Γευματίζοντας με τεχνητή οδοντοστοιχία, γευματίζοντας με αυτοπεποίθηση.


Ευ Ζην
4/10/2018
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε το γεύμα σας απόλαυση, χωρίς να σας εμποδίζει πλέον τίποτα;

Είναι πολύ απλό: το φαγητό αποτελεί μεγάλο μέρος της κοινωνικής ζωής όλων μας. Αν, λοιπόν, οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μπορούν να φάνε το αγαπημένο τους φαγητό φορώντας την τεχνητή οδοντοστοιχία τους, θα είναι λιγότερο διστακτικοί απέναντί της. Γι' αυτό, σταματήστε να λαχταράτε μήλα και ψητό καλαμπόκι και διαβάστε αυτόν τον βοηθητικό οδηγό σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε να γευματίζετε με την τεχνητή οδοντοστοιχία σας:

  • Στην αρχή είναι καλό να ξεκινήσετε με μαλακές τροφές, όπως αβγά, ψάρι, μαγειρεμένα λαχανικά ή βρώμη. Μόλις αισθανθείτε μεγαλύτερη σιγουριά, δοκιμάστε τροφές που απαιτούν περισσότερη μάσηση, όπως ωμό σέλερι ή μπρόκολο.
  • Καθώς αρχίζετε να καταναλώνετε πιο σκληρές τροφές, ξεκινήστε με μικρές ποσότητες φαγητού σε μικρά κομματάκια.
  • Όταν βάζετε το φαγητό στο στόμα σας, μασάτε το μισό με την πίσω αριστερά πλευρά του στόματός σας κι το άλλο μισό με την πίσω δεξιά.

Η χρήση στερεωτικής κρέμας όπως η Fixodent μπορεί να σας βοηθήσει στην απόλαυση του φαγητού με δύο τρόπους:

1. Συγκρατεί την τεχνητή οδοντοστοιχία σας στη θέση της.

2. Δημιουργεί μια ασπίδα που βοηθάει εμποδίζοντας την είδοσο υπολειμμάτων των τροφών μεταξύ της τεχνητής οδοντοστοιχίας και των ούλων.

Με την τεχνητή οδοντοστοιχία σας και με τη Fixodent να τη συγκρατεί στη θέση της, μπορείτε να αρχίσετε να τρώτε ό,τι σας αρέσει, με όποιον σας αρέσει, σίγουροι πλέον πως η τεχνητή σας οδοντοστοιχία δεν θα σας απογοητεύσει.