1 ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ 4 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ

Η ευεργετική δράση του Vicks VapoRub ενάντια στο κρυολόγημα

Vicks Decor

Δες πώς θα ανακουφιστείς από τα συμπτώματα με τη δράση του Vicks VapoRub

VICKS VAPORUB

Vicks VapoRub

TO VICKS VAPORUB ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ 4 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ:

  1. Βουλωμένη μύτη
  2. Καταρροή
  3. Βήχας
  4. Ερεθισμένος λαιμός

Ό,τι κι αν χρησιμοποιείς για το κρυολόγημα, μπορείς πάντα να βάλεις και Vicks VapoRub! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με 2 τρόπους: επαλείψεις σε στήθος και πλάτη ή εισπνοές των θεραπευτικών ατμών για να αισθανθείς ανακούφιση από τα συμπτώματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και το βράδυ, πριν την κατάκλιση!

ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ…

Το 90% των ανθρώπων που υποφέρουν από κρυολόγημα δηλώνουν ότι ξυπνούν τη νύχτα λόγω των συμπτωμάτων τους1. Τo Vicks VapoRub είναι ένα κλινικά αποδεδειγμένο φαρμακευτικό προϊόν το οποίο, ανακουφίζοντας από τα 4 συμπτώματα του κρυολογήματος2 , μπορεί να προσφέρει έναν καλό νυχτερινό ύπνο3. Ασθενείς με κοινό κρυολόγημα που χρησιμοποίησαν το Vicks VapoRub ανέφεραν ότι παρατήρησαν βελτίωση +75% στην παράμετρο “ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΟΙ”*.

ΠΩΣ ΔΡΑ:

Οι αρωματικοί ατμοί των συστατικών του δρουν τοπικά στο ανώτερο αναπνευστικό, ανακουφίζουν από τη ρινική συμφόρηση και το βήχα που σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα και προσφέρουν αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας.

ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ:

1.Με επάλειψη - Ενήλικες & παιδιά άνω των 2 ετών: επάλειψη στο στήθος και την πλάτη, 2-4 φορές τη μέρα.

2.Με εισπνοή - Ενήλικες & παιδιά άνω των 6 ετών: διαλύεις 1-2 κουταλάκια του γλυκού σε 0,5lt ζεστό νερό και εισπνέεις τους θεραπευτικούς ατμούς που θα σχηματιστούν για 10-15 λεπτά κάθε φορά.

*Vs. Placebo

Κλινική μελέτη. Ασθενείς με κρυολόγημα βαθμολόγησαν την απόκρισή τους σε μία οπτική αναλογική κλίμακα πριν τη θεραπεία το πρώτο πρωί στο σπίτι και ακολούθως τα 2 επόμενα πρωινά στο σπίτι μετά από θεραπεία είτε με Vaporub ή placebo (petrolatum), κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι βαθμολογίες μετά τη θεραπεία συγκρίθηκαν με τις βαθμολογίες πριν τη θεραπεία για να καθορισθούν οι διαφορές των επιδράσεων της θεραπείας.2

Φαρμακευτικό Προϊόν

Κλινικά Αποδεδειγμένο

Μπορεί να συγχορηγηθεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν καθώς δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ. Να μη χρησιμοποιείται σε δέρμα με εκδορές, πληγές ή βλεννογόνους. Ασθενείς με άσθμα ή επιληψία, να συμβουλευτούν τον γιατρό τους. Από 2 ετών τοπικά και από 6 ετών για εισπνοές. Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποια από τις δραστικές ουσίες ή σε κάποιο από τα έκδοχα.

1. Phillipson, G. et al., The impact of common cold and flu on sleep: sufferer and physician perceptions (Abstract), European Respiratory Journal 2018 52: Suppl. 62, OA287

2. Βασισμένο στο VaporRub SmPC

3. Santhi N, Ramsey D, Phillipson G, Hull D, Revell VL, Dijk D-J. (2017) OJRD 7: 83-101

MAT-GR-VICKS-21-000114