Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τι είναι η ουλίτιδα;

Μία προσφορά από Oral-B PASTE
Τι-είναι-η-ουλίτιδα;
0
Η ουλίτιδα είναι μια πρώιμη μορφή πάθησης του ούλου που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη στοματική και συνολική σας υγιεινή. Ενημερωθείτε για τα αίτια, αναγνωρίστε τα συμπτώματα και μάθετε πώς να την αντιμετωπίσετε και να την αποτρέψετε.

Είναι φλεγμονή του ούλου, του ιστού που περιβάλλει το δόντι. Το πρήξιμο προκαλείται συνήθως από το σχηματισμό της πλάκας. Αν δεν γίνει τίποτα για την καταπολέμησή της, η ουλίτιδα μπορεί να εξελιχθεί σε μια πιο σοβαρή πάθηση των ούλων, γνωστή ως περιοδοντίτιδα, που είναι ο συνηθέστερος λόγος απώλειας δοντιών στους ενήλικες. Αρχικά, η ουλίτιδα δεν προκαλεί καθόλου πόνο. Αν λοιπόν εκδηλωθούν σημάδια ή συμπτώματα επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας για να εκτιμήσει την κατάσταση και να καθορίσει τον κατάλληλο κύκλο θεραπείας.


Τι προκαλεί την ουλίτιδα;

Η κύρια αιτία εμφάνισης της ουλίτιδας είναι ο σχηματισμός πλάκας στη γραμμή των ούλων. Η πλάκα είναι μια μαλακή, κολλώδης, άχρωμη (προς ωχροκίτρινη) μεμβράνη βακτηρίων που αναπτύσσεται στα δόντια και στα ούλα. Τα βακτήρια παράγουν τοξίνες που επιτίθενται στο σμάλτο τον δοντιών και μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα ούλα. Αν δεν αντιμετωπιστεί η ζημιά, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει μόνιμη βλάβη.

Η ουλίτιδα μπορεί επίσης να προκληθεί από: ορμονικές διαταραχές, ασθένειες, κάπνισμα, κάποια φάρμακα, κακές συνήθειες στο βούρτσισμα ή τα γονίδια.

Σημεία και συμπτώματα της ουλίτιδας

Όταν η ουλίτιδα εξελίσσεται σε περιοδοντίτιδα, τα ούλα αρχίζουν να χαλαρώνουν και να απομακρύνονται από τα δόντια δημιουργώντας μικρά κενά. Έπειτα, τα βακτήρια μπορεί να παγιδευτούν σε αυτά τα κενά, προκαλώντας αδυναμία στο κόκκαλο που στηρίζει τα δόντια (τη γνάθο). Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα σημάδια και συμπτώματα, ενημερώστε άμεσα στον οδοντίατρό σας για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Πώς επηρεάζει τα δόντια η ουλίτιδα; Για να μπορέσετε να καταλάβετε την πραγματική συνεισφορά του οδοντικού νήματος -και της στοματικής υγείας γενικότερα- στην αφαίρεση της πλάκας, πρέπει πρώτα να μάθετε πώς η ουλίτιδα επηρεάζει την ανατομία του δοντιού.

Αν κοιτάξετε μια εικόνα με το εσωτερικό ενός υγιούς δοντιού, τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν τα ούλα και τα κύρια μέρη του δοντιού:

  • Ρίζα: Η ρίζα είναι το τμήμα του δοντιού κάτω από τα ούλα που εισέρχεται μέσα σε μια κοιλότητα του οστού της γνάθου (φατνίο). Η ουλίτιδα είναι μια πρώιμη μορφή περιοδοντίτιδας (περιοδοντική νόσος ή πάθηση των ούλων). Στην περίπτωση σοβαρών παθήσεων των ούλων, τα  ούλα που έχουν προσβληθεί μπορούν να προκαλέσουν χαλάρωση στις ρίζες κι έτσι να πέσουν τα δόντια.
  • Πολφός: Πολφός είναι το ζωντανό κομμάτι του δοντιού που αποτελείται από αγγεία και νεύρα. Στην περίπτωση της ουλίτιδας, ο πολφός δεν επηρεάζεται άμεσα, αλλά ο πόνος στα ούλα μπορεί να εξαπλωθεί και στα νεύρα του δοντιού σας. Ωστόσο, η περιοδοντική νόσος ή πάθηση των ούλων μπορεί να επηρεάσει τον πολφό, αν το κενό επεκταθεί στο άκρο της ρίζας (ακρορίζιο).
  • Οδοντική στεφάνη: Η οδοντική στεφάνη (ή μύλη) είναι το επάνω μέρος του δοντιού που βλέπετε και βουρτσίζετε. Καλύπτεται εξωτερικά από την αδαμαντίνη, η οποία βοηθάει στην προστασία του δοντιού πάνω από τη γραμμή των ούλων. Ωστόσο, βρίσκεται επάνω και γύρω από την γραμμή των ούλων όπου σχηματίζεται η πλάκα. Γι' αυτό το λόγο, η χρήση οδοντικού νήματος είναι σημαντική για την διατήρηση των υγειών ούλων -καθαρίζει τα βακτήρια που προκαλούν την πλάκα πριν τον σχηματισμό της.

Μια εικόνα ουλίτιδας μπορεί να σας δείξει πώς απομακρύνονται τα ούλα από τα δόντια και φαίνονται πρησμένα και κόκκινα. Επιπλέον, θα μπορούσατε να δείτε μια σκληρή, υπόλευκη μεμβράνη πλάκας στη γραμμή των ούλων. Εδώ χρειάζεστε τη βοήθεια ενός οδοντιάτρου για να αφαιρέσετε την πλάκα, αν και η συσσώρευσή της μπορεί να αποφευχθεί με τη συχνή χρήση οδοντικού νήματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε μία οδοντόκρεμα όπως η Oral-B Pro-Expert Tartar Protection, που προστατεύει ενάντια στον σχηματισμό πέτρας και πλάκας. 

 

0
31b7e14a-fa04-38f9-9e13-20069439ed8f2721718755126367699
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 4.00
Oral-B οδοντόκρεμα + στοματικό διάλυμα ή οδοντικό νήμα

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies