Γιατί το Μicellar είναι ό,τι χρειάζεσαι αν έχεις λεπτή τρίχα


Ομορφιά
23/02/2023
Το beauty trend που χαρίζει βαθύ καθαρισμό και δυνατά μαλλιά

Γιατί το Μicellar είναι ό,τι χρειάζεσαι αν έχεις λεπτή τρίχα

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που διαθέτουν λεπτή τρίχα, τότε γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να προσφέρεις συχνά στα μαλλιά σου τον απαραίτητο όγκο και φυσικά, την απαιτούμενη δύναμη.

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αγορά και σου υπόσχονται το αποτέλεσμα που θέλεις είναι πολλά. Λίγα είναι όμως εκείνα που κάνουν πραγματικά τη διαφορά σε ό,τι αφορά στα μαλλιά με λεπτή τρίχα. Στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε, λοιπόν, τις πλέον καινοτόμες beauty εξελίξεις αναφορικά με τα μαλλιά και συγκεκριμένα, τα μαλλιά με λεπτή τρίχα, «συναντήσαμε» ένα γνώριμο και αγαπημένο «φίλο»: Το μικκυλιακό νερό, δηλαδή, το νερό Μicellar! Αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή beauty trends και είναι ό,τι χρειάζεσαι αν έχεις λεπτή τρίχα!

Πώς θα αποκτήσεις μαλλιά καθαρά και δυνατά με το νερό Micellar

Η αλήθεια είναι πως το νερό Micellar μπορεί να σε βοηθήσει να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τους διάφορους εξωτερικούς παράγοντες. Για να τα τονώσεις ουσιαστικά και να φροντίσεις σε βάθος τη λεπτή τρίχα όμως, χρειάζεσαι έναν πιο δυνατό συνδυασμό. Αυτό σημαίνει πως αξίζει να προμηθευτείς ένα σαμπουάν για τα μαλλιά που είναι εμπλουτισμένο με νερό Micellar.
Αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό τον ανακαλύψαμε στη σειρά Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar. Συνδυάζει για πρώτη φορά τη θαυματουργή σύνθεση Pro-V με το μοναδικό Micellar Complex και είναι ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες με μαλλιά που έχουν τάση λιπαρότητας. Δοκίμασέ το και θα διαπιστώσεις πως τα μαλλιά σου καθαρίζουν ουσιαστικά, χωρίς να χάνουν τα απαραίτητα συστατικά τους και συνεπώς, τη δύναμή* τους.

Τα καθημερινά λάθη που καλό είναι να αποφεύγεις

Βέβαια, εκτός από το να προμηθευτείς το απαραίτητο σαμπουάν με νερό Micellar, είναι εξίσου σημαντικό το να αρχίσεις να ακολουθείς και τη σωστή ρουτίνα περιποίησης για τη λεπτή τρίχα. Για να το πετύχεις, χρειάζεται απλώς να αποφεύγεις μερικά καθημερινά λάθη.
Για παράδειγμα, καλό είναι να μην πιάνεις τα μαλλιά σου σε σφιχτή αλογοουρά (πόσο  μάλλον όταν είναι βρεγμένα) καθώς αποτελεί μία άκρως βλαβερή συνήθεια για την τρίχα. Είναι επίσης σημαντικό να μην χρησιμοποιείς συχνά και σε μεγάλες ποσότητες λάδια για τα μαλλιά διότι αντί να τα δυναμώνουν, τα βαραίνουν. Μην ξεχνάς όμως, να χρησιμοποιείς συχνά conditioner στα μαλλιά σου. Το γεγονός πως είναι λιπαρά, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ενυδάτωση.

Προσπάθησε να μην ξεχνάς το μασάζ

Τέλος, μία ακόμη απλή αλλά βασική συμβουλή για εσένα που έχεις λεπτή τρίχα και θέλεις μαλλιά δυνατά και καθαρά, είναι το να κάνεις συχνά μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σου.  Η φροντίδα στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία της τρίχας. Και αυτό διότι το τακτικό μασάζ ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και κάνει πιο εύκολη τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στην τρίχα. Με λίγα λόγια, λοιπόν, τονώνει τη λεπτή τρίχα (και φυσικά, σε χαλαρώνει). Γιατί να μην το δοκιμάσεις;

Γιατί το Μicellar είναι ό,τι χρειάζεσαι αν έχεις λεπτή τρίχα

Όπως διαπίστωσες, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα και να στεναχωριέσαι αν σε αντίθεση με τις φίλες σου, έχεις λεπτή τρίχα και λιπαρά μαλλιά. Μερικές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής σου μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για εμάς, πάντως, το νερό Micellar είναι πλέον «must», τόσο για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά.


*δύναμη ενάντια στη φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.