Είναι τα δόντια σας τόσο νέα όσο εσείς;


Ευ Ζην
28/01/2019
Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε νεανικό χαμόγελο!

Καθημερινά συναντούμε παραδείγματα ώριμων γυναικών που φορούν ζωηρά χρώματα, ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής και δράττουν κάθε ευκαιρία. Αν και μια νεανική νοοτροπία πάντα βοηθά, ένα υγιές σώμα είναι απαραίτητο για να ακολουθήσουμε τον τρόπο ζωής της επιλογής μας. Με τους παρακάτω τρόπους μπορείτε να φροντίσετε τα δόντια σας για εκθαμβωτικά υγιές χαμόγελο.

Κορυφαίες συμβουλές για νεανικό χαμόγελο

Ολοκληρώστε το γεύμα σας με τυρί ή γάλα

Τα γαλακτοκομικά εξουδετερώνουν τις όξινες τροφές, που μαλακώνουν το σμάλτο. Επίσης, περιέχουν ασβέστιο που δυναμώνει τα δόντια!

Περιμένετε 30 λεπτά πριν από το βούρτσισμα

Ειδικά αν μόλις καταναλώσατε όξινες τροφές, που μαλακώνουν το σμάλτο. Μια αναμονή 30 λεπτών θα επιτρέψει στο σμάλτο να ανακτήσει τη σκληρότητά του πριν από το βούρτσισμα.

Χρησιμοποιήστε εξειδικευμένη οδοντόκρεμα

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές εξειδικευμένες οδοντόκρεμες με πολλαπλά οφέλη, που μπορούν να βοηθήσουν σε συγκεκριμένες πτυχές της στοματικής υγιεινής. Η Oral-B Pro-Expert προστατεύει τις οχτώ περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι, ενώ έπειτα από συνεχή χρήση, θα αποκτήσετε πιο δυνατά δόντια* και πιο υγιή ούλα**.

Oral-B Pro-Expert

Αποκτήστε πιο δυνατά δόντια* και πιο υγιή ούλα** από την 1η ημέρα, με συνεχή χρήση

Η οδοντόκρεμα Oral-B Pro-Expert έχει σχεδιαστεί με το αποκλειστικό σύμπλεγμα Stannous Fluoride που προστατεύει από τα οξέα των τροφών. Η φόρμουλά της προστατεύει τις οχτώ περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι: τερηδόνα, πέτρα, ούλα, σμάλτο, πλάκα, λεύκανση***, ευαισθησία και αναπνοή.

Στην Oral-B γνωρίζουμε ότι η καλή στοματική υγιεινή μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι το χαμόγελό σας είναι νεανικό όπως εσείς - επιλέξτε σήμερα την οδοντόκρεμα Oral-B Pro-Expert.

*Ενάντια στα οξέα των τροφών σε σχέση με μια κοινή οδοντόκρεμα

**Σε σμάλτο με πλάκα σε σχέση με μια κοινή οδοντόκρεμα

***Αφαιρώντας επιφανειακούς λεκέδες