Προσαρμογή στη ζωή με την καινούρια σας ολική ή μερική τεχνητή οδοντοστοιχία.


Ευ Ζην
4/10/2018
Ανακαλύψτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη!

Ποτέ δεν είναι εύκολο να αποδεχτούμε τις μεγάλες αλλαγές και η τεχνητή οδοντοστοιχία δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν, λοιπόν, σας πουν πως χρειάζεστε τεχνητή οδοντοστοιχία, ίσως αισθανθείτε λιγάκι αγχωμένοι απέναντι σε αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία. Η Fixodent είναι εδώ για να σας βοηθήσει, με τη στερεωτική της δύναμη που εξασφαλίζει ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία σας παραμένει στη θέση της και με μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σας καθοδηγήσουν σε αυτό που μπορεί να θεωρείτε ως άγνωστο.

  • Ομιλία. Στην αρχή ίσως προσέξετε ότι χρειάζεστε εξάσκηση στην προφορά ορισμένων λέξεων, αλλά θα δείτε μεγάλη βελτίωση αν διαβάζετε δυνατά και επαναλαμβάνετε τις λέξεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Αν παρατηρήσετε ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία σας βγάζει ήχους την ώρα που μιλάτε, προσπαθήστε να μιλήσετε πιο αργά.

  • Εφαρμογή. Η καινούρια σας τεχνητή οδοντοστοιχία ίσως σας προξενεί μια περίεργη αίσθηση για λίγες εβδομάδες μέχρι να τη συνηθίσετε. Υπάρχει, επίσης, το ενδεχόμενο να αισθάνεστε ότι είναι πολύ χαλαρή μέσα στο στόμα σας, καθώς οι μύες από τα μάγουλα και τη γλώσσα σας μαθαίνουν να την συγκρατούν στη θέση της. Αυτή η αίσθηση θα εξασθενίσει όσο το στόμα σας συνηθίζει την οδοντοστοιχία.

  • Ολίσθηση. Ενδεχομένως να αισθανθείτε ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία σας γλιστράει από τη θέση της όταν γελάτε, βήχετε ή χαμογελάτε. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, τοποθετήστε την οδοντοστοιχία σας πίσω στη θέση της δαγκώνοντας απαλά και καταπίνοντας.

Τώρα που μάθατε τα μυστικά της σωστής χρήσης, γιατί δεν δοκιμάζετε τη Fixodent, την ιδανική συντροφιά κάθε νέου χρήστη τεχνητής οδοντοστοιχίας; Η επιπλέον ασφάλεια και η βελτιωμένη εφαρμογή που σας παρέχει η Fixodent σας βοηθούν να μιλάτε πιο καθαρά και σας δίνουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να γελάτε και να χαμογελάτε φυσικά.