Την ημέρα της μητέρας μοιράζουμε δώρα και λαμπερά χαμόγελα


Ευ Ζην
3/05/2022

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γιορτή της μητέρας είναι μία αφορμή για να γίνουμε και πάλι παιδιά. Για την ακρίβεια, είναι μία αφορμή να εκφράσουμε με τον πιο αυθόρμητο και τρυφερό τρόπο στις μαμάδες μας, πόσο ξεχωριστή σημασία έχει για εμάς, η παρουσία τους στις ζωές μας.

Οι υπέροχες γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μας αναθρέψουν και να μας προσφέρουν απλόχερα την ευτυχία και είναι οι άνθρωποι στους οποίους χρωστάμε αυτό που γίναμε μεγαλώνοντας. Διότι οι μαμάδες μας, με την άνευ όρων αγάπη τους, ήταν, είναι και θα είναι εκείνες που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα, που επιμένουν και πιστεύουν σε εμάς, ακόμα και τις φορές που έχουμε χάσει την πίστη στον εαυτό μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, έχει σημασία να αξιοποιήσουμε τη φετινή γιορτή της μητέρας, η οποία γιορτάζεται στις 8 Μαΐου, ώστε να πούμε ένα «ευχαριστώ» στις μητέρες μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, για να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας έχουν δείξει.

Έχει σημασία να επιλέξουμε ένα συμβολικό δώρο, το οποίο θα τους θυμίζει καθημερινά πως όπου και αν βρισκόμαστε, νοιαζόμαστε για εκείνες. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως το λαμπερό χαμόγελο που φώτισε τα παιδικά μας χρόνια, δεν θα φύγει από τα χείλη τους!

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη της

Πριν επιλέξουμε το δώρο που θα χαρίσουμε στη μητέρα μας, καλό είναι να αποφασίσουμε τι θέλουμε να της εκφράσουμε μέσα από το δώρο που θα της προσφέρουμε. Θέλουμε να της πούμε πως όσο δύσκολη και αν γίνεται κάποιες φορές η καθημερινότητα, εμείς θέλουμε να τη βλέπουμε χαρούμενη; Θέλουμε να της θυμίσουμε πως εκτός από μητέρα και νοικοκυρά είναι μία πανέμορφη, μοναδική γυναίκα, η οποία χρειάζεται να προσφέρει μόνο το καλύτερο στον εαυτό της; Μήπως θέλουμε να την παρακινήσουμε να επενδύσει λίγο περισσότερο στην προσωπική της φροντίδα; Αν η απάντηση στα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι ένα μεγάλο «ναι», τότε δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να χαρίσουμε στη μητέρα μας, από τις νέες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B iO, οι οποίες με τις μοναδικές τεχνολογίες τους φέρνουν την επανάσταση στην καθημερινή «ιεροτελεστία» της στοματικής υγιεινής και θα χαρίσουν σε εκείνη τη μοναδική αίσθηση ενός ολοκληρωμένου, επαγγελματικού καθαρισμού των δοντιών.

Μαμά, κόρη και γιαγιά

Ένα συμβολικό δώρο για έναν αποτελεσματικό και high tech καθαρισμό των δοντιών

Αν παρομοιάζαμε με κάτι το ζεστό χαμόγελο των μαμάδων μας, θα λέγαμε πως είναι το δικό μας προσωπικό και πιο σημαντικό βραβείο. Από όταν ήμασταν παιδιά, μάθαμε πως το χαμόγελο της μητέρας είναι μία επιβεβαίωση ότι καταφέραμε κάτι αξιέπαινο, ενώ μεγαλώνοντας, το χαμόγελό της έγινε για εμάς μία «πυξίδα», η οποία φωτίζει τα σκοτεινά «μονοπάτια» της ενήλικης ζωής και μας γεμίζει δύναμη. Ακριβώς για αυτό, έχει σημασία να της χαρίσουμε ένα δώρο, όπως τις premium ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B iO, το οποίο θα της υπενθυμίζει καθημερινά, με τον πιο ωφέλιμο τρόπο, πόσο πολύτιμο είναι για εμάς το χαμόγελό της. Πιο αναλυτικά, η συγκεκριμένη σειρά από ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες αποτελεί μία εξέλιξη της κλασικής ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας, καθώς λειτουργεί με ένα μαγνητικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και προσφέρει μία εντελώς ξεχωριστή εμπειρία καθαρισμού, με διαφορετική όψη, ήχο και αίσθηση. Ο εσωτερικός μηχανισμός παράγει μαγνητικές κινήσεις και προκαλεί μικροδονήσεις στις άκρες των ινών της κεφαλής της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας, προσφέροντας έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό επαγγελματικών προδιαγραφών στα δόντια και μία ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στη στοματική κοιλότητα.

Μαμά και κόρη γελούν μαζί

Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο μοντέλο ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας για τη μητέρα μας

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η σειρά από ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B iO διαθέτει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, ώστε να επιλέξουμε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της μητέρας μας. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τον βελτιωμένο, «έξυπνο» αισθητήρα πίεσης, ο οποίος ενημερώνει πότε ασκούμε μεγάλη πίεση στο βούρτσισμα των δοντιών, διαθέτουν πέντε έως επτά προγράμματα βουρτσίσματος, ανάλογα με το μοντέλο, ενώ περιλαμβάνουν έναν χρονοδιακόπτη δύο λεπτών, ο οποίος μας ειδοποιεί με δονήσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα, για να αλλάζουμε τεταρτημόριο.

Η Oral-B iO Series 9 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-Black Onyx, η Oral-B iO Series 8 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-White Alabaster, η Oral-B iO Series 7 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-White Alabaster και η Oral-B iO Series 6 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-Grey Opal, είναι μερικά από τα δώρα που θα ενθουσιάσουν τη μητέρα μας, ενώ θα βελτιώσουν σημαντικά τη στοματική της υγιεινή με τον πιο high tech τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, όποιο μοντέλο και αν επιλέξουμε για αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής μας, θα του παρέχουμε καθημερινά με το δώρο μας έναν εξατομικευμένο, βαθύ καθαρισμό επαγγελματικών προδιαγραφών, ο οποίος προστατεύει τα ούλα, ανταποκρίνεται στην ευαισθησία των δοντιών και τους χαρίζει μία μοναδική λεύκανση.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι και αν αποφασίσουμε να προσφέρουμε στη μητέρα μας ή σε κάθε αγαπημένο πρόσωπο που διανύει το συναρπαστικό «ταξίδι» της μητρότητας, με αφορμή τη φετινή γιορτή της μητέρας, αυτό που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη τους, δεν είναι το δώρο, αλλά η κίνησή μας. Διότι πρόκειται για μία κίνηση που προέρχεται από την καρδιά μας και εκφράζει όλα όσα μερικές φορές δεν μπορούμε να πούμε με λόγια.