Η συχνή αλλαγή κάνει καλό


Ευ Ζην
28/11/2019
Οι οδοντίατροι συνιστούν την αλλαγή της κεφαλής βουρτσίσματος κάθε 3 μήνες γιατί ο καλύτερος καθαρισμός πρέπει να έχει διάρκεια!

Όλοι θέλουμε το πιο υγιές χαμόγελο και σίγουρα θέλουμε να διαρκεί! Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B είναι ο σίγουρος σύμμαχος για την καλύτερη στοματική υγιεινή, όμως με την συχνή καθημερινή χρήση, οι ίνες που βρίσκονται στην κεφαλή βουρτσίσματος φθείρονται και χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, μία καινούρια κεφαλή επιτρέπει καλύτερη απομάκρυνση της πλάκας σε σχέση με μία που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά μέσα στο προηγούμενο διάστημα!Η συχνή αλλαγή κάνει καλό

Αλλάζουμε λοιπόν την κεφαλή βουρτσίσματος κάθε 3 μήνες, όχι όμως μόνο για την αφαίρεση της πλάκας αλλά και για τη συνολική στοματική υγιεινή! Οι ίνες δεν μπορούν να απομακρύνουν τα βακτήρια που βρίσκονται στο στόμα ή να μας προστατέψουν από ένα κρύωμα!  Ένας βασικός λόγος παραπάνω λοιπόν, να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των ειδικών για καλύτερο αποτέλεσμα και ένα ακόμα πιο λαμπερό χαμόγελο!

Όλες οι κεφαλές Oral-B είναι κατάλληλες για όλες τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B.