Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα επτά λάθη που μπορεί να κάνετε όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας

Μία προσφορά από Oral-B POC
Τα-επτά-λάθη-που-μπορεί-να-κάνετε-όταν-βουρτσίζετε-τα-δόντια-σας
0
Ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών σχετικά με το βούρτσισμα των δοντιών και το πώς να αποφεύγετε λάθη που κάνουμε όλοι μας όταν πλένουμε τα δόντια μας.

Μπορεί να εκπλαγείτε από το γεγονός ότι δεν κάνουν μόνο τα παιδιά λάθη στο βούρτσισμα των δοντιών τους. Στην πραγματικότητα υπάρχουν επτά πολύ συχνά λάθη που πολλοί ενήλικες κάνουν καθημερινά! Αυτά όμως μπορεί να οδηγήσουν στον σχηματισμό πλάκας και την εμφάνιση προβλημάτων στα δόντια και τα ούλα. Ποια είναι;

1. Έντονο βούρτσισμα των δοντιών

Πολλοί άνθρωποι βουρτσίζουν τα δόντια τους πιο δυνατά από όσο θα έπρεπε νομίζοντας ότι έτσι θα επιτύχουν πιο βαθύ καθαρισμό. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανότερο να πληγώσετε τα ούλα σας και να καταστρέψετε την αδαμαντίνη των δοντιών σας.

2. Λανθασμένη τεχνική

Είναι εύκολο να βουρτσίζετε τα δόντια σας μηχανικά δίχως να σκέφτεστε τη σωστή τεχνική. Ωστόσο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν απομακρύνετε όλη την πλάκα με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο ευάλωτοι στην τερηδόνα και την ουλίτιδα. Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας σχετικά με τον σωστό καθαρισμό των δοντιών σας, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας την επόμενη φορά που θα τον επισκεφτείτε για την καθιερωμένη προληπτική εξέταση.

Επίσης, αν χρησιμοποιείτε χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, τότε καλό θα ήταν να την αντικαταστήσετε με μια ηλεκτρική, όπως η Oral-B Vitality Cross Action, που είναι εύχρηστη και απομακρύνει την πλάκα πολύ καλύτερα. 

3. Μη τακτική αντικατάσταση της οδοντόβουρτσας

Μια φθαρμένη οδοντόβουρτσα ή μια φθαρμένη κεφαλή -αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα- δεν απομακρύνει εξίσου αποτελεσματικά την πλάκα. Οι οδοντίατροι συνιστούν να αλλάζετε την οδοντόβουρτσά σας ή την κεφαλή της κάθε τρεις μήνες.

4. Ανεπαρκής διάρκεια βουρτσίσματος

Το σωστό βούρτσισμα των δοντιών θέλει χρόνο, οπότε φροντίστε να αφιερώνετε σε αυτό τουλάχιστον δύο λεπτά, δύο φορές την ημέρα. Χωρίς να κλέβετε!

5. Γρήγορο ξέπλυμα της οδοντόβουρτσας

Πόσες φορές έχετε αφήσει την οδοντόβουρτσά σας στη θέση της μετά από ένα γρήγορο ξέπλυμα; Ωστόσο, με τον τρόπο αυτό δεν απομακρύνετε όλα τα βακτήρια που μόλις αφαιρέσατε από τη στοματική σας κοιλότητα. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα βουρτσίσετε τα δόντια σας, όλα τα βακτήρια θα επιστρέψουν και πάλι στο στόμα σας.

6. Μη ολοκληρωμένος καθαρισμός

Είναι εύκολο να παραλείψετε το βούρτσισμα κάποιων δοντιών. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν γυρίζετε την οδοντόβουρτσά σας, για να βουρτσίσετε και την άλλη πλευρά της οδοντοστοιχίας σας. Αφού βουρτσίσετε τους γομφίους σας στο πίσω μέρος του στόματός σας, φροντίστε να βουρτσίσετε σωστά με κυκλικές κινήσεις όλα τα δόντια εκείνου του τεταρτημορίου του στόματός σας, προτού στρέψετε την οδοντόβουρτσα προς άλλη κατεύθυνση. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην παραλείψετε το βούρτσισμα κάποιων δοντιών.

7. Μη χρήση οδοντικού νήματος

Όσο καλά κι αν βουρτσίσετε τα δόντια σας, η χρήση οδοντικού νήματος είναι εξίσου σημαντική. ώστε να σας βοηθήσει να φτάσετε σε όλα εκείνα τα σημεία που δεν φτάνει η οδοντόβουρτσά σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιείτε σωστά. Καθαρίστε με το νήμα και τις δύο επιφάνειες του δοντιού εκατέρωθεν του μεσοδόντιου διαστήματος, με ανοδικές και καθοδικές κινήσεις μέχρι τη γραμμή των ούλων.

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν εντάξει στο πρόγραμμα της στοματικής τους υγιεινής και τη χρήση στοματικού διαλύματος, όπως το Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine, για πιο λευκά δόντια και δροσερή αναπνοή.

 

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies