Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Μικρές πράξεις στο σαλόνι

Μικρές πράξεις στο σαλόνι

0
Μία μικρή πράξη στο σπίτι, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στον πλανήτη.

Καναπές, τηλεόραση, γραφείο. Το σαλόνι είναι σίγουρα το δωμάτιο που περνάμε τον περισσότερο χρόνο όταν μένουμε στο σπίτι. Και όσο περισσότερο χρόνο περνάμε, τόσο πιο πολύ επηρεάζουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Ενέργεια, Απορρίμματα. Πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο βιώσιμη, με μικρές πράξεις που δεν θα επηρεάσουν την καθημερινότητά μας, αλλά θα κάνουν τη διαφορά;

Διάβασε πώς μπορείς κι εσύ να αλλάξεις τον κόσμο.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ. 

Ας ξεκινήσουμε από την ενέργεια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξοικονομήσεις ενέργεια μέσα στο σαλόνι σου. Θέλεις να ανακαλύψεις τους πιο εύκολους, οικονομικούς και αποτελεσματικούς; Συνέχισε να διαβάζεις!

Κλείσαμε.
Αντί να τις αφήσεις στο Sleep mode, κλείσε εντελώς όλες τις συσκευές, όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και ο υπολογιστής. Γιατί; Γιατί θα δεις τον λογαριασμό του ρεύματος να μειώνεται και να μειώνεται και να μειώνεται. Ναι, τόσο πολλή ενέργεια μπορείς να εξοικονομήσεις.

Κλιματιστικό έχεις;
Μάθε λοιπόν, ότι στην Αθήνα, αν μειώσεις τη θερμοκρασία έστω και 1°C, εξοικονομείς έως και 10% ενέργεια. Με άλλα λόγια; Αν συνολικά ξοδεύεις 500 ευρώ ενέργεια τον χειμώνα, αυτός ο ένας βαθμός κάτω, μπορεί να σου εξοικονομήσει σχεδόν 50 ευρώ στον λογαριασμό σου!

LED o’clock.
Ακούς ότι οι LED λάμπες είναι καλές. Ξέρεις όμως τι σου προφέρουν; Αν επιλέξεις LED λάμπες για το σπίτι σου, μάθε ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον 75% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 25 φορές περισσότερο. Σκέψου ότι αν αντικαταστήσεις μία λάμπα των 100W που μένει αναμμένη 5 ώρες τη μέρα με την αντίστοιχη LED, εξοικονομείς 155 kWh, ή αλλιώς, έως και 47 ευρώ στον λογαριασμό σου. Πώς μεταφράζεται αυτό σε αποτύπωμα άνθρακα; Σαν να κάνεις 580 λιγότερα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο.

Όλα φυσικά.
Είναι μέρα, είσαι στο σπίτι και ετοιμάζεσαι να δουλέψεις. Μήπως αντί να ανάψεις τα φώτα, να ανοίξεις όλα τα παντζούρια να μπει φυσικό φως μέσα; ΚΑΙ δεν θα σου κοστίσει τίποτα ΚΑΙ θα εξοικονομήσεις ενέργεια.

Τα απορρίματα. 

Ενέργεια, τέλος. Επόμενος σταθμός: απορρίμματα. Όχι, δεν εννοούμε συγκεκριμένα τα σκουπίδια. Διάβασε για μία ανακύκλωση… παιχνίδι, για «vintage» συμβουλές και για πολλά ακόμη tips, που θα ανανεώσουν την καθημερινότητά σου στο σαλόνι, και ταυτόχρονα θα κάνουν καλό στο περιβάλλον και τον πλανήτη.

fairy

Game on!
Κάνε την ανακύκλωση παιχνίδι για όλη την οικογένεια, καλώντας τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν με δημιουργικό τρόπο ανακυκλώσιμα αντικείμενα, όπως ένα άδειο μπουκάλι Fairy!

Swiffer

Σκόνη not.
Πες ναι στο Swiffer για ένα γρήγορο καθημερινό καθάρισμα.Γιατί το Swiffer Dry είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα υλικά και φιλοξενείται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. Αντίστοιχα, το Swiffer Duster φιλοξενείται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και είναι κατασκευασμένο από 33% ανακυκλωμένα υλικά.


Περισσότεροι κάδοι, λιγότερες απώλειες.

Ξεκαθαρίζεις τα χαρτιά στο γραφείο. Κάνεις μπάνιο και σου τελειώνει το σαμπουάν. Για να μην χαθεί καμία ευκαιρία για ανακύκλωση, βάλε κάδους ανακύκλωσης σε περισσότερα δωμάτια του σπιτιού.

Κάθε αλλαγή για καλό.
Κάνε το βήμα και ζήτησε από την τράπεζά σου και άλλες υπηρεσίες, όπως τον τηλεφωνικό σου πάροχο, να σου στέλνουν τους λογαριασμούς ηλεκτρονικά και προτίμησε την πληρωμή μέσω e-banking. Ξέρεις γιατί.

Είπε κανείς vintage;
Πριν πας να αγοράσεις κάτι καινούργιο, επιδιόρθωσε χαλασμένα αντικείμενα ή κάνε μία βόλτα σε υπαίθριες αγορές ή σε καταστήματα με second hand ρούχα και αντικείμενα. Κι όμως, έτσι εξοικονομείς ενέργεια, μειώνεις τα απορρίμματα και ξοδεύεις και λιγότερα χρήματα. Bonus: μπορεί να βρεις κάποια εξαιρετικά κομμάτια.

Δίπλωσες χαρτάκια σήμερα;
Όταν ετοιμάζεσαι να ρίξεις στην ανακύκλωση χαρτιά, χαρτόνια και χαρτόκουτα, θυμήσου να μην τα σκίσεις. Όσο πιο μεγάλα είναι τα κομμάτια, τόσο πιο εύκολη κάνουν τη διαδικασία διαλογής στο κέντρο ανακύκλωσης!

Έπιπλα και μπλε χρώμα δεν πάνε μαζί.
Αν θέλεις να ανακυκλώσεις τα πλαστικά σου έπιπλα, ξέχνα τους μπλε κάδους και θυμήσου ότι οι δήμοι των μεγάλων πόλεων προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες για τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών επίπλων.

Ανακάλυψε περισσότερα tips για όλα τα δωμάτια του σπιτιού και ξεκίνησε σήμερα να αλλάζεις τον κόσμο του αύριο!

0
25730a57-2e22-3972-8fd8-19bc0dda50268577696232069568501

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies