5 βήματα για πιο λευκά δόντια


Ευ Ζην
4/10/2018
Ανακαλύψτε ποια απόχρωση του λευκού ταιριάζει καλύτερα στο χαμόγελό σας

Σας αποκαλύπτουμε τα 5 σημαντικά βήματα για λευκά δόντια!

Η ίδια απόχρωση του λευκού δεν ταιριάζει σε όλους, οπότε για να βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας το χρώμα του δέρματος και των ματιών σας, αλλά και τον τύπο της προσωπικότητάς σας!

Τα άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι προτιμότερο να επιλέγουν αποχρώσεις κοντά στις OM3 ή OM4, ώστε να φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στο χρώμα των δοντιών τους και τον τόνο της επιδερμίδας τους. Τα άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά καλό θα ήταν να επιλέγουν αποχρώσεις όπως οι A1 ή A2. Για τα άτομα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα, προτείνονται λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως οι A2 ή A3, επειδή η αντίθεση ανάμεσα στο χρώμα των δοντιών τους και τον τόνο της επιδερμίδας τους κάνει ούτως ή άλλως τα δόντια τους να φαίνονται λευκότερα.

Πέντε βήματα για λευκά δόντια:

  1. Ζητήστε από τον οδοντίατρό σας να αντικαταστήσει τα μαύρα σφραγίσματά σας με λευκά, ιδίως τα μαύρα σφραγίσματα που βρίσκονται στα μπροστινά δόντια και φαίνονται στις φωτογραφίες.
  2. Βουρτσίζετε τα δόντια σας με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα 2 φορές την ημέρα για 2 λεπτά κάθε φορά. Μπορείτε να διατηρήσετε το λευκό στα δόντια σας χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμες όπως η Oral-B 3D White Luxe Pearl Shine, η οποία αφαιρεί έως και 90% των επιφανειακών λεκέδων σε 7 ημέρες και χαρίζει ένα πολύ λαμπερό και υγιές χαμόγελο.
  3. Αντικαταστήστε την κοινή κεφαλή της ηλεκτρικής σας οδοντόβουρτσας με την ειδική κεφαλή γυαλίσματος 3D White, η οποία διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη κούπα γυαλίσματος στο μέσο των ινών της, όπως τα εργαλεία των οδοντιάτρων, για να συγκρατεί την οδοντόκρεμα πιο κοντά στα δόντια και να τα γυαλίζει πιο αποτελεσματικά. Η κεφαλή περιστρέφεται, πάλλεται και περιβάλλει κάθε δόντι, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένο καθαρισμό σε δόντια και ούλα. Επίσης αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σύγκριση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
  4. Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα για να αποτρέψετε τον σχηματισμό λεκέδων ανάμεσα στα δόντια.
  5. Προσπαθήστε να αποφεύγετε όσο μπορείτε την κατανάλωση σκουρόχρωμων τροφών και ποτών, καθώς αφήνουν λεκέδες στα δόντια!