Το μεγαλείο βρίσκεται στην καλοσύνη τους


Ευ Ζην
10/05/2022

Love Leads to Good: P&G #LeadWithLove | Olympic Games Tokyo 2020

Όταν τα ολυμπιακά όνειρα των αθλητών γίνονται πραγματικότητα, υπάρχουν στιγμές που είναι πιο λαμπερές, ακόμα και από τα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια. Ο σεβασμός που δείχνει ο ένας αθλητής στο άλλον, η καλοσύνη, η συμπόνια και η επιλογή του να κάνεις το σωστό ακόμα και όταν αυτό φαίνεται δύσκολο, κάνουν τους αθλητές να ξεπερνούν τον εαυτό τους αλλά και κάθε προσωπικό ρεκόρ!

Με αφορμή τον εορτασμό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο φέτος το καλοκαίρι και αντλώντας έμπνευση από αθλητές που ξεχωρίζουν για το αθλητικό τους μεγαλείο και για τον χαρακτήρα τους, η P&G δημιούργησε ένα βίντεο που φέρει τον τίτλο «In Your Goodness Your Greatness Resides». Το βίντεο αυτό λοιπόν είναι αφιερωμένο στους αθλητές που κάνουν πράγματα που μόνο εκείνοι μπορούν, πράγματα που σε εμάς φαίνονται ακατόρθωτα. Είναι αφιερωμένο στους αθλητές που κάνουν πράγματα όχι για τον εαυτό τους, αλλά για τους άλλους. Πράγματα που έχουν πραγματική σημασία. Το βίντεο αυτό είναι αφιερωμένο στους αθλητές που ξεχωρίζουν για το μεγαλείο της καρδιάς και της καλοσύνης τους και οι οποίοι αποτελούν πρότυπα για το κοινωνικό σύνολο.

Η P&G είναι περήφανη που σε παγκόσμιο επίπεδο έχει τέτοιους απίστευτους αθλητές, όπως τις Αμερικανίδες χρυσές Ολυμπιονίκες Allyson Felix και Elena Delle Donne και τον Ιάπωνα χρυσό παραολυμπιονίκη Shingo Kunieda.

Σε συνέχεια της καμπάνιας P&G «Σε ευχαριστώ μαμά», η καμπάνια «In Your Goodness Your Greatness Resides» έρχεται να μας εμπνεύσει, προκειμένου κάθε μέρα, οδηγός μας να είναι μόνο η αγάπη και η καλοσύνη #LeadWithLove.