Η τέχνη του «μουλιάσματος»
Αν πρέπει να μουλιάσετε πιάτα γεμίστε μία λεκάνη ή το νεροχύτη (ανάλογα με την ποσότητα των πιατικών που έχετε) με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα ξίδι και αλάτι και αφήστε τα μέσα για λίγο. Αν το ζητούμενο είναι το μούλιασμα ανοξείδωτων σκευών, τότε βάλτε μέσα τους νερό και ξίδι σε αναλογία 2:1/2, συμπληρώστε λίγο απορρυπαντικό πιάτων και βάλτε το να βράσει για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Τέλος, αν θέλετε να αφήσετε όλο το βράδι να μουλιάζουν τα ταψιά ή οι κατσαρόλες σας βάλτε τους νερό και συμπληρώστε λίγες κουταλιές αλάτι.
Μετά το μούλιασμα, πλύνετε τα πιάτα και τα κατσαρολικά σας με το Fairy που... συμφέρει!Διαρκεί 2 φορές περισσότερο* γιατί κάθε σταγόνα διαρκεί πραγματικά πολύ!
*από το επόμενο σε πωλήσεις προϊόνΒάσει της έρευνας SGS FRESENIUS, μέση τιμή ανά λίτρο / Στοιχεία Nielsen 2017