θυσίες» και προσπάθεια για να διατηρηθεί στα πάνω της! Όσο μεγαλώνουμε, χρειάζεται να δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή και να μην παραλείπουμε την καθημερινή φροντίδα των δοντιών μας. Άλλωστε δεν είναι και τόσα πολλά που χρειάζεται να κάνουμε για να παραμένουν υγιή και λαμπερά.

Εμείς επικεντρώσαμε όλη μας την προσοχή σε αυτά! Ψάξαμε μια λύση που θα κάνει τα δόντια σας πιο δυνατά, από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα και με συνεχή χρήση. Η λύση δεν είναι άλλη από αυτή που φαντάζεστε: η οδοντόκρεμα Oral-Β Pro-Expert!

Αν είσαστε πάνω από 51, θα παρατηρήσετε ότι το σάλιο σας δεν είναι πια τόσο αποτελεσματικό που να μπορεί να προλάβει τη διάβρωση του σμάλτου. Όμως, η οδοντόκρεμα Oral-Β Pro-Expert μπορεί να κάνει το «θαύμα» της και να προσφέρει καθαριότητα που την αισθάνεστε αμέσως μετά το πρώτο βούρτσισμα. Χάρη στην τεχνολογία της που περιέχει σύμπλεγμα Stannous Fluoride, εμποδίζει τη διάβρωση των δοντιών. Έτσι, ακόμα κι αν τα μαλλιά σας αρχίζουν να πέφτουν, θα αργήσετε πολύ να ανησυχήσετε για τα δόντια σας.