Τι είναι τα σερβιετάκια;


Ευ Ζην
14/03/2024

Τι είναι τα σερβιετάκια;

 

Ίσως τα έχετε δει στην τσάντα μιας φίλης ή στο νεροχύτη στο μπάνιο της θείας σας. Ίσως τα έχετε συναντήσει μόνο στο ράφι του σούπερ μάρκετ. Και μπορεί να αναρωτιόσασταν… σε τι χρησιμεύουν; Κάνει να φοράω σερβιετάκια;

Σερβιετακια - τι είναι;

Sanitary pads - πότε τα χρησιμοποιούμε;

Σερβιετάκια Always- πλεονεκτήματα


 

Σερβιετακια - τι είναι;

Πολύ λεπτά για την περίοδο και, αλήθεια, γιατί να κολλήσουμε κάτι στα εσώρουχά μας, όταν δεν έχουμε αιμορραγία; Και τι είναι τέλος πάντων τα σερβιετάκια; Γιατί υπάρχουν;

Τα σερβιετάκια είναι ένα δημοφιλές προϊόν για τις γυναίκες, καθώς χρησιμοποιείται από τον γυναικείο πληθυσμό σε καθημερινή βάση, προκειμένου να εξασφαλίζουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας όλη μέρα! 

Είναι ένα μικρό, μυστικό όπλο που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και σιγουριάς κάθε μέρα. Και είναι πραγματικά άνετα! Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που προσφέρουν!


 

Σερβιετάκια - πότε τα χρησιμοποιούμε;

 

Τα σερβιετάκια είναι εξαιρετικά στην αντιμετώπιση των κολπικών εκκρίσεων. Όλες οι γυναίκες έχουν κολπικές εκκρίσεις. Στην πραγματικότητα είναι ο τρόπος του κόλπου να παραμένει υγιής και να προστατεύεται από λοιμώξεις. Η ποσότητά τους ποικίλλει ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κύκλο σας. Μερικές φορές είναι μικρή. Άλλες φορές είναι μεγαλύτερη, αφήνοντας μια αίσθηση υγρασίας. Τα σερβιετάκια όπως τα Always Dailies απομακρύνουν την υγρασία διατηρώντας το εσώρουχό σας στεγνό και εσάς φρέσκια, καθαρή και με αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα. Έχετε πάντα μερικά Always σερβιετάκια στην τσάντα σας για αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα που θυμίζει την πρωινή αίσθηση φρεσκάδας των εσωρούχων.

Εκτός από ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα σερβιετάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να τα χρησιμοποιούν ως εφεδρικά όταν φορούν ταμπόν, για κάθε ενδεχόμενο. Τα σερβιετάκια Always είναι ιδανικά για τις τελευταίες ημέρες της περιόδου, όταν ουσιαστικά έχει τελειώσει αλλά εξακολουθείτε να έχετε εκκρίσεις που είναι είτε καφέ είτε ροζ. Ξέρετε, εκείνες τις ενδιάμεσες ημέρες που η ροή δεν είναι αρκετά μεγάλη για σερβιέτα ή ταμπόν. Τα σερβιετάκια θα κάνουν τη δουλεία που πρέπει.

Η Always Dailies προσφέρει μια σειρά απορροφητικών προϊόντων για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μερικές μέρες χρειάζεστε λίγη παραπάνω απορροφητικότητα, για σιγουριά, κατά τη διάρκεια κάποιας ελαφριάς περιόδου, ενώ άλλες μπορεί να θέλετε απλώς λίγη επιπλέον φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση που σας χαρίζει το να είστε στεγνή και άνετη.

 


Σερβιετάκια Always- πλεονεκτήματα

Εάν αναρωτιέστε - «Είναι ασφαλή τα σερβιετάκια;» Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Καθώς είναι πολύ καλά στο να απομακρύνουν την υγρασία (που μπορεί να προσελκύσει επιβλαβή βακτήρια αν αφεθεί πολύ!), τα σερβιετάκια Always Normal είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη ρουτίνα σας, επειδή θα σας βοηθούν να παραμείνετε καθαρή. Όλα τα σερβιετάκια Always Dailies είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση και έχουν ελεγχθεί δερματολογικά.


Τα σερβιετάκια Always Dailies έχουν ένα λεπτό στρώμα στο επάνω μέρος από συνθετικές ίνες παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στα ρούχα. Αυτό το στρώμα απορροφά την υγρασία, οδηγώντας την απευθείας στον απορροφητικό πυρήνα. Ο πυρήνας αποτελείται από απορροφητική κυτταρίνη και υπεραπορροφητικά σωματίδια. Το κάτω στρώμα των Always Dailies, επίσης κατασκευασμένο από συνθετικές ίνες, είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε να αποτρέπει τις διαρροές για να προστατεύει τα εσώρουχά σας. Χρησιμοποιούν κόλλα για να εξασφαλίσουν την σταθερή εφαρμογή στο εσώρουχο, ώστε να συνεχίσετε τη μέρα σας φρέσκια και με αυτοπεποίθηση.


Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα σερβιετάκια είναι άβολα, επειδή προσθέτουν μια περιττή στρώση στα εσώρουχα που άλλες φορές θα κολλήσει στο λάθος σημείο και άλλες θα δημιουργεί άβολη αίσθηση, ενώ είστε μακριά από μια τουαλέτα για να το φτιάξετε. Ακούγεται σαν εφιάλτης σωστά; Συμφωνούμε! Τα καλά νέα είναι ότι τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί με τα σερβιετάκια. Ένα καλό σερβιετάκι όπως αυτά της Always Dailies είναι εξαιρετικά λεπτό (λιγότερο από 1 έως 3 mm!) και εύκαμπτο, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεχάσετε ότι το φοράτε. Βρείτε συμβουλές για το πως να αισθάνεστε άνεση και ασφάλεια κατά την διάρκεια της νύχτας εδώ.