Τα οφέλη του ροδόνερου


Ομορφιά
23/02/2023

Καθώς τα προϊόντα ομορφιάς έχουν εξελιχθεί (σκέψου την κερατίνη και το υαλουρονικό οξύ), ίσως έχουμε «ξεχάσει» έναν από τους πιο δυνατούς «ήρωες» ομορφιάς που μας προσφέρει η φύση· το ροδόνερο, ένα πανάρχαιο, αλλά «έξυπνο» συστατικό που βοηθά στην ενίσχυση των μαλλιών μας.

Τα οφέλη του ροδόνερου για τα μαλλιά

Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες από τους αρχαίους Αιγύπτιους ως ένα καλλωπιστικό ελιξίριο, έως τη Μέση Ανατολή, που το χρησιμοποιούν ακόμα για τα οφέλη του στα μαλλιά και την επιδερμίδα, αυτό το…ρομαντικό λουλούδι είναι εξίσου όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά. Φτιαγμένο από την εμβάπτιση των ροδοπέταλων ή την ατμο-απόσταξή τους σε νερό προκειμένου να απομονωθούν τα αιθέρια έλαια του φυτού, το ροδόνερο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές, αναζωογονητικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Πλούσιο σε φλαβονοειδή και βιταμίνες, A, B3, C, D και E, «ηρεμεί», περιποιείται και ενυδατώνει. Και επειδή το pH του είναι παρόμοιο με αυτό των τριχοθυλακίων μας, λέγεται ότι βοηθά τους πόρους των ταλαιπωρημένων μαλλιών, ενισχύοντας την ανάπτυξή τους και ενυδατώνοντάς τα. Είναι πραγματικά ένα φυτό – «θαύμα»! Γίνεται να μην το αγαπήσεις;

Ροδόνερο για τα μαλλιά: ο νέος ήρωάς σου

Οι περισσότεροι από εμάς, θέλουμε τα μαλλιά μας γεμάτα όγκο, πλούσια και με μία υγιή λάμψη, όμως πολλά προϊόντα «ρίχνουν» τον όγκο μας. Αν ο στόχος σου είναι και εσένα τα πλούσια, λαμπερά και δυνατά μαλλιά, τότε η νέα σειρά περιποίησης Pantene Pro-V Miracles Γεμάτα & Μακριά θα γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος! Πλούσια σε συστατικά περιποίησης Pro-V, με ροδόνερο και βιοτίνη, ενισχύει τον όγκο και ενδυναμώνει, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σου. Αν έχεις αναζητήσει στο Διαδίκτυο «ροδόνερο για να μακρύνω τα μαλλιά μου» ή «η χρήση του ροδόνερου στα μαλλιά», αυτή η σειρά είναι η απάντηση στις…προσευχές σου! Όπως ακριβώς ανθίζει ένα λουλούδι, έτσι θα ανθίσουν και τα μαλλιά σου, πλούσια, με όγκο και λάμψη. Γι’ αυτό και αυτή η σειρά πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή!

Το σαμπουάν της σειράς Pantene Pro-V Miracles Γεμάτα & Μακριά χωρίς θειικά άλατα, καθαρίζει απαλά τα ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους τα  συστατικά που χρειάζονται για να ενυδατωθούν, έτσι ώστε να αποκτήσεις τα απαλά, πυκνά και μακριά μαλλιά που επιθυμείς. Αντίστοιχα, το conditioner Pantene Pro-V Miracles Γεμάτα & Μακριά, συνδυάζει τη δύναμη της επιστήμης Pro-V, με τη βιοτίνη και το ροδόνερο. Έτσι, σε συνδυασμό, βοηθούν τα μαλλιά σου να αντιστέκονται στη φθορά από το styling, χαρίζοντάς τους πλούσια συστατικά περιποίησης. 

Μετά το σαμπουάν και το conditioner, χρησιμοποίησε εβδομαδιαία τη μάσκα μαλλιών Pantene Pro-V Miracles Γεμάτα & Μακριά στα μαλλιά σου και πες «αντίο» στη φθορά! Με βιοτίνη και ροδόνερο, χωρίς σιλικόνη και με ενισχυτικά μικροστοιχεία, δυναμώνει τα μαλλιά ενάντια στη φθορά από το styling από μέσα προς τα έξω, χωρίς να τα βαραίνει.

Και καθώς το ροδόνερο αποτελεί ένα «θαύμα» ομορφιάς, δεν είναι τυχαίο που η νέα σειρά του Pantene αποτελεί ένα μικρό «θαύμα» για τα μαλλιά σου. Το Pantene Pro-V Miracles Γεμάτα & Μακριά Ενίσχυση Όγκου Μαλλιών Grow Thick, είναι ειδικά σχεδιασμένο για λεπτά ή αδύναμα μαλλιά και χαρίζει πυκνότερη όψη και υφή, ξεκινώντας από τη ρίζα. Η πανίσχυρη σύνθεσή του με ενισχυτικά μικροστοιχεία, που συνδυάζει την επιστήμη της προβιταμίνης Pro-V με το ροδόνερο, τη βιοτίνη, τη βιταμίνη Β3 και την πανθενόλη, αυξάνει τον όγκο από τις τούφες σου και σε κάνει να φαίνεσαι ότι έχεις 6.500 περισσότερες τρίχες. Ναι…6.500 περισσότερες τρίχες! Αυτή η απίστευτη σύνθεση, χρησιμοποιεί τόσο τη δύναμη της φύσης, όσο και της επιστήμης, σε ένα προϊόν, για πιο πλούσια και λαμπερά μαλλιά. Απλώς ψεκάζεις 15 φορές, σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, καλύπτοντας το τριχωτό της κεφαλής και κάνοντας απαλό μασάζ. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθημερινά!

Επίσης, το σπρέι λαδιού Pantene Pro-V Miracles Γεμάτα & Μακριά 7 σε 1, με τη μοναδική του σύνθεση για τα μαλλιά με καστορέλαιο, βιοτίνη και ροδόνερο:

1) Δυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά ενάντια στη φθορά από το styling

2) Προστατεύει από τον σχηματισμό ψαλίδας

3) Βοηθά τα μαλλιά να ξεμπερδεύονται ευκολότερα

4) Προστατεύει τα αδύναμα μαλλιά από τα εργαλεία θερμότητας

5) Παρέχει ελαφριά λάμψη

6) Τιθασεύει τις τρίχες που φριζάρουν και πετούν

7) Χαρίζει ένα απαλό αναζωογονητικό άρωμα

Με μία ιστορία ετών από την εποχή της Κλεοπάτρας, έως και σήμερα, τα μαλλιά σου αξίζουν να είναι…ρόδινα!