Καθένας από εμάς μετράει!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;

Στην Ευρώπη, έως και το 60% των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα σε κάθε πλύση ρούχων, οφείλεται στη θερμοκρασία πλυσίματος¹.

Το πλύσιμο σε πιο κρύο νερό είναι μία μικρή πράξη στο σπίτι που μπορεί να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Γι’ αυτό το Ariel είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καθαρίζει άψογα και σε κρύο νερό.

Για τον πλανήτη μας, κάθε βαθμός μετράει.

Αν όλοι στην Ευρώπη μειώσουμε τη θερμοκρασία της πλύσης στους 30⁰, μπορούμε να εξοικονομήσουμε έως και 700.000 τόνους CO₂ το χρόνο. Αυτό αντιστοιχεί σε 2 εκατομμύρια λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους μας!²

Μέχρι τώρα, έχουμε εμποδίσει…

98582

κιλά CO₂ να διασκορπιστούν στην ατμόσφαιρα.

ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ
ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 30°

και έλα να προσπαθήσουμε μαζί για την προστασία του περιβάλλοντος!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ 1 ΠΛΥΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Το Ariel είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα
στους λεκέδες, από την 1η πλύση, ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία.

 

Ariel All in 1 Pods

 

ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

πλυντήριο

Το πλύσιμο σε πιο χαμηλή θερμοκρασία έχει αντίκτυπο

Στην Ευρώπη, η μείωση της θερμοκρασίας της πλύσης είναι ένας τρόπος να ελαττώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον, με μια μικρή πράξη από το σπίτι. Έως και το 60%¹ του αποτυπώματος CO₂ από την πλύση προέρχεται από τη θερμοκρασία. Αυτό αντιστοιχεί σε μεγαλύτερο ποσοστό από τη συσκευασία, την παραγωγή, τα συστατικά και τη μεταφορά!

θερμοκρασία πλυντηρίου

Το πλύσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να κάνει τη διαφορά

Η μείωση της θερμοκρασίας μπορεί να ελαττώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τους κύκλους πλύσης, έως και στο 60%³. Κάθε βαθμός που αφαιρείς, μετράει.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ 1 ΠΛΥΣΗ

ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

ARIEL pod
  • Η τεχνολογία μας Purezyme είναι εμπνευσμένη από τη φύση. Στοχεύει στους δύσκολους λεκέδες, ακόμα και σε κρύο νερό, προσφέροντας καθαριότητα σε βάθος και υγιεινή. Ουσιαστικά, διασπά τους λεκέδες ώστε να απομακρυνθούν πιο εύκολα στη διάρκεια της πλύσης.
  • Η τεχνολογία Brightzyme ενισχύει τη ζωντάνια στα ρούχα, ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία.
  • Η τεχνολογία Anti-stick επιτρέπει στη βρομιά να αποκολληθεί πιο εύκολα, ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία.

Πάντα να φυλάσσεται μακριά από παιδιά

¹Απλοποιημένη ανάλυση LCA έρευνας, βασισμένη σε ευρωπαϊκούς μέσους όρους.

²Απεικόνιση της μείωσης της θερμοκρασίας από τους 40°C στους 20°C, εκφράζοντας την εξοικονόμηση του CO₂ σε όλη την Ευρώπη.

³Από τους 60° στους 30°.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με οδηγό την επιστήμη, δεσμευόμαστε συνεχώς να μειώνουμε τον αντίκτυπο των προϊόντων μας, μέσα από την καινοτομία. Μία ανάλυση του κύκλου ζωής του απορρυπαντικού μάς επέτρεψε να αναγνωρίσουμε τις στιγμές της καθημερινότητας όπου κάποιες μικρές αλλαγές μπορούν να έχουν έναν αληθινό, θετικό αντίκτυπο. Δεν σχεδιάζουμε απλά τα απορρυπαντικά μας ώστε να είναι αποτελεσματικά σε κρύο νερό αλλά δρούμε και σε άλλες παραμέτρους που βοηθούν κάθε μέρα τα προϊόντα μας να είναι πιο οικολογικά.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΗ ΡΟΥΧΩΝ*

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ

Έξυπνα συστατικά

Ένας από τους άξονες πάνω στους οποίους το Ariel δουλεύει για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, είναι η καινοτομία στο προϊόν. Βρίσκουμε νέα συστατικά όπως το Purezyme, του οποίου η απόδοση στο κρύο νερό είναι εντυπωσιακή.

Πιο βιώσιμες συσκευασίες

Πάνω από το 85% των συσκευασιών Ariel είναι ήδη ανακυκλώσιμες και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε το 100% έως το 2022. Έχουμε επίσης δεσμευτεί να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού κατά 30% έως το 2025.

Μία πιο «πράσινη» παραγωγή

Οι μονάδες παραγωγής μας δεν στέλνουν κανένα απόβλητο από την παραγωγή στους χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και τροφοδοτούνται στο 100% από ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια.

*Απλουστευμένη ανάλυση Αξιολόγησης Κύκλου Ζωής, βάσει Ευρωπαϊκών Μέσων Όρων.

Ariel All in 1 Pods