Η ηλεκτροκίνητη οδοντόβουρτσα έχει πλεονέκτημα


Ευ Ζην
6/09/2019
Η διαφορά από μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα βρίσκεται στην εξελιγμένη τεχνολογία που κάνει την Oral-B Pro 600 να παίρνει άριστα!

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που κάνουν την Oral-B Pro 600 να εξασφαλίζει αποδεδειγμένα καλύτερα αποτελέσματα και να βελτιώνει τη στοματική υγιεινή;

Πλεονέκτημα 1: Μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στη διατήρηση της υγιεινής των δοντιών και των ούλων. Η Oral-B Pro 600 χρησιμοποιεί τρισδιάστατη τεχνολογία (περιστροφική & παλμική κίνηση με δόνηση) για να εξασφαλίσει καλύτερα αποτελέσματα στη στοματική υγιεινή. Το βούρτσισμα διαφέρει πολύ από το βούρτσισμα με την απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, καθώς ο καθαρισμός του κάθε δοντιού ελέγχεται από την κίνηση της κεφαλής.

Πλεονέκτημα 2: Η μικρή κεφαλή με τις κοντές και μακριές τρίχες βοηθάει στο να έχεις καλύτερη επαφή με τις εξωτερικές, εσωτερικές και μασητικές επιφάνειες των δοντιών, ειδικά αυτών που βρίσκονται στο πίσω μέρος του στόματος. Παράγοντας απαραίτητος για να ξέρεις ότι το βούρτσισμα γίνεται σωστά και σχολαστικά!

Πλεονέκτημα 3: Είναι πιο εύκολο να τη χρησιμοποιείς χωρίς να πρέπει να ασκήσεις μεγάλη πίεση ή τριβή στα δόντια. Απλώς την κατευθύνεις κι εκείνη αναλαμβάνει τα υπόλοιπα!

Πλεονέκτημα 4: Αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα*. Λόγω της τρισδιάστατης τεχνολογίας, είναι περισσότερο αποτελεσματική στην απομάκρυνση της πλάκας και στην καθαριότητα των δοντιών.

*σε σύγκριση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα