Πώς θα απολαμβάνεις επαγγελματικό καθαρισμό των δοντιών στο σπίτι


Ευ Ζην
1/02/2022

Δεν είναι μυστικό ότι η ισορροπημένη διατροφή και η τακτική σωματική άσκηση είναι δύο βασικοί πυλώνες που στηρίζουν μακροπρόθεσμα μία καλή ποιότητα ζωής. Παρόλα αυτά, ένας ακόμα καθοριστικός παράγοντας είναι η σχολαστική στοματική υγιεινή, η οποία εκτός από ένα χαμόγελο που λάμπει από υγεία, σου προσφέρει και μία απολαυστική και πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα.

Δυσάρεστη αναπνοή, τερηδόνα, πλάκα, ουλίτιδα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που συνδέονται με την παραμέληση της στοματικής υγιεινής και επιβεβαιώνουν πως το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών και οι καθιερωμένες επισκέψεις στον οδοντίατρο, είναι οι συνήθειες που καλό είναι να μην αμελείς. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ακόμη και όταν ακολουθείς τις συμβουλές των ειδικών σχετικά με την υγιεινή των δοντιών σου, πώς μπορείς να είσαι σίγουρη πως κάνεις ό,τι καλύτερο για το χαμόγελό σου;

Καλώς ή κακώς, στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν μπορείς να δώσεις τη σωστή απάντηση, εκτός αν είσαι ειδικός ή οδοντίατρος. Ωστόσο, μπορείς να εξοπλίσεις το ράφι του μπάνιου σου με τους επαναστατικούς «συμμάχους» που σου εξασφαλίζουν αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού των δοντιών στο σπίτι. Το πώς θα τα καταφέρεις και το ποιοι είναι αυτοί οι «σύμμαχοι», θα το ανακαλύψεις αμέσως.

Μετατρέποντας την τεχνολογία σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της στοματική υγιεινής

Είναι αλήθεια πως η τεχνολογία έχει διευκολύνει τα τελευταία χρόνια πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σου και δη, την ευεξία σου. Γιατί, λοιπόν, να μην μετατρέψεις την τεχνολογία σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της στοματικής σου υγιεινής, αντικαθιστώντας την χειροκίνητη οδοντόβουρτσά σου με ένα εξελιγμένο gadget, το οποίο θα αναβαθμίσει το βούρτσισμα των δοντιών σου;

Αυτό κάνει η νέα σειρά από ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B iO, η οποία αναβαθμίζει την κλασική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σε ένα μαγνητικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, για ήπιες αλλά αποτελεσματικές μικροδονήσεις, προσφέροντάς σου μία ξεχωριστή εμπειρία στοματικής υγιεινής.

Μάλιστα, η νέα αυτή σειρά της Oral-B περιλαμβάνει τέσσερα καινοτόμα μοντέλα, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B iO Series 9 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-Black Onyx, Oral-B iO Series 8 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-White Alabaster, Oral-B iO Series 7 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-White Alabaster και Oral-B iO Series 6 Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα-Grey Opal. Και όλες τους αποτελούν την «τελευταία λέξη» της τεχνολογίας όσον αφορά στη στοματική υγιεινή, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να βιώνεις καθημερινά μία εξατομικευμένη εμπειρία βαθύ καθαρισμού, επαγγελματικών προδιαγραφών.

Γυναίκα χαμογελάει και δείχνει τα περιποιημένα δόντια της

Καινοτόμες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών

Τα μοντέλα της σειράς Oral-B iO περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να απολαμβάνεις ένα καθημερινό, εύκολο και άνετο βούρτσισμα των δοντιών, επαγγελματικού επιπέδου. Πιο αναλυτικά, διαθέτουν διαδραστικές ασπρόμαυρες ή έγχρωμες LED οθόνες που επικοινωνούν τα προγράμματα βουρτσίσματος, το επίπεδο μπαταρίας καθώς και τον χρονοδιακόπτη των δύο λεπτών που σε ενημερώνει πότε χρειάζεται να αλλάξεις τεταρτημόριο. Διαθέτουν «έξυπνο» αισθητήρα πίεσης που σε ειδοποιεί μέσω της κόκκινης ενδεικτικής λυχνίας όταν δεν ασκείς τη σωστή πίεση στο βούρτσισμα, προστατεύοντας έτσι την υγεία των ούλων σου.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που διαθέτουν, αναγνωρίζουν το στυλ βουρτσίσματος που απολαμβάνεις, ενώ σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις από πέντε έως επτά διαφορετικά προγράμματα βουρτσίσματος, ανάλογα με το μοντέλο ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας που έχεις στη διάθεσή σου. Όσον αφορά στα προγράμματα βουρτσίσματος, αποτελούν μία τεχνολογική... επανάσταση, καθώς ένα τόσο λεπτεπίλεπτο, άνετο και βολικό gadget, όπως μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μοναδικής αισθητικής, σου παρέχει καθημερινά αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού των δοντιών, λαμβάνοντας υπόψη του την ευαισθησία των δοντιών σου και χαρίζοντάς τους μοναδική λεύκανση και ολοκληρωμένη φροντίδα.

Άντρας με περιποιημένα δόντια χαμογελάει

Κάθε πότε χρειάζεται να αλλάζεις την κεφαλή της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας

Όπως κάθε προϊόν τεχνολογίας χρειάζεται αναβάθμιση με την πάροδο του χρόνου, το ίδιο περίπου ισχύει και για τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Διότι μπορεί να μην χρειάζεται να εγκαταστήσεις σε αυτές κάποιο νέο λογισμικό, ωστόσο, για να σου προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καλό είναι κάθε τρεις μήνες να αλλάζεις την κεφαλή βουρτσίσματος όπως συνιστούν οι οδοντίατροι. Υπάρχουν, μάλιστα, και ορισμένα σημάδια που δείχνουν ότι η κεφαλή βουρτσίσματος χρειάζεται αλλαγή. Για παράδειγμα, αν οι ίνες της κεφαλής έχουν χάσει το σχήμα τους, λυγίζουν και στρέφονται προς μία συγκεκριμένη πλευρά, σημαίνει πως πλέον δεν σου προσφέρουν ένα αποτελεσματικό και βαθύ βούρτσισμα, καθώς δεν μπορούν να φτάσουν στις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές της οδοντοστοιχίας.

Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαμβάνεις καθημερινά αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού των δοντιών στο σπίτι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της νέας σειράς Oral-B iO. Κάνοντας δώρο στον εαυτό σου μία καινοτόμα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, όχι μόνο προστατεύεις την υγεία και το χαμόγελό σου, αλλά σου εξασφαλίζεις και μία καλύτερη ποιότητα ζωής μελλοντικά. Διότι καλή υγεία και στοματική υγιεινή πηγαίνουν μαζί.