Τέσσερα πράγματα με τα οποία καμία γυναίκα δεν πρέπει να συμβιβάζεται


Ευ Ζην
12/11/2019
Φρόντισε τον εαυτό σου και μην κάνεις υποχωρήσεις στις επιθυμίες σου!

Κάθε γυναίκα που σέβεται και αγαπά τον εαυτό της, έρχεται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της αντιμέτωπη με καταστάσεις και ανθρώπους που την οδηγούν συχνά σε υποχωρήσεις ή την ωθούν σε συμβιβασμούς.

Ανεξαρτήτως ηλικίας και περιστάσεων, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα με τα οποία μια γυναίκα δεν πρέπει να συμβιβάζεται εν έτει 2019, είτε αφορούν στην επαγγελματική της ζωή είτε σε προσωπικές της επιθυμίες. Το ποια είναι αυτά, θα το μάθεις παρακάτω!

1. Στην έξτρα προστασία και την ασφάλειά της

Η προστασία και η ασφάλεια μιας γυναίκας είναι ένα ζήτημα που δεν επιτρέπει υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς, είτε πρόκειται για τις μετακινήσεις σου είτε για τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που χρησιμοποιείς. Φρόντισε απλώς να κάνεις πάντα τις δικές σου επιλογές, δηλαδή εκείνες που γνωρίζεις ότι θα σου προσφέρουν ασφάλεια, «δυναμική» προστασία και άνεση στο μέγιστο βαθμό. Διότι σε κάποια πράγματα ίσως υποκύπτεις σε συμβιβασμούς, αλλά ευτυχώς, δεν χρειάζεται να το κάνεις και στην προστασία σου! Μη δοκιμάσεις, λοιπόν, εκείνο το προϊόν που σου πρότεινε η φίλη σου δίχως να είσαι πλήρως ενήμερη για αυτό και φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου τους κατάλληλους συμμάχους, δηλαδή την πιστοποιημένη Always Platinum με τα 1.000 απορροφητικά μικρο-μαξιλαράκια και την πολύτιμη ατζέντα σου!

Τέσσερα πράγματα με τα οποία καμία γυναίκα δεν πρέπει να συμβιβάζεται

2. Στο χρόνο που αφιερώνει στον εαυτό της

Όση σημασία κι αν δίνουμε στην εργασία μας και όσο κι αν αγαπάμε τους φίλους μας, είναι σημαντικό να προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα χρόνο για τον εαυτό μας. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να κάνει συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά το δικαίωμά της να ξεκουράζεται και να φροντίζει τον εαυτό της. Ακόμη και αν χρειαστεί, λοιπόν, να απογοητεύσουμε κάποιον, παίρνοντας λίγο χρόνο για τον εαυτό μας, θα καταφέρουμε να νιώσουμε καλά με εμάς. Και όταν είμαστε εμείς καλά, μπορούμε να είμαστε πιο παραγωγικές και να προσφέρουμε περισσότερα.

3. Στην υγεία και την ευεξία της

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να κάνει συμβιβασμούς στην υγεία, την ευεξία και τη φροντίδα της προσωπικής της υγιεινής. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να βάζεις στο εξής σε προτεραιότητα το δικό σου wellbeing και να μην κάνεις υποχωρήσεις όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Μην ακυρώσεις εκείνο το ραντεβού στον γιατρό επειδή προέκυψε meeting στο γραφείο και μην αμελήσεις για μία ακόμη φορά το γυμναστήριο. Κυρίως όμως, μη δεχθείς να δοκιμάσεις εκείνες τις σερβιέτες για την ποιότητα των οποίων αμφιβάλλεις, μόνο και μόνο διότι δεν έχεις χρόνο να «ψάξεις» τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Βρες τα είδη εκείνα τα οποία είναι ασφαλή για την υγεία της επιδερμίδας σου, που φέρουν δηλαδή την εγγύηση της Always Platinum!

4. Στην εξωτερική της εμφάνιση

Τέλος, όλοι μας έχουμε τις προτιμήσεις μας. Αυτό όμως, δε σημαίνει πως ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάζει τα ρούχα σου, τα κιλά σου, το ύψος ή την όψη της επιδερμίδας σου. Αποδέξου τον εαυτό σου και κάνε ό,τι μπορείς για να φροντίζεις την υγεία σου. Σε κάθε περίπτωση, μην κάνεις συμβιβασμούς σε ό,τι επιτρέπεις να λένε οι άλλοι για την εξωτερική σου εμφάνιση, είτε τα σχόλια αυτά προέρχονται από τη μητέρα σου είτε από τον σύντροφο ή τον σύζυγό σου.

Τέσσερα πράγματα με τα οποία καμία γυναίκα δεν πρέπει να συμβιβάζεται

Το να μην κάνεις υποχωρήσεις στις επιθυμίες σου και το να φροντίζεις τον εαυτό σου, δείχνει πως τον σέβεσαι! Και δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και γοητευτικό από μία γυναίκα που ξέρει την αξία της, που αποδέχεται το ποια είναι, που ξέρει τι είναι το σωστό για εκείνη και το επιλέγει, ακόμη και αν χρειαστεί να πει ένα «όχι» παραπάνω! Φρόντισε να κάνεις επιλογές που μπορούν να σου δώσουν περισσότερα από αυτά που περιμένεις και θα βγαίνεις πάντα κερδισμένη.