Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Μαθαίνοντας να κάνουμε το social distancing τρόπο ζωής

Μαθαίνοντας να κάνουμε το social distancing τρόπο ζωής

0
Υιοθετούμε έναν τρόπο ζωής που προστατεύει εμάς και τους γύρω μας

Η νέα πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες, έφερε με τη σειρά της νέες έννοιες που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα. Μία από αυτές είναι και η «κοινωνική αποστασιοποίηση» ή αλλιώς, το social distancing που συνιστούν οι ειδικοί -και το οποίο ήρθε για να αναδιαμορφώσει τον τρόπο ζωής αλλά και τις μεταξύ μας επαφές. Πρόκειται ουσιαστικά για τις κατευθύνσεις που έχουμε λάβει και οι οποίες συντονίζουν τη συνολική προσπάθεια που γίνεται, για να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς την παρούσα περίοδο.

Μπορεί η κοινωνική αποστασιοποίηση να είναι ο βασικός κανόνας στον οποίο οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή μας, ωστόσο για να καταλάβουμε τι ακριβώς σημαίνει, χρειάζεται να γνωρίζουμε τους επιμέρους κανόνες που περιλαμβάνει και το πώς θα μπορέσουμε να εντάξουμε ομαλά το social distancing στην καθημερινότητά μας. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία σύντομη λίστα με όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε, για να ακολουθήσουμε έναν τρόπο ζωής, ο οποίος θα προστατεύει εμάς και τους γύρω μας.

Ο «χρυσός» κανόνας των δύο μέτρων

Παρότι την περίοδο που διανύουμε, το πιο ασφαλές είναι να αποφεύγουμε κοινωνικές εκδηλώσεις, πολυσύχναστα μέρη και συγκεντρώσεις, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, αρκεί να φροντίζουμε να κρατάμε απόσταση δύο μέτρων από τους διπλανούς μας και να φοράμε διαρκώς τη μάσκα μας. Επιπλέον, ενόσω βρισκόμαστε σε κάποιο κατάστημα ή κάποια υπηρεσία, ακολουθούμε πιστά τη σήμανση που οριοθετεί τον χώρο, δείχνοντας έτσι σεβασμό στον άνθρωπο που στέκεται μπροστά μας στην ουρά και το παράδειγμα σε εκείνον που στέκεται πίσω μας.

Μαθαίνοντας να κάνουμε το social distancing τρόπο ζωής 

Παραμένουμε κοινωνικοί και ασφαλείς

Είναι απόλυτα λογικό εν μέσω μίας πρωτόγνωρης κατάστασης, να έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από τη συντροφιά των δικών μας ανθρώπων. Κανείς δεν μας εμποδίζει από το να τους συναντήσουμε, αρκεί να μην παραβλέπουμε τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την προστασία μας. Η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν ισχύει για τα πρόσωπα με τα οποία μένουμε στο ίδιο σπίτι αφού ερχόμαστε τακτικά και σε στενή επαφή μαζί τους, αλλά για τους κοντινούς φίλους, τους συγγενείς και τους συναδέλφους που υπάρχουν στον κοινωνικό μας περίγυρο, και είναι σημαντικό να την τηρούμε.

Η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους

Την παρούσα περίοδο, η πιο ισχυρή «ασπίδα» προστασίας για τον οργανισμό μας είναι η μάσκα. Είναι ο μόνος τρόπος να πηγαίνουμε στο γραφείο, να μετακινούμαστε με τα μέσα μεταφοράς και να κάνουμε τα ψώνια μας, παραμένοντας ασφαλείς και κάνοντας μία προσπάθεια για το κοινό καλό. Ακολουθούμε τις οδηγίες που έχουν δώσει οι ειδικοί αναφορικά με τον σωστό τρόπο τοποθέτησης της μάσκας και προσέχουμε ώστε αυτή που θα επιλέξουμε, να καλύπτει την περιοχή της μύτης μέχρι και το πιγούνι μας.

Μαθαίνοντας να κάνουμε το social distancing τρόπο ζωής 

Ακολουθούμε τους κανόνες προσωπικής υγιεινής

Έχει σημασία να καταλάβουμε πως όσο πιο προστατευτικοί είμαστε εμείς με τον εαυτό μας, τόσο καλύτερα προστατεύουμε και τους συνανθρώπους μας. Καλό θα ήταν, λοιπόν, όσο κινούμαστε σε κοινόχρηστους χώρους, να ακολουθούμε σχολαστικά τους κανόνες προσωπικής υγιεινής, απολυμαίνοντας τακτικά τα χέρια μας, καλύπτοντας με ένα χαρτομάντηλο το στόμα ή μύτη όταν βήχουμε ή φταρνιζόμαστε και αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε αντικείμενα που δεν μας ανήκουν ή είναι κοινόχρηστα. Έτσι κάνουμε μία προσωπική προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο θα συνυπάρχουμε όλοι μαζί με σεβασμό και ασφάλεια.

Τέλος, μην ξεχνάμε πως ακόμη και αν δεν ανήκουμε στις ομάδες που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο, είναι υποχρέωσή μας να ακολουθούμε μία στάση ζωής που μεριμνεί για το κοινό καλό και να τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας. Περιορίζοντας τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις μας, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα, για να περιορίσουμε την εξάπλωση της πανδημίας.
0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies