Μάθετε πώς να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της στερεωτικής κρέμας για την τεχνητή οδοντοστοιχία σας.


Ευ Ζην
4/10/2018
Είναι εύκολο να απολαμβάνετε τη ζωή με την τεχνητή οδοντοστοιχία σας στο μέγιστο, αρκεί να τη συνηθίσετε και να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει σταθερά και άνετα.

Ίσως χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά για να σας βοηθήσει σε αυτήν την καινούρια φάση της ζωής σας, η Fixodent μοιράζεται μαζί σας κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε το δυνατό κράτημα που προσφέρει:

  • Εφαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα στερεωτικής κρέμας: Ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικές δοκιμές προτού βρείτε ποια ποσότητα είναι η κατάλληλη για εσάς. Πρώτα απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι η τεχνητή οδοντοστοιχία σας είναι στεγνή. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μικρή ποσότητα στερεωτικής κρέμας σε τρία ή τέσσερα σημεία στο επάνω μέρος της οδοντοστοιχίας που εφαρμόζει στο υψηλότερο δυνατό σημείο του στόματος, καθώς και στο κάτω μέρος. Πιέστε απαλά την οδοντοστοιχία στη θέση της και κρατήστε τη για μερικά δευτερόλεπτα. Αν παρατηρήσετε πως η κρέμα ξεχειλίζει από την οδοντοστοιχία, σημαίνει ότι χρησιμοποιήσατε περισσότερη απ' όσο χρειάζεται. Την επόμενη φορά, χρησιμοποιήστε μικρότερη ποσότητα και προσπαθήστε να μην εφαρμόζετε την κρέμα πολύ κοντά στις άκρες.

  • Εφαρμόστε στερεωτική κρέμα όποτε χρειάζεται. Η στερεωτική κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα — με το που σηκωθείτε το πρωί και ετοιμάζεστε να φορέσετε την οδοντοστοιχία σας ή το μεσημέρι, προτού βγείτε για φαγητό με έναν φίλο. Ορισμένες στερεωτικές κρέμες είναι διαθέσιμες σε βολικό μέγεθος ταξιδιού, ώστε να μπορείτε να τις μεταφέρετε και να τις χρησιμοποιείτε όποτε χρειαστεί.

Πριν τον ύπνο, μην ξεχνάτε να αφαιρείτε την τεχνητή οδοντοστοιχία σας, να την καθαρίζετε προσεκτικά και να την τοποθετείτε σε ένα δοχείο με νερό. Τώρα που μάθατε πώς να τοποθετείτε την τεχνητή οδοντοστοιχία σας στη θέση της, το δυνατό κράτημα της Fixodent θα αναλάβει για εσάς τα υπόλοιπα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη ζωή στο μέγιστο.