Δημιουργούμε πάρκα τσέπης κάνουμε τις πόλεις μας πιο βιώσιμες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΡΚΑ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΕΣ
Πρασινίζουμε τις γειτονιές των μεγάλων μας πόλεων!
Πρασινίζουμε τις γειτονιές των μεγάλων μας πόλεων!

Η P&G έθεσε ένα στόχο: να κάνει τις πόλεις μας πιο βιώσιμες, δημιουργώντας πάρκα τσέπης σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ. Μέχρι σήμερα 10 πάρκα** έχουν δημιουργηθεί και ανακατασκευαστεί, διαμορφώνοντας ένα οικοσύστημα που συμβάλλει στην αισθητική αλλά και την κλιματική αναβάθμιση των περιοχών στις οποίες φιλοξενούνται! Είναι προσβάσιμα από όλους και αποτελούν μια ανάσα δροσιάς και χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους! Παγκράτι, Σεπόλια, Μεταξουργείο, Ασπρόπυργος, Πετρούπολη, Πετράλωνα**, Νέος Κόσμος και Χαϊδάρι, είναι οι περιοχές οι οποίες φιλοξενούν τα 8 πρώτα Πάρκα Τσέπης στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη, άλλα 2 Πάρκα φιλοξενούνται στις οδούς Χαλκιδικής και Κίμωνος Βόγα 83. Επισκεφτείτε το πιο κοντινό σας σημείο και δείτε από κοντά αυτές τις πράσινες γωνιές μέσα στην πόλη!

Παγκράτι
Σεπόλια
Μεταξουργείο
Ασπρόπυργος
Πετρούπολη
Πετράλωνα
Νέος Κόσμος
Θεσσαλονίκη Οδός Χαλκιδικής
Θεσσαλονίκη Οδός Κίμωνος Βόγα
Χαϊδάρι
Ότι πετύχαμε μαζί σε λιγότερο από 15 χρόνο
Ότι πετύχαμε μαζί σε λιγότερο από 15 χρόνο

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσουμε το έργο μας μαζί με εσάς και την Οργάνωση ΓΗ!
Οι γειτονιές των μεγάλων πόλεών μας αποκτούν περισσότερο πράσινο και οάσεις χαλάρωσης και ευεξίας.

10 πάρκα τσέπης
 
Η δική σας συμμετοχή έχει αξία!
Η δική σας συμμετοχή έχει αξία!

Μαζί πρασινίσαμε τις γειτονιές των πόλεών μας!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ανήκει σε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να φυτέψουμε παρέα στα νέα Πάρκα Τσέπης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας περισσότερο πράσινο στις γειτονιές μας! Η δική σας δράση, η θετική ενέργεια και η όρεξη για δημιουργία, ήταν σίγουρα η καλύτερη έμπνευση και απέδειξαν, για άλλη μια φορά, πως όταν συνεργαζόμαστε, υπέροχα πράγματα μπορούν να γίνουν!

 

Με τη στήριξή σας και τις εθελοντικές δράσεις που υλοποιήσαμε μαζί, καταφέραμε πολλά και συνεχίζουμε για ακόμα περισσότερα!

Άνθρωποι
1 ΑΓΟΡΑ = 1 ΔΩΡΕΑ*

Αγοράζοντας προϊόντα P&G, εξακολουθείτε να συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα πάρκα τσέπης στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Κάθε πωλούμενη συσκευασία αντιστοιχεί σε δωρεά 0,01€.

P&G Brands
P&G Brands

*Η ενέργεια ισχύει από 30/06/2022 έως και 30/08/2022. Η δωρεά αντιστοιχεί σε 0.01€ ανά πωλούμενη συσκευασία προϊόντων P&G.

**Το πάρκο Τσέπης των Πετραλώνων δημιουργήθηκε με την σύμπραξη της ΑΒ Βασιλόπουλος.