Δεν ταιριάζει σε όλες το ίδιο μέγεθος


Ευ Ζην
4/10/2018
Η Always Ultra προσφέρει έξι τύπους σερβιέτας σε τέσσερα μεγέθη, σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν σε διάφορους σωματότυπους. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας και ανακαλύψτε ποια είναι η καλύτερη σερβιέτα για εσάς.

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε θέτει συνεχώς νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στις γυναίκες, στόχους που πρέπει να κατακτήσουν και επιτεύγματα που πρέπει να γιορτάσουν. Πρέπει να καταφέρουν πολλά, όπως μια επιτυχημένη καριέρα και προσωπική ζωή. Οι γυναίκες δεν πρέπει, όμως, να δέχονται ταμπέλες, να κατηγοριοποιούνται και να ταξινομούνται. Είναι μοναδικές προσωπικότητες, παρόλο που συνολικά αποτελούν τα τριάμισι δισεκατομμύρια του πληθυσμού.

Με όλα τα επαγγέλματα και τις ασχολίες που καταπιάνονται και απολαμβάνουν οι γυναίκες σήμερα, η ελευθερία και η αυτοπεποίθηση είναι οι λέξεις κλειδιά, ενώ το δικαίωμα λήψης αποφάσεων για τη δική τους ζωή είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες στον πλανήτη έχουν διαφορετικούς σωματότυπους και μεγέθη. Κάποιες είναι ψηλές, κάποιες κοντούλες. Κάποιες είναι λεπτές, κάποιες πιο γεμάτες. Υπάρχουν ξανθιές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες. Αγοράζουν παπούτσια με βάση το μέγεθός τους και τις ανάγκες τους και το ίδιο συμβαίνει όταν αγοράζουν ρούχα και εσώρουχα.

Για παράδειγμα, όταν αγοράζουν σουτιέν, οι γυναίκες αναζητούν άνεση και στήριξη και όλες γνωρίζουν τι προβλήματα δημιουργεί η αγορά λανθασμένου μεγέθους. Μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να συνοδεύεται από έλλειψη άνεσης και προβλήματα υγείας.  Τα σουτιέν είναι ένα σχετικά ιδιωτικό και προσωπικό είδος ρουχισμού, που κάθε γυναίκα επιλέγει με προσοχή. Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί... γιατί να συμβιβαζόμαστε με το «ένα μέγεθος για όλες» όταν αγοράζουμε προϊόντα γυναικείας υγιεινής; Γιατί να συμβιβαζόμαστε με μια βαρετή, κοινότοπη σερβιέτα όπως παλιά;  Γιατί να συμβιβαζόμαστε με λιγότερα ενώ αξίζουμε περισσότερα;

Στην Always, η άνεσή σας είναι για εμάς προτεραιότητα.  Έχουμε μελετήσει τις διάφορες ανάγκες σας και χαιρόμαστε πολύ που μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα για τη σειρά σερβιετών Always Ultra

Η Always Ultra προσφέρει έξι τύπους σερβιέτας σε τέσσερα μεγέθη, σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν σε διάφορους σωματότυπους.  Και οι συσκευασίες μας διαθέτουν ξεκάθαρη σήμανση μεγέθους, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια σερβιέτα σας ταιριάζει καλύτερα.  Επίσης, η Always Ultra με προστατευτικές ζώνες Secure Guard σας προστατεύει χωρίς να καταλαβαίνετε ότι τη φοράτε... σχεδόν σαν η σερβιέτα σας να είναι αόρατη.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού έχουμε σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή τις σερβιέτες μας για να ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη.  Επομένως, όποια κι αν είναι η ροή σας, μικρή, κανονική ή μεγάλη, και ό,τι ώρα κι αν είναι, μέρα ή νύχτα, έχουμε την κατάλληλη σερβιέτα για εσάς. Η επιλογή της είναι πανεύκολη, χάρη στις συσκευασίες μας με την ξεκάθαρη σήμανση.  Η φιλοσοφία μας είναι απλή: καλύτερη εφαρμογή σημαίνει καλύτερη προστασία για εσάς.

Βρείτε τη σερβιέτα που σας ταιριάζει με το Always My Fit εδώ