πάρκο

Πρασινίζουμε τις γειτονιές των μεγάλων μας πόλεων

Η P&G σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, πρασινίζουν τις γειτονιές και κάνουν τις πόλεις μας πιο βιώσιμες.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Επίλεξε το σκοπό, ανέβασε την απόδειξή σου με προϊόντα P&G και κάνε το καλό!

H συμμετοχή σου μετράει!

heart icon

Δες τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα χάρη σε όλους εσάς που υποστηρίζετε τους σκοπούς που σας ενδιαφέρουν!

Μάθε περισσότερα

Ας προσθέσουμε κι άλλο «πράσινο» στη ζωή μας! Η P&G αναλαμβάνει δράση και σε συνεργασία με την ελληνική, μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική Οργάνωση Γη και τοπικούς φορείς, πρασινίζουν τις γειτονιές, δημιουργώντας «Πάρκα Τσέπης».

Τα Πάρκα Τσέπης είναι αστικά τοπία που μέχρι τώρα παρέμεναν εγκαταλελειμμένα και αναξιοποίητα. Με άλλα λόγια, είναι όλοι εκείνοι οι χώροι που, με τη βοήθεια όλων μας, μπορούν να μεταμορφωθούν σε πράσινες γωνιές μέσα στις πόλεις, σε ανάσες δροσιάς και σε σημεία αναψυχής και κοινωνικοποίησης, για όλους!

φυτά
φυτά
φυτά

Η προσπάθεια ξεκίνησε με το «Πάρκο Τσέπης» στην καρδιά του Παγκρατίου και συνεχίστηκε με άλλα 5, στο Μεταξουργείο, τα Σεπόλια, την Πετρούπολη, τον Ασπρόπυργο και πρόσφατα με το νέο μας πάρκο στα Πετράλωνα το οποίο δημιουργήθηκε από κοινού με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Και στα 6 Πάρκα Τσέπης που έχει δημιουργήσει η P&G μέχρι σήμερα, με τη δύναμη των προϊόντων της όπως Fairy, Ariel και Pampers, η κατασκευή έχει γίνει με γνώμονα τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της αειφόρου ανάπτυξης. Μέχρι σήμερα έχουν φυτευτεί πάνω από 4.000 φυτά και δέντρα που δίνουν νέα πνοή στις γειτονιές και παράλληλα συμβάλλουν στην απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα, συνεισφέροντας σημαντικά στην ενίσχυση της βιωσιμότητας και της ποιότητας ζωής όλων μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν την προσπάθεια με στόχο να κάνουμε τις πόλεις μας πιο βιώσιμες!

Μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό εδώ