Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι φροντίζουμε σωστά τα δόντια μας

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι φροντίζουμε σωστά τα δόντια μας

0
Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειαζόμαστε

Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε τη σημασία του να φροντίζουμε τη στοματική μας υγιεινή. Διότι γνωρίζουμε ότι το να μεριμνούμε για την υγεία του στόματος και τον δοντιών μας, μπορεί όχι μόνο να μας γλιτώσει από ανεπιθύμητο πόνο, ταλαιπωρία και περιττά έξοδα, αλλά παράλληλα δύναται να μας βοηθήσει να συμβάλλουμε στη διατήρηση της υγείας μας γενικότερα.

Οι έρευνες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και συνδέουν την κακή στοματική υγιεινή με μια σειρά από ασθένειες είναι αρκετές. Αρκεί απλώς να αναφέρουμε πως η κακή στοματική υγιεινή φέρεται να αυξάνει τον κίνδυνο λοιμώξεων του αναπνευστικού (όπως η βακτηριακή πνευμονία), ότι σύμφωνα με μελέτες οι πάσχοντες από ουλίτιδα είναι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη στενώσεων στις αρτηρίες που μπορεί να οδηγήσουν σε έμφραγμα και εγκεφαλικό και ότι κατά τους ειδικούς, η καλή στοματική υγιεινή φέρεται να λειτουργεί προστατευτικά για την καρδιά.

Καθίσταται σαφές, λοιπόν, πως είναι σημαντικό να φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη στοματική μας υγιεινή. Αλήθεια όμως, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό;

Το πλύσιμο των δοντιών είναι μία άκρως σημαντική παράμετρος για την υγεία του στόματός μας. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική. Για να μπορούμε με βεβαιότητα να γνωρίζουμε ότι μεριμνούμε καταλλήλως για τα δόντια μας, πρέπει να ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας, τόσο για τα δόντια όσο και τα ούλα μας, όπως ακριβώς αυτή που περιλαμβάνεται στη λίστα που ακολουθεί.

Καθημερινή χρήση οδοντικού νήματος

Ακόμη και αν βουρτσίζουμε τα δόντια μας πρωί, μεσημέρι και βράδυ, αυτό δεν σημαίνει ότι τα καθαρίζουμε καλά. Υπάρχουν δυσπρόσιτα σημεία τα οποία η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει και όταν τα σημεία αυτά δεν καθαρίζονται, γεμίζουν βακτήρια και μικροβιακή πλάκα. Μια ολοκληρωμένη φροντίδα για τα δόντια, λοιπόν, απαιτεί τη χρήση οδοντικού νήματος σε καθημερινό επίπεδο. Ένα κηρωμένο οδοντικό νήμα, όπως για παράδειγμα το EssentialFloss της Oral-B, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και για τα ευαίσθητα στόματα καθώς καθαρίζει ακόμη και τα πιο «δύσκολα» σημεία, γλιστρώντας απαλά και εύκολα ανάμεσα στα δόντια.

Το απαραίτητο στοματικό διάλυμα

Αφού βουρτσίσουμε σωστά τα δόντια μας με την κατάλληλη οδοντόκρεμα και χρησιμοποιήσουμε το οδοντικό μας νήμα, είναι σημαντικό να μην παραλείψουμε να κάνουμε πλύσεις με στοματικό διάλυμα. Γιατί; Διότι μόνο έτσι θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε φροντίσει σωστά τα δόντια και το στόμα μας. Αρκεί απλώς να αναφέρουμε ότι ένα καλό στοματικό διάλυμα, όπως το Oral-B Pro-Expert Professional Protection, μπορεί να μας παρέχει 24ωρη προστασία από την πλάκα, ενώ δεν περιέχει οινόπνευμα και αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα.

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι φροντίζουμε σωστά τα δόντια μας

Η οδοντόκρεμα που μεγιστοποιεί τα οφέλη του βουρτσίσματος

Τέλος, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως η ολοκληρωμένη φροντίδα για τα δόντια μας, επιτάσσει και την επιλογή μιας πραγματικά καλής οδοντόκρεμας που μπορεί να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του βουρτσίσματος, σε κάθε χρήση. Η συμβουλή μας είναι να προτιμήσετε μια οδοντόκρεμα η οποία περιέχει και στοματικό διάλυμα μαζί ούτως ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε ό,τι αφορά την υγεία των δοντιών και των ούλων σας όσο και του χαμόγελού σας.

Για να είμαστε, λοιπόν, σίγουροι ότι περιποιούμαστε σωστά τα δόντια μας πρέπει να ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα, δηλαδή να μην βασιζόμαστε μόνο στην οδοντόκρεμα για τη στοματική μας υγιεινή, αλλά να φροντίζουμε να περιλαμβάνουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα προϊόντα που μπορούν να κρατούν τα δόντια και τα ούλα μας υγιή και έχουν τη δύναμη να δρουν ενάντια στα οξέα που παράγονται από τις τροφές. Τα καλά νέα είναι ότι με την καθημερινή χρήση οδοντικού νήματος, στοματικού διαλύματος και της κατάλληλης οδοντόκρεμας, μπορούμε να είμαστε και να αισθανόμαστε πλήρως προστατευμένοι.

0
31b7e14a-fa04-38f9-9e13-20069439ed8f2721718755126367699
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 4.00
Oral-B οδοντόκρεμα + στοματικό διάλυμα ή οδοντικό νήμα

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies