Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Οι τέχνες ως συνοδοιπόρος στην καραντίνα

Οι τέχνες ως συνοδοιπόρος στην καραντίνα

0
Οι τέχνες και η συνεισφορά τους στην υγεία της ψυχής μπορούν να λειτουργήσουν καταπραϋντικά και δημιουργικά, την περίοδο της καραντίνας.

Δεν χρειάζεται να ξέρετε ένα μουσικό όργανο για να απολαύσετε μουσική, ούτε να έχετε σπουδάσει την σκηνοθεσία για να αφεθείτε σε ένα θεατρικό έργο ή στην έβδομη τέχνη. Εξίσου, δεν είναι αναγκαίο να «πιάνει το χέρι» σας για να φτιάξετε ένα εικαστικό ημερολόγιο, ούτε και να είστε δεινός γνώστης της γλώσσας για να σας αγγίξει θεραπευτικά ένα μυθιστόρημα ή μια ποιητική συλλογή. Οι τέχνες είναι ο ευγενέστερος, ίσως, τρόπος να επεξεργάζεται ο άνθρωπος τις προκλήσεις της ζωής του. Συνιστούν ένα ασφαλές αλλά και υψηλής αισθητικής πλαίσιο εξερεύνησης και διεύρυνσης της ψυχής μας, δίχως να μας περιορίζουν. Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι σπουδαίοι μας Τραγωδοί, παρείχαν στο κοινό μια διέξοδο για ό,τι κρυφά ή και πιο ανοιχτά μπορεί να απασχολούσε την ψυχή των θεατών. Σε περιόδους με μεγάλες ιστορικές προκλήσεις, όπως αυτή που διανύουμε τώρα, οι τέχνες προσφέρουν τρόπους εσωτερικής αναπόλησης και τακτοποίησης των συναισθημάτων μας.

Σαν ένας άλλος ονειρικός κόσμος, προσφέρονται για να τοποθετήσουμε εκεί τα στοιχεία της καθημερινότητάς μας, τις ελπίδες μας, τις προσδοκίες μας, τη δημιουργικότητά μας και τα ταλέντα μας, οδηγώντας μας στο δρόμο της αισθητικής και πνευματικής μας εξέλιξης. Είτε απολαμβάνουμε μια καλή ταινία, είτε κατασκευάζουμε από τα ανακυκλώσιμα υλικά μας ένα ωραίο αντικείμενο, είτε τραγουδάμε στο μπάνιο και χορεύουμε στο σαλόνι, είτε παίζουμε με ρόλους ένα παραμύθι που διαβάσαμε με τα παιδιά μας, είτε, ακόμη, βυθιζόμαστε στην ιστορία μιας νουβέλας, δίνουμε στην ψυχή μας τον τρόπο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά μας, αλλά, ταυτόχρονα, στερεώνουμε θεμέλια, πάνω στα οποία μπορούμε όχι μόνο να διασκεδάσουμε αλλά και να ανθίσουμε. Αυτές τις μέρες της καραντίνας, ας εντάξουμε μέσα στην ημέρα μας μια μορφή τέχνης που μιλάει στην ψυχή μας. Αν δε, έχουμε και κάποιο παλιό, ξεχασμένο ταλέντο, είναι η ώρα να το βγάλουμε από το χρονοντούλαπο!

 

Η Σοφία Χατζηδημητρίου (B.Sc. Psychology, Pg.Dip. & M.Clin.Sc. in Psychoanalytic Psychotherapy, Pg.Cer. in Group Analysis) είναι Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια με 20 χρόνια ενεργή επαγγελματική πορεία στον χώρο της Ψυχοθεραπείας και ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την Ψυχή, τις Σχέσεις, την Ψυχοθεραπεία, κ.ά.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies