Οι μικροί μαχητές της ζωής έχουν τη στήριξη των Pampers


Ευ Ζην
23/11/2020
Καλύπτουμε τις ανάγκες σε πάνες των πρόωρων μωρών στην Ελλάδα, για να έχουν την προστασία που χρειάζονται!

Τα πρόωρα μωράκια δίνουν τον δικό τους αγώνα στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών των Μαιευτηρίων. Γι’ αυτό θέλουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα σε αυτούς τους μικρούς μαχητές και τις οικογένειές τους, να υποστηρίζουμε τον αγώνα τους και να καλύπτουμε την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζονται.

Είμαστε λοιπόν υπερήφανοι που τα Pampers Preemie Protection, οι ειδικά σχεδιασμένες πάνες για βρέφη που ζυγίζουν από μόλις 800 γραμμάρια, διατίθενται δωρεάν σε όλα τα μαιευτήρια της Ελλάδας.

Με ασφάλεια και υπευθυνότητα, θέλουμε να προσφέρουμε τη μέγιστη προστασία και άνεση από την πρώτη μέρα, τόσο για τον ήρεμο ύπνο των μωρών όσο και για τη διευκόλυνση όσων τα φροντίζουν καθημερινά!

Όταν έρχεσαι νωρίς, ο ύπνος είναι πολύτιμος!

Καθώς ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη των πρόωρων μωρών, σχεδιάσαμε την πάνα Pampers Preemie Protection σε 3 μεγέθη, ώστε να εφαρμόζει ακόμα και στα πιο μικρά και ευάλωτα πρόωρα μωρά που γεννήθηκαν στο δεύτερο τρίμηνο και ζυγίζουν από 800 γραμμάρια. Σκοπός είναι να ελαχιστοποιούνται οι διαταραχές και τα μωρά να κοιμούνται όσο το δυνατόν πιο ήσυχα, με τη μέγιστη προστασία.

Ο ύπνος είναι σημαντικός για κάθε μωρό, αλλά ειδικά τα πρόωρα βρέφη πρέπει να κοιμούνται το 97% του χρόνου προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα αναπτυχθούν σωστά. Ο καλός ύπνος συντελεί στην ωρίμανση του κεντρικού νευρικού συστήματος και τη μελλοντική ανάπτυξη της γνωστικής και της κινητικής λειτουργίας όλων των νεογνών, αλλά πολύ περισσότερο των πρόωρων, καθώς είναι το θεμέλιο της υγιούς φυσικής και συναισθηματικής ανάπτυξής τους. Διάφοροι παράγοντες στη νεογνική μονάδα, όπως ο φωτισμός, ο θόρυβος, η συχνή επανατοποθέτηση, οι τακτικές ιατρικές επεμβάσεις και οι αλλαγές της πάνας μπορεί να επηρεάσουν τους πολύτιμους κύκλους του ύπνου τους. Προσφέροντας μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για την ελαχιστοποίηση των διαταραχών, τα Pampers Preemie Protection είναι ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν τον αδιάκοπο και ήρεμο ύπνο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μωράκια.

Διαθέτουν, επίσης έναν καμπυλωτό στενό πυρήνα που βοηθά στην ανάπτυξη της βέλτιστης τοποθέτησης ισχίου. Οι πάνες Pampers με μεταξένια απαλότητα και απαλές μανσέτες, βελτιώνουν την άνεση για τα μωρά και βοηθούν στην υποστήριξη της φροντίδας της επιδερμίδας τους. Διαθέτουν επίσης μοναδική απορροφητική επένδυση που απομακρύνει την υγρασία και τις συνεχείς διαρροές (μια κοινή παρενέργεια των μωρών στα αντιβιοτικά) από την επιδερμίδα τους. Ακόμα, επιτρέπουν τη σταθερή τοποθέτησηκαι είναι εξίσου απορροφητικά στο μπροστινό και το πίσω μέρος, παρέχοντας στις μαίες την ευελιξία να αλλάζουν και να τοποθετούν την πάνα σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να κόβουν ή να διπλώνουν μεγαλύτερες πάνες για να βρουν τη σωστή εφαρμογή για τα μικρότερα μωρά!

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Βικτωρία Μοσχάκη,Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης: «Σκοπός μας είναι για τους μικρούς μαχητές που βρίσκονται σήμερα στις εντατικές μονάδες νεογνών όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής και μια υγιή ανάπτυξη. Για το λόγο αυτό είναι πολύ βασικό οτιδήποτε χρησιμοποιούμε για την φροντίδα και την νοσηλεία αυτών των νεογνών να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Ευχαριστούμε τα Pampers που σχεδίασαν μία πάνα αποκλειστικά για το πολύ μικρό τους σώμα, ώστε να μην ενοχλεί στην κίνηση και να εμποδίζει τις ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του πολύτιμου ύπνου τους.»

Με σιγουριά & υπευθυνότητα

Τα υλικά στις πάνες Pampers Preemie Protection είναι ασφαλή και απαλά και είναι τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια με ασφάλεια στα μαιευτήρια και τις πάνες λιανικής πώλησης. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς ασφαλείας για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά.

Δεν σταματάμε εδώ…

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των μωρών που έρχονται νωρίς και να προσφέρουμε την προστασία που τους αξίζει. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στη χώρα που δεν έχει στη διάθεσή της τις μικρότερες πάνες για τους μεγαλύτερους μικρούς μαχητές.