Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Στο πλευρό των άστεγων<br />
συνανθρώπων μας

Στο πλευρό των άστεγων
συνανθρώπων μας

0

Τους λένε «αόρατους». Ίσως γιατί η αστεγία δεν έχει πρόσωπο. Ούτε φύλο. Ούτε εθνικότητα. Ούτε ηλικία. Ούτε μορφωτικά κριτήρια. Ίσως, ακόμη, γιατί ένα σημαντικό κομμάτι της δεν βρίσκεται πράγματι σε δημόσια θέα. Διότι, εν αντιθέσει με την κοινή πεποίθηση, η αστεγία δεν περιορίζεται μόνο στους ανθρώπους που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, αλλά και σε όσους αδυνατούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης και ζουν σε επισφαλή, πρόχειρα ή ακατάλληλα καταλύματα. Και είναι πολλοί.


Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, πάνω από 20.000 συνάνθρωποί μας ζουν σε συνθήκες αστεγίας, ένδειας και κοινωνικού αποκλεισμού, χωρίς καμία πρόσβαση σε εγκαταστάσεις υγιεινής.


Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε άρδην την καθημερινότητά τους, αλλά μπορούμε, όσο περνάει από το χέρι μας, να την κάνουμε λίγο καλύτερη, ξεκινώντας με την πρόσβαση σε καθαρά ρούχα.


Για να το πετύχουμε αυτό, συνεργαστήκαμε - από την πρώτη, κιόλας, μέρα λειτουργίας της - με την Ithaca, το Κινητό Πλυντήριο Ρούχων για Άστεγους. Από το 2016 που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας, δεν έχουμε λείψει ούτε μία μέρα από το πλευρό της Ithaca, καλύπτοντας ενεργά τις ανάγκες της σε απορρυπαντικά. Και είναι τιμή μας να είμαστε αρωγοί σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία: ότι η καθαριότητα οδηγεί στην αξιοπρέπεια και αυτή με τη σειρά της σε νέες ευκαιρίες.


Προκειμένου να ωφεληθούν ακόμα περισσότεροι άστεγοι συμπολίτες μας, πολύ σύντομα διευρύναμε τη δράση μας, ώστε να γίνει πιο συμμετοχική. Με σύνθημα «1 μικρό POD, μια μεγάλη κίνηση αλληλεγγύης», καταφέραμε να ρίξουμε λίγο παραπάνω φως στο κοινωνικό πρόβλημα της αστεγίας, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να γίνει κοινωνός αυτής της ευγενούς προσπάθειας.


Έτσι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης #PODforgood, που επιτρέπει στους καταναλωτές μας να συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας, για κάθε αγορά μίας συσκευασίας Ariel Allin1 PODS, εμείς πραγματοποιούμε μία δωρεά* στο Κινητό Πλυντήριο Ρούχων για Άστεγους – Ithaca Laundry, ώστε να καλύψουμε ένα σημαντικό μέρος των λειτουργικών εξόδων της οργάνωσης (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια στο τέλος του άρθρου).


4 χρόνια τώρα, η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική. Σας ευχαριστούμε!


Χάρη σε όλους εσάς, μέχρι σήμερα έχουμε πλύνει τα ρούχα 6.500 άστεγων συνανθρώπων μας.


Χάρη σε μια πολύ μικρή σας κίνηση, 6.500 άστεγοι συμπολίτες μας έχουν επανακτήσει κάτι πολύ πιο σημαντικό από την πρόσβαση σε καθαρά, πλυμένα ρούχα. Έχουν επανακτήσει τη χαμένη τους ελπίδα, την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό.


Και αυτό είναι κάτι που αξίζει να μεταφραστεί σε νούμερα.

Διότι τα συγκεκριμένα νούμερα μεταφράζονται σε υπέροχα συναισθήματα.


Με τεράστια χαρά, λοιπόν, σας ανακοινώνουμε ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχουν ωφεληθεί συνολικά 67% περισσότεροι άστεγοι συμπολίτες μας και έχουν αυξηθεί κατά 26% τα σημεία δράσης του Κινητού Πλυντηρίου της Ithaca.


7 άτομα από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες έχουν βρει εργασία στη μεγάλη οικογένεια της Ithaca, ενώ η δράση του Κινητού Πλυντηρίου έχει διευρυνθεί σε 5 ημέρες την εβδομάδα.


Βρισκόμαστε όπου υπάρχει ανάγκη, να φροντίσουμε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Γι’ αυτό θεωρήσαμε καθήκον μας να είμαστε στο πλευρό του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).


Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Ithaca και στηρίζουμε το νέο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων στην καρδιά της Αθήνας. Εμείς προσφέρουμε προϊόντα Ariel ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για το πλύσιμo των ρούχων, τόσο στο Κέντρο Ημέρας, όσο και στις δομές φιλοξενίας, ενώ η Ithaca προσφέρει την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για τη λειτουργία των πλυντηρίων.


Γιατί η συνεργασία πάντα οδηγεί σε μεγαλύτερα αποτελέσματα.


Γιατί η καθαριότητα και η υγιεινή είναι δικαίωμα όλων.


Και γιατί, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια, δεν είναι αόρατοι.


Και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.


#PODforgood #ArielxIthaca #plyseisagapis

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας:

Το Ariel στηρίζει την Ithaca από την αρχή της λειτουργίας της το 2016, με την πλήρη κάλυψη των αναγκών της οργάνωσης σε απορρυπαντικά & μαλακτικά προϊόντα, σε όλα τα σημεία λειτουργίας της, συμπεριλαμβανομένου & του νέου Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγου του Δήμου Αθηνών. Από το 2018 & έπειτα, συμβάλλει περαιτέρω με οικονομική ενίσχυση της δράσης μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Ariel #PODforgood: το πρόγραμμά μας ενεργοποιείται 1 φορά το χρόνο και κάθε χρόνο, από το 2018 & έπειτα, στα φυσικά καταστήματα πώλησης των προϊόντων Ariel Allin1 PODS (σούπερ μάρκετ), κατά τη διάρκεια του οποίου, με μία αγορά 1 συσκευασίας Ariel Allin1 PODS, εμείς δωρίζουμε την αξία ενός (1) POD (βάσει μέσης τιμής* λιανικής της συσκευασίας Ariel Allin1 PODS για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα), στο Κινητό Πλυντήριο Ρούχων για Άστεγους Ithaca Laundry. Η ενέργεια ισχύει, κάθε φορά, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παρουσίας των υλικών στα φυσικά καταστήματα & έως την αγορά προκαθορισμένου αριθμού συσκευασιών.

 

* Όλες οι αποφάσεις τιμών, προωθητικών ενεργειών, διανομής (περιλαμβάνει κωδικολόγιο και χώρο στο ράφι) είναι απόφαση του πελάτη. H P&G μόνο προτείνει.
0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies