Τρία fashion items που υπόσχονται μοναδικές εμφανίσεις τη φετινή άνοιξη


Ομορφιά
28/02/2020
Οι προσθήκες που θα σε κρατήσουν in fashion και αυτή τη σεζόν!

Ο Μάρτης είναι ένας από τους μήνες που αγαπάμε πολύ, διότι αποτελεί το μεταίχμιο ανάμεσα στο χειμώνα και την άνοιξη που μας κάνει να ανυπομονούμε! Είναι η εποχή εκείνη που τα χοντρά πουλόβερ και τα βαριά μπουφάν, δίνουν επιτέλους τη θέση τους σε κομψά ζακετάκια, ανοιχτόχρωμα παντελόνια, αέρινα φορέματα και νέα, ολοκαίνουρια… trends που σύντομα θα κυριαρχήσουν στην γκαρνταρόμπα μας! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να γνωρίζουμε από νωρίς ποια θα είναι τα dos και τα donts στο χώρο της μόδας, για να είμαστε σε θέση να κάνουμε και τις σωστές επιλογές στις επερχόμενες εμφανίσεις μας.

Ακριβώς γι’ αυτό, παρακάτω έχουμε ετοιμάσει μία «πολύτιμη» λίστα, με τρία fashion items που υπόσχονται να απογειώσουν κάθε σου outfit! Βάλε τα απαραίτητα «τικ» δίπλα από κάθε προσθήκη και να είσαι σίγουρη πως για μία ακόμη σεζόν θα παραμείνεις στυλάτη και «μέσα» στα πράγματα.

Ένα oversized κοστούμι για όλες τις ώρες

Όπως και τις προηγούμενες δύο σεζόν, έτσι και αυτή, το κοστούμι παραμένει ένας από τους «πρωταγωνιστές» των runways αλλά και της ντουλάπας μας και υπάρχει ένα καλός λόγος πίσω από αυτό. Το γεγονός πως ένα κοστούμι μπορεί να «σπάσει» σε δύο διαφορετικά κομμάτια, δηλαδή σε ένα σακάκι-πανωφόρι και ένα παντελόνι, δεν μας δεσμεύει, αλλά αντίθετα μας επιτρέπει να «παίξουμε» και να πειραματιστούμε με πολλές, διαφορετικές εμφανίσεις και στυλ. Επιπλέον, η διαχρονική του γραμμή, μας παρέχει την ευελιξία να μπορούμε να το φοράμε τόσο σε πρωινές, όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Καλό θα ήταν να επιλέξεις μία κλασική φωτεινή μονοχρωμία, όπως είναι το μπεζ ή το άσπρο, αλλιώς κάποιο ιδιαίτερο παστέλ, όπως το baby pink ή το baby blue.

Τρία fashion items που υπόσχονται μοναδικές εμφανίσεις τη φετινή άνοιξη

Επενδύοντας στη διαχρονικότητα του suede

Εάν είσαι στα πρόθυρα να αγοράσεις μία νέα τσάντα ή ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, τότε η ποιότητα στην οποία αξίζει να επενδύσεις, είναι το διαχρονικό και πάντα σύγχρονο suede. Λαμβάνοντας υπόψη τα υφάσματα που κυριάρχησαν στα διεθνή ντεφιλέ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τη φετινή άνοιξη το suede θα έχει την τιμητική του! Mε άλλα λόγια, μην διστάσεις να συμπληρώσεις τα looks σου με ένα διακριτικό suede αξεσουάρ, όπως ένα clutch ή ένα καπέλο, σε κάποια έντονη απόχρωση. Να είσαι βέβαιη πως θα αναβαθμίσει το look σου!

Τρία fashion items που υπόσχονται μοναδικές εμφανίσεις τη φετινή άνοιξη

The white stripes!

Ψάχνεις ένα κομψό μοτίβο να φορέσεις μέσα από το κοστούμι σου; Έχεις βαρεθεί τα έντονα φλοράλ και τα πουά; Τότε ψάξε να βρεις τη μαρινιέρα που βρίσκεται κάπου κρυμμένη στην ντουλάπα σου, γιατί φέτος την άνοιξη οι ρίγες κάνουν δυναμική επιστροφή και μάλλον θα τις βλέπουμε για πολλές ακόμη σεζόν. Η ιστορία του διαχρονικού ριγέ μοτίβου, ξεκινά από το ατελιέ της θρυλικής σχεδιάστριας Coco Chanel πίσω στο 1917 και έμελλε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή prints. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το ότι έχει φορεθεί από τις πιο κομψές κυρίες, όπως η Audrey Hepburn, η Sophia Loren και η Merilyn Monroe. Σε κάθε περίπτωση, αν θες να το εντάξεις και εσύ στο ντύσιμό σου, προτίμησε καλύτερα τις κάθετες ρίγες. Όχι μόνο λειτουργούν πιο κολακευτικά στο σώμα μας από τις οριζόντιες, αλλά «γράφουν» και καλύτερα στο φωτογραφικό φακό.

Τέλος, να θυμάσαι πως οι παραπάνω συμβουλές σκοπό έχουν να σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις πρωτότυπους και μοντέρνους συνδυασμούς. Όποιες τάσεις και αν επιβάλλει η κάθε σεζόν, εσύ είσαι εκείνη που έχει πάντα τον τελικό λόγο, για το τι θα μπει στην ντουλάπα σου!