Το έξυπνο σύστημα βουρτσίσματος που χαρίζει υγιή ούλα και λευκό χαμόγελο


Ευ Ζην
15/06/2020
Η genius επιλογή που σας βοηθάει να βουρτσίζετε τα δόντια σας όπως ένας ειδικός, στο σπίτι!

Η υγιεινή του στόματός μας αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητη προϋπόθεση για τη διασφάλιση της καλής μας υγείας. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ειδικοί, οι οποίοι προειδοποιούν ότι το καλό πλύσιμο των δοντιών και η φροντίδα της στοματικής μας κοιλότητας γενικότερα, συνιστούν απαραίτητες προϋποθέσεις για να προστατεύουμε τον οργανισμό μας από διάφορες ασθένειες, όπως την καρδιοπάθεια.

Πολλοί είναι, μάλιστα, οι ειδικοί οι οποίοι πηγαίνουν το θέμα της στοματικής υγιεινής ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως η συνολική μας υγεία εξαρτάται ουσιαστικά από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δόντια μας.

Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται τα ούλα και τα δόντια μας; Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το βούρτσισμα των δοντιών εν έτει 2020;

Η απάντηση -και σε αυτή την περίπτωση- βρίσκεται στην τεχνολογία!

Οι έξυπνες και tech επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας

Σίγουρα μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα μπορεί να μας βοηθήσει να καθαρίζουμε αποτελεσματικά τα δόντια μας όμως, γιατί να μην αξιοποιήσουμε στο έπακρο την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα;

Είτε ανήκετε στους λάτρεις των gadgets είτε όχι, το θέμα είναι πως σε ό,τι αφορά το βούρτσισμα των δοντιών στις μέρες μας, η τεχνολογία έχει κάνει άλματα.

Διότι χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων ετών, τώρα μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε τη στοματική μας υγιεινή και να έχουμε ταυτόχρονα υγιή ούλα και λευκό χαμόγελο.

Το έξυπνο σύστημα βουρτσίσματος που χαρίζει υγιή ούλα και λευκό χαμόγελο

Βούρτσισμα από το… μέλλον

Τι θα λέγατε, για παράδειγμα, αν μαθαίνατε πως εν έτει 2020 μπορείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας στο σπίτι, όπως συστήνουν οι οδοντίατροι; Αλήθεια, γνωρίζετε ότι σήμερα υπάρχει οδοντόβουρτσα που διαθέτει τεχνολογία προστασίας ούλων και τεχνολογία εντοπισμού θέσης για να μην παραλείπετε κανένα σημείο του στόματος κατά το βούρτσισμα; Άραγε, γνωρίζατε πως τώρα μπορείτε να βουρτσίσετε τα δόντια σας με μια έξυπνη οδοντόβουρτσα που σας ειδοποιεί και μειώνει την ταχύτητα, όταν καθαρίζετε πιο έντονα από όσο πρέπει τα δόντια σας;

Όλα αυτά δεν αποτελούν εικασίες ή σενάριο από κάποια σειρά ή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι μια πραγματικότητα την οποία πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε. Στην περίπτωση, λοιπόν, που η απόκτηση μιας έξυπνης, ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας απέκτησε πλέον μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσάς, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε την έρευνά σας για να κάνετε την πιο genius επιλογή.

Στην κορυφή της λίστας με τις πλέον προηγμένες οδοντόβουρτσες, θα ανακύψετε την Oral-B Genius 10.000. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο έξυπνο σύστημα βουρτσίσματος της Oral-B με νέα τεχνολογία προστασίας ούλων και μια μοναδική τεχνολογία εντοπισμού θέσης που σας βοηθά να αφαιρείτε, μεταξύ άλλων, έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια κανονική χειροκίνητη οδοντόβουρτσα!

Η τεχνολογία, λοιπόν, και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια genius οδοντόβουρτσα, μπορούν να σας προσφέρουν σήμερα υγιή ούλα και λευκότερο χαμόγελο, από την πρώτη κιόλας ημέρα βουρτσίσματος. Το σίγουρο είναι πως με την Oral-B Genius 10.000, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθη κατά το βούρτσισμα. Το «αύριο» είναι πλέον εδώ και σε ό,τι αφορά τη στοματική μας υγιεινή. Γιατί να μην δοκιμάσουμε, λοιπόν, να απολαύσουμε όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει;