Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πότε μία ενόχληση στα δόντια πρέπει να μας ανησυχήσει

Πότε μία ενόχληση στα δόντια πρέπει να μας ανησυχήσει

0
Τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε οδοντόκρεμα

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα καθαρά και υγιή δόντια είναι απαραίτητα για τη γενικότερη υγεία και την ευεξία μας. Παρά τη μεγάλη σημασία της υγιεινής των δοντιών μας για τη συνολική μας υγεία όμως, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δε δίνουμε στα δόντια μας την απαραίτητη προσοχή. Ακόμη συχνότερα όμως, αγνοούμε -ηθελημένα ή όχι- κάποιες από τις πλέον βασικές ενοχλήσεις που μας προειδοποιούν για την υγεία των δοντιών.

Προκειμένου να μην αφήσουμε έναν πονόδοντο να αναστατώσει τις φετινές καλοκαιρινές μας διακοπές, λοιπόν, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στα κοινά σημάδια που μας προειδοποιούν ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσουμε ραντεβού στον οδοντίατρο.

Ιδού πότε μία ενόχληση στα δόντια πρέπει να μας ανησυχεί.

1. Πόνος στη γνάθο: Ένας πόνος στη γνάθο μπορεί να είναι πιο «ύπουλος» από ότι αρχικά φαντάζει και να σχετίζεται με έναν χαλασμένο φρονιμίτη, ένα απόστημα ούλων ή ένα δόντι που χρειάζεται, για παράδειγμα, απονεύρωση. Ενδεχομένως, λοιπόν, υπάρχει κάποια βακτηριακή μόλυνση, που καλό είναι να αντιμετωπιστεί άμεσα.

2. Ούλα που αιμορραγούν ή πονούν: Ο πόνος, η αιμορραγία και το πρήξιμο στα ούλα πιθανότατα αποδεικνύουν πως κάτι δεν πηγαίνει καλά σε ό,τι αφορά στη στοματική μας υγεία. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που ματώνουν τα ούλα, σχετίζονται με προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, όπως η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα. Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, θα χρειαστεί να επισκεφτούμε τον οδοντίατρό μας και φυσικά, να αναβαθμίσουμε τη στοματική μας υγιεινή, κάνοντας περισσότερο στοχευμένες επιλογές σε ό,τι αφορά στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Μία οδοντόκρεμα η οποία, μεταξύ άλλων, προστατεύει από αιτίες που προκαλούν πλάκα, τερηδόνα και ευαισθησία στα ούλα, όπως για παράδειγμα η Oral-B Professional Protection Οδοντόκρεμα, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή.

Πότε μία ενόχληση στα δόντια πρέπει να μας ανησυχήσει

3. Κακοσμία στόματος: Η κακοσμία του στόματος οφείλεται συνήθως στην αύξηση της συγκέντρωσης βακτηρίων στη στοματική κοιλότητα, τα δόντια και τη γλώσσα και αποτελεί σημάδι κακής στοματικής υγιεινής. Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα είναι σημαντικό να επισκεφτούμε τον οδοντίατρό μας για να μάθουμε αν κάποιο δόντι έχει χαλάσει και φυσικά, να βουρτσίζουμε τα δόντια μας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη οδοντόκρεμα. Στην περίπτωση της κακοσμίας στόματος, μία οδοντόκρεμα που προσφέρει καθαρή αναπνοή και ταυτόχρονα, μπορεί να μας προσφέρει πιο δυνατά δόντια από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα, όπως η Oral-B Pro Expert Healthy Fresh, είναι ιδανική.

4. Αποχρωματισμένα ή λεκιασμένα δόντια: Με το πέρασμα του χρόνου το χρώμα των δοντιών μας αλλάζει και τα δόντια μας φαίνονται λεκιασμένα. Το γεγονός αυτό σχετίζεται συχνά με τη φροντίδα των δοντιών μας, αλλά και τη διατροφή μας. Στην περίπτωση που καπνίζουμε, πίνουμε αρκετό καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, παίρνουμε συγκεκριμένα φάρμακα λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουμε και δεν βουρτσίζουμε τακτικά τα δόντια μας, τότε είναι λογικό να εμφανίζονται σε αυτά λεκέδες ή αποχρωματισμοί. Για να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα χρειαστεί να αλλάξουμε ορισμένες διατροφικές συνήθειες και ενδεχομένως οδοντόκρεμα. Για την ακρίβεια, είναι σημαντικό να επιλέξουμε μία οδοντόκρεμα η οποία έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες μας -στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή, το να αποκτήσουμε πιο λευκά δόντια.

5. Ευαίσθητα δόντια: Ένα ακόμη κοινό σύμπτωμα που μας προειδοποιεί για την υγεία της στοματικής μας υγιεινής γενικότερα, είναι η ευαισθησία στα δόντια. Αν κάθε φορά που πίνουμε ένα παγωμένο ρόφημα τα δόντια μας πονάνε, τότε είναι σημαντικό να συμβουλευτούμε τον οδοντίατρό μας και να στραφούμε σε προϊόντα στοματικής υγιεινής τα οποία δύνανται να ανακουφίσουν τα δόντια μας από την ευαισθησία, όπως η Oral-B Pro Expert Sensitive and Whitening για ευαίσθητα δόντια και λεύκανση.

Πότε μία ενόχληση στα δόντια πρέπει να μας ανησυχήσει

Επειδή, λοιπόν, η στοματική υγεία συνδέεται άμεσα με τη γενικότερη υγεία μας, είναι σημαντικό να μην αγνοήσουμε τις παραπάνω ενοχλήσεις, στην περίπτωση που κάνουν την εμφάνισή τους. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να δώσουμε βάση σε αυτά τα ενοχλητικά σημάδια και κυρίως, ας μεριμνήσουμε να φροντίζουμε συστηματικά τα δόντια μας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Με το να επισκεπτόμαστε τακτικά τον οδοντίατρο, βουρτσίζοντας τα δόντια τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, κάνοντας χρήση οδοντικού νήματος και στοματικού διαλύματος και επιλέγοντας την κατάλληλη οδοντόκρεμα, δηλαδή εκείνη που δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει ανάγκες όπως οι δικές μας, είτε πρόκειται για λεύκανση, είτε για προστασία των ευαίσθητων ούλων ή δοντιών.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies