Βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Fixodent.


Ευ Ζην
6/09/2019
Αν θέλετε να αντικαταστήσετε μέρος της οδοντοστοιχίας σας που λείπει, θα γνωρίζετε ότι οι τεχνητές οδοντοστοιχίες αποτελούν μια καλή λύση, ωστόσο προσθέτοντας μια στερεωτική κρέμα θα έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα.

Με λίγες χρήσιμες συμβουλές που θα βρείτε εδώ και με λίγη ποσότητα Fixodent, θα μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή με τεχνητή οδοντοστοιχία στο μέγιστο, επιστρέφοντας στην κοινωνική σας ζωή, δηλαδή στον τρόπο με τον οποίο χαμογελάτε, μιλάτε και γεύεστε το φαγητό σας! Είναι τόσο απλό. Η Fixodent μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω σε εσάς και την τεχνητή οδοντοστοιχία σας. Χάρη στην ποικιλία από στερεωτικές κρέμες Fixodent, μπορείτε να απολαύσετε:

  • Δυνατό κράτημα - Η Fixodent δημιουργεί μια λεπτή αλλά ισχυρή στρώση που δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των ούλων και της οδοντοστοιχίας, εξασφαλίζοντας δυνατό κράτημα για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  • Ασπίδα κατά των τροφών - Η Fixodent σάς βοηθά να αποφύγετε ερεθισμούς και ενοχλήσεις, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα ώστε να εμποδίζει την είσοδο των υπολειμμάτων από τις τροφές, που μπορούν να προκαλέσουν πόνο, όπως καρύδια και καρποί, κάτω από την τεχνητή οδοντοστοιχία σας.

  • Καταπολεμά τη δυσάρεστη αναπνοή - Διαθέτει πολύ αποτελεσματική αντιβακτηριδιακή δράση που κρατά την αναπνοή σας δροσερή για έως και έξι ώρες*.

Αυτά λοιπόν είναι τα δεδομένα, εκείνο όμως, που πραγματικά απολαμβάνετε από την καθημερινή χρήση οποιουδήποτε προϊόντος της σειράς Fixodent είναι αυτοπεποίθηση. Αυτοπεποίθηση που πηγάζει από το δυνατό κράτημα και την αίσθηση άνεσης.

*Όλα τα προϊόντα Fixodent, εκτός από το 0%