Τα δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε λάτρη της τεχνολογίας


Ευ Ζην
1/12/2021

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν την έναρξη των φετινών Χριστουγέννων και οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε ήδη μπει στη διαδικασία να προετοιμάσουμε τη λίστα με τους παραλήπτες των γιορτινών μας πακέτων. Διότι μέσα από το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο έθιμο της ανταλλαγής δώρων, έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε στους κοντινούς μας ανθρώπους, ότι έχουν μία ξεχωριστή και σημαντική θέση στη ζωή μας.

Παρόλα αυτά, επειδή δεν θέλουμε να πέσουμε στην ίδια «παγίδα» που πέσαμε τις προηγούμενες χρονιές, αναζητώντας την τελευταία στιγμή το κατάλληλο δώρο για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο, φέτος αποφασίσαμε να οργανωθούμε εγκαίρως. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα ερώτημα που μας απασχολεί έντονα και δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να απαντήσουμε: Ποιο είναι το ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της τεχνολογίας;

Ομολογουμένως, υπάρχουν αρκετοί λάτρεις της τεχνολογίας στη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων μας, όμως οι γνώσεις μας πάνω σε θέματα τεχνολογίας δεν είναι συχνά επαρκείς, ώστε να βρούμε ένα ιδανικό δώρο για εκείνους. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι να επενδύσουμε σε ένα σύγχρονο δώρο, το οποίο θα κάνει πιο άνετη και εύκολη την καθημερινότητά τους, παρακινώντας τους να συνεχίσουν να φροντίζουν τον εαυτό τους με τον πιο… επαναστατικό τρόπο.

H premium προσθήκη που φέρνει την επανάσταση στον καθαρισμό των δοντιών

Δεν χρειάζεται να είμαστε ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας, ώστε να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας ένα καινοτόμο δώρο, το οποίο θα αναβαθμίζει την καθημερινότητά τους. Αρκεί να σκεφτούμε ότι θέλουμε μόνο το καλύτερο για εκείνους και τότε, είναι βέβαιο πως θα κάνουμε την κατάλληλη επιλογή. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία premium ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που θα τους παρέχει καθημερινά έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό επαγγελματικών προδιαγραφών; Αυτό ακριβώς κάνει και η νέα η Oral-B iO™, ένα σύγχρονο εργαλείο που σχεδιάστηκε έπειτα από χρόνια ερευνών με οδοντιάτρους και ήρθε για να φέρει την «επανάσταση» στο βούρτσισμα των δοντιών.

Πιο αναλυτικά, διαθέτει την iO τεχνολογία, η οποία συνδυάζει τις ισχυρές, απαλές μικροδονήσεις με την προηγμένη στρογγυλή κεφαλή της Oral B. Χάρη στον εσωτερικό μηχανισμό της που λειτουργεί με μαγνητικές κινήσεις, μεταφέρει μικροδονήσεις στις άκρες των ινών της κεφαλής, χωρίς να προκαλεί τριβή ή θόρυβο. Με αυτόν τον τρόπο, μας παρέχει εξαιρετικό καθαρισμό επαγγελματικών προδιαγραφών, μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στη στοματική κοιλότητα, καθώς και μία πρωτόγνωρη εμπειρία καθαρισμού, με διαφορετική όψη, ήχο και αίσθηση.

Η νέα σειρά Oral-B iO περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, την Oral-B iO Series 9 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-Black Onyx, την Oral-B iO Series 8 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-White Alabaster, την  Oral-B iO Series 7 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-White Alabaster και την Oral-B iO Series 6 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-Grey Opal. Όλες περιλαμβάνουν μία διαδραστική οθόνη και έναν βελτιωμένο, έξυπνο αισθητήρα πίεσης, ο οποίος μας ειδοποιεί όταν δεν βουρτσίζουμε με τη σωστή πίεση τα δόντια μας και έναν χρονοδιακόπτη δύο λεπτών που μας ενημερώνει με δονήσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα, για να αλλάζουμε τεταρτημόριο. Μέσα από τα διαφορετικά προγράμματα βουρτσίσματος, οι προηγμένες αυτές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, μας χαρίζουν εξατομικευμένο και βαθύ καθαρισμό, σύμφωνα με την ευαισθησία των δοντιών μας, προσφέροντας παράλληλα λεύκανση και αποτελεσματική φροντίδα των ούλων.

Δώρα χριστουγέννων, χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολισμένο τζάκι

Μία διασκεδαστική επιλογή που αναβαθμίζει τη στοματική υγιεινή των μικρών μας

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οτιδήποτε αφορά στην τεχνολογία, μπορεί να ενθουσιάσει τα παιδιά μας. Καθώς μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον, όπου η τεχνολογία έχει «πρωταγωνιστικό» ρόλο, επόμενο είναι πως κάθε ηλεκτρική συσκευή με κουμπιά ή χωρίς, θα διεγείρει το ενδιαφέρον και την περιέργειά τους. Γιατί, λοιπόν, να μην επωφεληθούμε από την αγάπη τους για την τεχνολογία, ώστε να χαρίσουμε σε εκείνα ένα δώρο που θα τα παρακινεί να φροντίζουν ακόμη πιο σχολαστικά την προσωπική τους υγιεινή;

Για παράδειγμα, μία εξαιρετική επιλογή είναι η Oral-B Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Frozen, η οποία είναι διακοσμημένη με αυτοκόλλητα από την ταινία Frozen της Disney, καθώς και η Oral-B Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Star Wars με διακοσμητικά αυτοκόλλητα από τη γνωστή ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζορτζ Λούκας. Πρόκειται για δύο ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που συνιστώνται από τους οδοντιάτρους και είναι κατάλληλες για παιδιά άνω των τριών ετών. Πιο αναλυτικά, διαθέτουν μία ειδική λειτουργία για το βούρτσισμα των ευαίσθητων παιδικών δοντιών, καθαρίζουν απαλά τη στοματική κοιλότητα και απομακρύνουν περισσότερη πλάκα από μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Με λίγα λόγια, είναι ό,τι χρειάζονται τα μικρά μας, για να μετατρέψουν το βούρτσισμα των δοντιών σε μία διασκεδαστική και ωφέλιμη διαδικασία.

Άνδρας δίνει δώρα σε γυναίκα

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το χριστουγεννιάτικο έθιμο της ανταλλαγής δώρων, είναι μία συμβολική κίνηση που «κρύβει» ένα βαθύτερο νόημα. Διότι χαρίζοντας ένα ωφέλιμο και χρήσιμο δώρο σε κάποιο κοντινό μας πρόσωπο, κατά κάποιον τρόπο του αποδεικνύουμε πως θέλουμε μόνο το καλύτερο για εκείνο!