Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Γιατί είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στο πώς φοράμε τις μάσκες προστασίας

Γιατί είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στο πώς φοράμε τις μάσκες προστασίας

0
Ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και παραμένουμε ασφαλείς

Η χρήση της μάσκας προστασίας έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τις ώρες που περνάμε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στο γραφείο αλλά και στα καταστήματα, τη φοράμε πάντα, φροντίζοντας για τη δική μας ασφάλεια, αλλά και των γύρω μας. Πόσο σίγουροι είμαστε όμως, ότι τη φοράμε σωστά; Έχει σημασία να καταλάβουμε πως για να μας είναι χρήσιμη η μάσκα, δεν αρκεί να κρέμεται απλώς από τα αυτιά μας. Όσο βρίσκεται κάτω από το πιγούνι ή τη μύτη μας, δεν μπορεί να μας προστατεύσει.

Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να παραμείνουμε συνεπείς στις οδηγίες που έχουν δώσει οι ειδικοί, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στον τρόπο τοποθέτησης της μάσκας, αλλά και τον καθαρισμό της. Παρότι, λοιπόν, στο εμπόριο βρίσκουμε πολλά διαφορετικά είδη μάσκας με συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης για το καθένα, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που καλό είναι να ακολουθούμε, ανεξάρτητα από τη μάσκα που επιλέγουμε να φοράμε.

Κάνουμε μία ολοκληρωμένη προετοιμασία

Πριν φέρουμε τη μάσκα σε επαφή με το πρόσωπό μας, είναι απαραίτητο να έχουμε πλύνει και απολυμάνει καλά τα χέρια μας. Καθημερινά, αγγίζουμε διάφορα αντικείμενα και επιφάνειες, όπως το κινητό μας, τα οποία είναι εστίες μικροβίων, και μέσω των χεριών μας ή της μάσκας, μπορεί να φτάσουν στο πρόσωπο. Αφού καθαρίσουμε τα χέρια μας, θα περάσουμε τα λαστιχάκια της μάσκας γύρω από τα αυτιά και θα την εφαρμόσουμε κοντά στο πρόσωπό μας, ώστε να έχει μία ελάχιστη απόσταση από το δέρμα.

Καλύπτουμε τα σωστά σημεία

Ένα λάθος που κάνουν αρκετοί με τη μάσκα προστασίας, είναι πως τη φορούν χωρίς να καλύπτουν τη μύτη. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να τους πιέζει ή να δυσκολεύει την αναπνοή τους. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί στο μέγεθος της μάσκας που επιλέγουμε, ώστε το ύφασμα να ξεκινάει από το πιγούνι και να καλύπτει και την περιοχή της μύτης. Εάν μας προκαλεί σημάδια γύρω από το πρόσωπο ή περιορίζει την αναπνοή μας, είναι πιθανό να την έχουμε σφίξει αρκετά ή να χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό μέγεθος. Ακόμη, εφόσον η μάσκα διαθέτει σύρμα στην κορυφή της μύτης, το πιέζουμε ελαφρά για να εφαρμόσει σωστά.

Γιατί είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στο πώς φοράμε τις μάσκες προστασίας 

Αφαιρούμε τη μάσκα με προσοχή

Όσο πιο σχολαστικοί είμαστε στις λεπτομέρειες της προσωπικής μας υγιεινής, τόσο πιο προστατευμένοι παραμένουμε. Για αυτό, ακόμη και ο τρόπος που θα αφαιρέσουμε τη μάσκα, έχει σημασία. Εφόσον τα χέρια μας θα έρθουν σε επαφή με το πρόσωπο, τα απολυμαίνουμε καλά και βγάζουμε τη μάσκα από τα λαστιχάκια. Καλό είναι επίσης, να μην βγάζουμε τη μάσκα σε εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους, αλλά να πηγαίνουμε σε έναν εξωτερικό χώρο ή να κρατάμε αυστηρά την απαραίτητη απόσταση των δύο μέτρων από τα άτομα που βρίσκονται κοντά μας. Εάν θέλουμε να την πετάξουμε, τυλίγουμε τη μάσκα με χαρτί και τη ρίχνουμε στα απορρίμματα.

Γιατί είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στο πώς φοράμε τις μάσκες προστασίας 

Απολυμαίνουμε τις υφασμάτινες μάσκες

Όσοι έχουμε επιλέξει την οικονομία και την ευκολία που παρέχει μία υφασμάτινη, επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα, είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε το κομμάτι της απολύμανσης, που είναι αναγκαίο έπειτα από κάθε χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να γεμίσουμε ένα λεκανάκι με νερό στο οποίο θα έχουμε διαλύσει μία μικρή ποσότητα απορρυπαντικού και να μουλιάσουμε τη μάσκα για 15 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορούμε να την πλύνουμε με καυτό νερό και να την ψεκάσουμε με αντισηπτικό, χρησιμοποιώντας ένα βαποριζατέρ. Σε κάθε περίπτωση, θα αφήσουμε τη μάσκα να στεγνώσει και έπειτα θα τη σιδερώσουμε, για να έχουμε μία ακόμη πιο αποτελεσματική απολύμανση.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι την παρούσα περίοδο, η μάσκα είναι το πιο «πολύτιμο» εργαλείο στη νέα καθημερινότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Στο χέρι μας είναι να τη χρησιμοποιούμε όσο καλύτερα μπορούμε, προφυλάσσοντας εμάς και τους κοντινούς μας ανθρώπους!
0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies