Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Το έξυπνο σύστημα βουρτσίσματος που χαρίζει υγιή ούλα και λευκό χαμόγελο

Το έξυπνο σύστημα βουρτσίσματος που χαρίζει υγιή ούλα και λευκό χαμόγελο

0
Η genius επιλογή που σας βοηθάει να βουρτσίζετε τα δόντια σας όπως ένας ειδικός, στο σπίτι!

Η υγιεινή του στόματός μας αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητη προϋπόθεση για τη διασφάλιση της καλής μας υγείας. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ειδικοί, οι οποίοι προειδοποιούν ότι το καλό πλύσιμο των δοντιών και η φροντίδα της στοματικής μας κοιλότητας γενικότερα, συνιστούν απαραίτητες προϋποθέσεις για να προστατεύουμε τον οργανισμό μας από διάφορες ασθένειες, όπως την καρδιοπάθεια.

Πολλοί είναι, μάλιστα, οι ειδικοί οι οποίοι πηγαίνουν το θέμα της στοματικής υγιεινής ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως η συνολική μας υγεία εξαρτάται ουσιαστικά από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δόντια μας.

Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται τα ούλα και τα δόντια μας; Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το βούρτσισμα των δοντιών εν έτει 2020;

Η απάντηση -και σε αυτή την περίπτωση- βρίσκεται στην τεχνολογία!

Οι έξυπνες και tech επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας

Σίγουρα μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα μπορεί να μας βοηθήσει να καθαρίζουμε αποτελεσματικά τα δόντια μας όμως, γιατί να μην αξιοποιήσουμε στο έπακρο την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα;

Είτε ανήκετε στους λάτρεις των gadgets είτε όχι, το θέμα είναι πως σε ό,τι αφορά το βούρτσισμα των δοντιών στις μέρες μας, η τεχνολογία έχει κάνει άλματα.

Διότι χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων ετών, τώρα μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε τη στοματική μας υγιεινή και να έχουμε ταυτόχρονα υγιή ούλα και λευκό χαμόγελο.

Το έξυπνο σύστημα βουρτσίσματος που χαρίζει υγιή ούλα και λευκό χαμόγελο

Βούρτσισμα από το… μέλλον

Τι θα λέγατε, για παράδειγμα, αν μαθαίνατε πως εν έτει 2020 μπορείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας στο σπίτι, όπως συστήνουν οι οδοντίατροι; Αλήθεια, γνωρίζετε ότι σήμερα υπάρχει οδοντόβουρτσα που διαθέτει τεχνολογία προστασίας ούλων και τεχνολογία εντοπισμού θέσης για να μην παραλείπετε κανένα σημείο του στόματος κατά το βούρτσισμα; Άραγε, γνωρίζατε πως τώρα μπορείτε να βουρτσίσετε τα δόντια σας με μια έξυπνη οδοντόβουρτσα που σας ειδοποιεί και μειώνει την ταχύτητα, όταν καθαρίζετε πιο έντονα από όσο πρέπει τα δόντια σας;

Όλα αυτά δεν αποτελούν εικασίες ή σενάριο από κάποια σειρά ή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι μια πραγματικότητα την οποία πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε. Στην περίπτωση, λοιπόν, που η απόκτηση μιας έξυπνης, ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας απέκτησε πλέον μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσάς, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε την έρευνά σας για να κάνετε την πιο genius επιλογή.

Στην κορυφή της λίστας με τις πλέον προηγμένες οδοντόβουρτσες, θα ανακύψετε την Oral-B Genius 10.000. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο έξυπνο σύστημα βουρτσίσματος της Oral-B με νέα τεχνολογία προστασίας ούλων και μια μοναδική τεχνολογία εντοπισμού θέσης που σας βοηθά να αφαιρείτε, μεταξύ άλλων, έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια κανονική χειροκίνητη οδοντόβουρτσα!

Η τεχνολογία, λοιπόν, και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια genius οδοντόβουρτσα, μπορούν να σας προσφέρουν σήμερα υγιή ούλα και λευκότερο χαμόγελο, από την πρώτη κιόλας ημέρα βουρτσίσματος. Το σίγουρο είναι πως με την Oral-B Genius 10.000, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθη κατά το βούρτσισμα. Το «αύριο» είναι πλέον εδώ και σε ό,τι αφορά τη στοματική μας υγιεινή. Γιατί να μην δοκιμάσουμε, λοιπόν, να απολαύσουμε όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει;

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies