1 ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ 4 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ

Η ευεργετική δράση του Vicks VapoRub ενάντια στο κρυολόγημα

Vicks Decor

Δες πώς θα ανακουφιστείς από τα συμπτώματα με τη δράση του Vicks VapoRub

VICKS VAPORUB

Vicks VapoRub

TO VICKS VAPORUB ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ 4 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ:

  1. Βουλωμένη μύτη
  2. Καταρροή
  3. Βήχας
  4. Ερεθισμένος λαιμός

Ό,τι κι αν χρησιμοποιείς για το κρυολόγημα, μπορείς πάντα* να βάλεις και Vicks VapoRub! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με 2 τρόπους: επαλείψεις σε στήθος και πλάτη ή εισπνοές των θεραπευτικών ατμών για να αισθανθείς ανακούφιση από τα συμπτώματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και το βράδυ. Η εφαρμογή το βράδυ, πριν από την κατάκλιση, διευκολύνει την αναπνοή για έναν ήρεμο ύπνο.

ΠΩΣ ΔΡΑ:

Οι αρωματικοί ατμοί των συστατικών του δρουν τοπικά στο ανώτερο αναπνευστικό, ανακουφίζουν από τη ρινική συμφόρηση και το βήχα που σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα και προσφέρουν αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας.

ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ:

1. Με επάλειψη - Ενήλικες & παιδιά άνω των 2 ετών: επάλειψη στο στήθος και την πλάτη, 2-4 φορές τη μέρα.

2. Με εισπνοή - Ενήλικες & παιδιά άνω των 6 ετών: διαλύεις 1-2 κουταλάκια του γλυκού σε 0,5lt ζεστό νερό και εισπνέεις τους θεραπευτικούς ατμούς που θα σχηματιστούν για 10-15 λεπτά κάθε φορά.

Φαρμακευτικό Προϊόν

Κλινικά Αποδεδειγμένο

Μπορεί να συγχορηγηθεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν καθώς δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ. Να μη χρησιμοποιείται σε δέρμα με εκδορές, πληγές ή βλεννογόνους. Ασθενείς με άσθμα ή επιληψία, να συμβουλευτούν τον γιατρό τους. Από 2 ετών τοπικά και από 6 ετών για εισπνοές. *Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποια από τις δραστικές ουσίες ή σε κάποιο από τα έκδοχα.

MAT-GR-VICKS-22-000018