Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πέντε tips για να είστε κάθε ημέρα στο σπίτι παραγωγικοί και συγκεντρωμένοι

Πέντε tips για να είστε κάθε ημέρα στο σπίτι παραγωγικοί και συγκεντρωμένοι

0
Τα «μυστικά» που απογειώνουν δημιουργικά τις επιδόσεις

Είτε εργάζεστε από το σπίτι αυτή την περίοδο είτε όχι, το σίγουρο είναι πως θέλετε ο χρόνος σας εντός, να είναι όσο πιο ποιοτικός και παραγωγικός γίνεται. Οι υποχρεώσεις της ημέρας είναι πολλές και είναι σημαντικό να είστε σε θέση να μπορείτε να διαχωρίζετε τον επαγγελματικό από τον προσωπικό χρόνο που διαθέτετε αποκλειστικά στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

Η αλήθεια είναι όμως πως οι περισπασμοί στο σπίτι είναι πολλοί και συχνά σας αποσυντονίζουν. Ευτυχώς, μερικές «έξυπνες» συμβουλές αρκούν για να τους βάλετε στη... σίγαση και να αφοσιωθείτε απόλυτα στους στόχους της κάθε ημέρας!

Ιδού πέντε tips για μία πιο παραγωγική καθημερινότητα.

#1 Ετοιμάζουμε τη λίστα της ημέρας

Πώς θα σας φαινόταν ενώ απολαμβάνετε το πρωινό σας, να ετοιμάζατε μία λίστα με τις δραστηριότητες που θα κάνουν την ημέρα σας πιο συναρπαστική και... τακτοποιημένη; Φτιάξτε ένα ευέλικτο πρόγραμμα, που σας επιτρέπει να χαλαρώνετε, αλλά συγχρόνως να παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Μπορεί η καθημερινότητά σας να έχει αλλάξει, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσετε τις μικρές σας «ιεροτελεστίες». Χωρίστε τη λίστα σας σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτά που πρέπει να γίνουν, σε εκείνα που θέλετε να κάνετε και σε όσα έχουν προκαθορισμένη προθεσμία. Δώστε προτεραιότητα στα τελευταία και τα πρώτα, εμπλουτίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σας με όλα τα υπόλοιπα.

Πέντε tips για να είσαι κάθε ημέρα στο σπίτι παραγωγική και συγκεντρωμένη

#2 Τακτοποιούμε τους χώρους μας

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας τακτοποιημένος και οργανωμένος χώρος συμβάλλει στην ενίσχυση της συγκέντρωσης, ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι το χάος στους προσωπικούς μας χώρους, αποτελεί «εχθρό» για τη δημιουργικότητα και μας προκαλεί στρες. Για να καταφέρετε να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι εντός σπιτιού και να ολοκληρώνετε πιο αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σας, είναι σημαντικό συνεπώς να διατηρείτε το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο κάθε ημέρα. Καθαρίζοντας και οργανώνοντας τους χώρους σας, αλλάζοντας θέση σε αντικείμενα και πετώντας όσα δεν σας είναι χρήσιμα, θα δημιουργήσετε ένα νέο και πιο ευνοϊκό περιβάλλον για να ξεκουράζεστε, να γεμίζετε τις «μπαταρίες» σας ή να εργάζεστε.

Πέντε tips για να είσαι κάθε ημέρα στο σπίτι παραγωγική και συγκεντρωμένη

#3 Επενδύουμε σε μία καλή διατροφή

Μπορεί να περνάμε περισσότερες ώρες εντός σπιτιού, ωστόσο, ο οργανισμός και το μυαλό μας συνεχίζουν να «δουλεύουν» ασταμάτητα, τόσο τις ώρες που εργαζόμαστε όσο και όταν ασχολούμαστε με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ημέρας. Ακριβώς για αυτό, ένα χορταστικό πρωινό που περιλαμβάνει τροφές που ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ενώ θα «ξυπνήσετε» και τον μεταβολισμό σας για να μπορέσετε να αποδώσετε καλύτερα. Μια ακόμη «έξυπνη» επιλογή είναι να έχετε πάντα στο γραφείο σας ένα θερμός με νερό -εμπλουτισμένο με κάποιο μπαχαρικό που έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες ή μερικές σταγόνες από λεμόνι ή πορτοκάλι- το οποίο θα σας υπενθυμίζει να παραμένετε ενυδατωμένοι.

#4  Κάνουμε την τεχνολογία «σύμμαχο»

Εάν τα «κουδουνίσματα» που κάνει το «έξυπνο» κινητό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποσπούν την προσοχή σας και δεν σας επιτρέπουν να συγκεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας, να ξέρετε ότι μπορείτε να μετατρέψετε άμεσα το smartphone από... «εχθρό» σε «σύμμαχο». Αναζητώντας και «κατεβάζοντας» τις διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές που σας επιβραβεύουν όσο μένετε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα ανακαλύψετε επιλογές για διαλογισμό μέσω διαδικτύου που ανακουφίζουν από το άγχος καθώς και διαδικτυακά ημερολόγια για την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των υποχρεώσεων. Με τη βοήθεια των κατάλληλων εφαρμογών, θα καταφέρετε να αναβαθμίσετε τη σχέση σας με την τεχνολογία και να βελτιώσετε τις αποδόσεις σας.

Πέντε tips για να είσαι κάθε ημέρα στο σπίτι παραγωγική και συγκεντρωμένη

#5 Mένουμε μακριά από τον υπολογιστή και τα Social Media

Τέλος, μπορεί η τεχνολογία να αποτελεί σε κάποιες περιπτώσεις έναν πολύτιμο «σύμμαχό» σας, ωστόσο, πολύ συχνά μπορεί να σας αποσυντονίσει και να σας προκαλέσει στρες ή άγχος. Καλό είναι, λοιπόν, να μην περνάτε τον χρόνο σας εντός σπιτιού πάνω από τον υπολογιστή ή με το «έξυπνο» τηλέφωνό σας στα χέρια. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, όμως σύμφωνα με έρευνες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, προκαλούν άγχος -είναι γνωστό και ως τεχνολογικό στρες. Και όπως πολύ καλά ξέρετε, το άγχος αποτελεί «εχθρό» για την παραγωγικότητά σας. Τι θα λέγατε, μάλιστα, αν μαθαίνατε ότι πάνω από πέντε λεπτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε ημέρα, αντιστοιχούν σε 30 ώρες τον χρόνο, ενώ αν ξοδεύατε περίπου μια ώρα ημερησίως κοιτώντας τα μηνύματα, τις ειδοποιήσεις και τα emails, τότε περνάτε συνολικά 365 ώρες τον χρόνο πάνω από το κινητό ή τον υπολογιστή; Σίγουρα ο ελεύθερός σας χρόνος είναι πολύτιμος για να τον ξοδεύτε μπροστά από μια οθόνη.

Κλείνοντας, μην ξεχνάτε να επιτρέπετε συχνά στον εαυτό σας να κάνει απολύτως... τίποτα. Ένα δεκάλεπτο ηρεμίας στο μπαλκόνι με καλή μουσική ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια, είναι η εμπειρία που θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από την ένταση της ημέρας και να γεμίσετε τις «μπαταρίες» σας, ώστε να είστε ακόμη πιο παραγωγικοί.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies