Αγάπησε το σώμα σου μην το πολεμάς

Μαζί στηρίζουμε το έργο της ΑΝΑΣΑ

Ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής. Η ΑΝΑΣΑ όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει μεγάλο και πολύτιμο έργο και η P&G στηρίζοντάς τη μας καλεί να γίνουμε όλοι κομμάτι αυτής της δράσης.

Για τους ανθρώπους που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής, κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να κερδίσουν πίσω τη ζωή τους. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να αγαπήσουν το σώμα τους και να σταματήσουν να το πολεμούν! Στον «πόλεμο» αυτό ο καλύτερος σύμμαχός τους είναι η ΑΝΑΣΑ. Η P&G στηρίζει το έργο της ΑΝΑΣΑ και τις δράσεις της, όπως τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, τις ομαδικές συνεδρίες και τη συμβουλευτική γονέων.

Ξέρεις ότι μπορείς κι εσύ να γίνεις κομμάτι αυτής της δράσης και να συμβάλλεις ώστε η ΑΝΑΣΑ να συνεχίσει να προσφέρει την πολύτιμη στήριξή της στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη;

Με κάθε αγορά προϊόντων P&G στηρίζεις το έργο της ΑΝΑΣΑ και βοηθάς ανθρώπους που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής να δουν την ομορφιά της ζωής!

1 αγορά = 1 δωρεά*
P&G logos

*H ενέργεια ισχύει από 15/5/2022 έως και 11/7/2022 για συγκεκριμένα προϊόντα P&G. Η δωρεά αντιστοιχεί σε 0,02€ ανά πωλούμενη συσκευασία.

decor