Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Καλές συνήθειες που αξίζει να κρατήσεις

Καλές συνήθειες που αξίζει να κρατήσεις

0
Η αξία του να κρατήσουμε κάποιες από τις καλές συνήθειες που αποκτήσαμε και αγαπήσαμε πολύ την περίοδο που μέναμε σπίτι.

Βγαίνοντας τώρα, σταδιακά αλλά σταθερά, από την περίοδο της καραντίνας, έχει νόημα να σκεφτούμε τις συνήθειες που αποκτήσαμε κατά τη διάρκειά της, και οι οποίες είχαν μεγάλο όφελος για την καθημερινότητά μας και την ευεξία μας, ψυχική και σωματική.

Πολλοί από εμάς περπατήσαμε πολύ περισσότερο. Λόγω της ανάγκης μας να βγούμε από το σπίτι, κρατώντας τους εαυτούς μας ασφαλείς, καταφύγαμε σε περιπάτους, μόνοι, με τα πρόσωπα της οικογενείας μας ή, σε μεγαλύτερους από το συνηθισμένο περιπάτους, με το κατοικίδιό μας. Επειδή οι βόλτες μας δεν ήταν διεκπεραιωτικές, αλλά είχαν τον χαρακτήρα της απόδρασης και της απόλαυσης, κοντοσταθήκαμε να κοιτάξουμε γύρω μας, παρατηρήσαμε το περιβάλλον μας με άλλα μάτια, ξεμακρύναμε από τις συνήθεις διαδρομές μας, χαιρετηθήκαμε με αγνώστους στον δρόμο και μοιραστήκαμε τις σκέψεις και τις αγωνίες μας.

Κάποιοι πήραμε το ποδήλατό μας και κάποιοι άλλοι αξιοποιήσαμε την ευκαιρία για λίγη εκγύμναση, με τζόκινγκ ή και ασκήσεις στην ύπαιθρο. Ακούσαμε περισσότερη μουσική, οργανώσαμε οικογενειακή βραδιά ταινίας στην τηλεόραση ή είδαμε με φίλους μέσω διαδικτύου την ίδια συναυλία «τσατάροντας» ταυτόχρονα, δοκιμάσαμε νέες συνταγές μαγειρικής μόνοι, με τα παιδιά ή τους συντρόφους μας. Θέσαμε στόχο να μιλήσουμε περισσότερο με τους φίλους μας, δείξαμε το ενδιαφέρον μας για ανθρώπους με τους οποίους, ενδεχομένως, λόγω καθημερινότητας, είχαμε χαθεί, τακτοποιήσαμε το σπίτι μας και, για όσους έχουμε κήπο ή μπαλκόνι, βρήκαμε χαρά στην ενασχόληση με τα φυτά. Δεν είμαστε λίγοι, επίσης, όσοι απολαύσαμε ένα καλό βιβλίο ή καταπιαστήκαμε με τα εικαστικά. Εξ ανάγκης, οργανώσαμε καλύτερα τα ψώνια μας, όπως και το εσωτερικό των σπιτιών μας, προκειμένου να έχουμε μια πιο ομαλή καθημερινότητα.

Έχοντας βιώσει την ευεργετική αξία όλων αυτών των δραστηριοτήτων που αγαπήσαμε πολύ, έχουμε τώρα παραπάνω λόγους, ενόσω φροντίζουμε τους εαυτούς μας και παραμένουμε ασφαλείς, να τις εντάξουμε για τα καλά στη ζωή μας.

 

Η Σοφία Χατζηδημητρίου (B.Sc. Psychology, Pg.Dip. & M.Clin.Sc. in Psychoanalytic Psychotherapy, Pg.Cer. in Group Analysis) είναι Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια με 20 χρόνια ενεργή επαγγελματική πορεία στον χώρο της Ψυχοθεραπείας και ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την Ψυχή, τις Σχέσεις, την Ψυχοθεραπεία, κ.ά.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies