*για το Ronal 0,05% οξυμεταζολίνη κατά μέσο όρο σε σύγκριση με τον

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΟΦ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ 
ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ. 
Αρκούν 2 - 3 ψεκασμοί ανά ρουθούνι, 2 φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ). Να μη χρησιμοποιείται πάνω από 7 συνεχόμενες ημέρες. Να μη χορηγείται σε παιδιά κάτω των 7 ετών. 
 

ΤΟ RONAL ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 25’’ & ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ ΚΑΤΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ*
Το Ronal απελευθερώνει γρήγορα τη βουλωμένη μύτη σε μόλις 25’’ και μειώνει τη διάρκεια της ρινίτιδας κατά 2 ημέρες*! Διαρκεί έως και 12 ώρες οπότε η χρήση του γίνεται 2 φορές την ημέρα. Η εύχρηστη δοσομετρική αντλία απελευθερώνει ένα νέφος που σας επιτρέπει να αναπνέετε πιο ελεύθερα. 
Αρχικά, φυσήξτε τη μύτη σας για να προετοιμαστείτε. Κρατήστε το μπουκάλι σε όρθια θέση και εισάγετε το ακροφύσιο στο ρουθούνι σας. Αντλήστε μια φορά δυνατά και εισπνεύστε για λίγο το νέφος ψεκασμού. Αφαιρέστε το ακροφύσιο από το ρουθούνι.  Εφαρμόστε 2-3 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι 2 φορές την ημέρα.  
Η χρήση του Ronal δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 7 συνεχόμενες ημέρες. Για ενήλικες και παιδιά άνω των 7 ετών. Περιέχει οξυμεταζολίνη 0,05% ενώ δεν περιέχει κορτιζόνη.  
Κρατήστε το φάρμακο σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε το φάρμακο μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.
Η διάρκεια ζωής του φαρμάκου είναι 24 μήνες, σε θερμοκρασία ≤ 25oC.
Το ρινικό σπρέι Ronal μειώνει τη διάρκεια της ρινίτιδας έως και 2 ημέρες*. Έτσι, μπορείτε να αναπνέετε ελεύθερα και να σταθείτε ξανά στα πόδια σας γρήγορα. 
*για το Ronal 0,05% οξυμεταζολίνη κατά μέσο όρο σε σύγκριση με τον φυσιολογικό ορό

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΟΦ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ. 
Αρκούν 2 - 3 ψεκασμοί ανά ρουθούνι, 2 φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ). Να μη χρησιμοποιείται πάνω από 7 συνεχόμενες ημέρες. Να μη χορηγείται σε παιδιά κάτω των 7 ετών.