Το φθινόπωρο γυρίζει σπίτι


Σπίτι
9/10/2018
Ώρα για μικρές και εύκολες αλλαγές που θα κάνουν και το σπίτι σου να πει «καλό φθινόπωρο»! 

Ο χώρος που μας περιβάλλει επηρεάζει και τη συμπεριφορά μας! Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να ανανεώσεις το «καταφύγιό» σου με προτάσεις της εποχής και έμπνευση από όλη την οικογένεια!

Η παλέτα έχει...

Οι γήινες αποχρώσεις «ζεσταίνουν» την ατμόσφαιρα και σε προτρέπουν να μείνεις περισσότερο στο σπίτι. Με τα πρώτα κρύα άλλωστε, η οικογένεια μαζεύεται και περνάει αρκετό χρόνο μέσα, για διάβασμα, χαλάρωση, φιλικές συγκεντρώσεις κ.λπ. Μία απλή πρόταση είναι να αλλάξεις τα «εύκολα» υφάσματα στους χώρους: λίγες μαξιλαροθήκες, 1-2 ριχτάρια στους καναπέδες, μικρά χαλάκια στο μπάνιο ή ακόμα κι ένα τραπεζομάντηλο στις αποχρώσεις του καφέ-κόκκινου, του καμηλό, της ελιάς, του σκούρου μπλε ή του δαμασκηνί μεταφέρουν την παλέτα της φύσης στο εσωτερικό, με επιτυχία! Μόνα τους ή και σε συνδυασμούς που «ξεκουράζουν» το βλέμμα και δεν είναι έντονοι. Αυτή είναι και η βασική συμβουλή για να κάνεις το χώρο σου, πηγή ηρεμίας!

Η σκόνη δεν μένει πια εδώ!

Διατήρησε το πάτωμα καθαρό με το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer. Σε διευκολύνει για να καθαρίσεις παντού, ακόμα και στα δύσκολα σημεία (κάτω από το ψυγείο, το πλυντήριο), μαγνητίζοντας πανεύκολα 3 φορές περισσότερη σκόνη, σε σχέση με μια παραδοσιακή σκούπα! Χρησιμοποίησέ το επίσης ως σφουγγαρίστρα, τοποθετώντας τα Υγρά Πανάκια Swiffer που χαρίζουν επιπλέον ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας!

Συμβουλή: Για ολοκληρωμένη γενική καθαριότητα, το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις με ευκολία το ταβάνι αλλά και τους τοίχους! Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα καθαρό ανταλλακτικό πανάκι Swiffer και να κάνεις κάθετες κινήσεις!

Σαλόνι-γραφείο, 2 σε 1

Το σαλόνι είναι ταυτόχρονα και το κέντρο δραστηριότητας για όλη την οικογένεια! Για να συνυπάρξετε όλοι αρμονικά, πρόσθεσε εύκολα και οικονομικά, κάποια μαξιλάρια ή χαλάκια για το πάτωμα, όπου το παιδί μπορεί να κάτσει να παίξει ή να δει τηλεόραση. Παράλληλα, μπορείς να μεταφέρεις ένα μικρό τραπέζι σε μια γωνιά του σαλονιού και να βάλεις επάνω το laptop σου. Έτσι θα έχεις το δικό σου χώρο για online δραστηριότητες ή για εργασία! Πρόσθεσε τις δικές σου «πινελιές» με διακοσμητικά, κεριά, λουλούδια της εποχής και… έτοιμο!

Κάνε χώρο στην ντουλάπα

Σιγά-σιγά ξεκινά και η μετακόμιση των ρούχων, οπότε τώρα είναι καλή ευκαιρία να οργανώσεις τις ντουλάπες με διακοσμητικά κουτιά αποθήκευσης για τα μικρότερα αξεσουάρ. Αφού τις αδειάσεις, είναι σημαντικό να καθαρίσεις το εσωτερικό τους από τη σκόνη που μαζεύτηκε το προηγούμενο διάστημα. Χρησιμοποίησε το Swiffer Μαγικό Φτερό για όλες τις επιφάνειες και τα ράφια! Καλό φθινόπωρο!