Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Ραντεβού στην εποχή του κορωνοϊού

Ραντεβού στην εποχή του κορωνοϊού

0
Οι συναντήσεις μας μπορούν να γίνουν το ίδιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές στη διάρκεια της καραντίνας, με λίγη φροντίδα και πολλή αγάπη!

Στην εποχή του κορωνοϊού και των περιορισμών της καραντίνας, πολλοί από εμάς έχουμε αρκετά περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας για επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ακόμη κι αν εργαζόμαστε από το σπίτι, το γεγονός ότι έχουμε γλιτώσει τις μετακινήσεις, μας εξασφαλίζει κάποιες παραπάνω διαθέσιμες ώρες μέσα στην ημέρα μας. Πολλοί αναρωτιόμαστε, όμως, πώς φεύγουν αυτές οι ώρες τόσο γρήγορα, με αποσπασματικές κουβέντες εδώ κι εκεί με φίλους και συγγενείς, μηνύματα στα όρθια, όσο σιδερώνουμε τα ρούχα μας, emoticons που δηλώνουν παρουσία, γρήγορα likes σε άρθρα που ποστάρουν φίλοι, τα οποία μπορεί και να έχουμε διαβάσει ξανά και ξανά, και κανένα στριμωγμένο τηλεφώνημα, μεταξύ μαγειρέματος και σερβιρίσματος φαγητού. Φαίνεται να επικοινωνούμε πολύ και διαρκώς, ενώ στην ουσία, δεν έχουμε πραγματικά ευχαριστηθεί την επικοινωνία μας αυτή. Ο λόγος, απλός: δεν έχουμε κλείσει ραντεβού για να τα πούμε με τους αγαπημένους μας!

Ας δοκιμάσουμε, λοιπόν, να κλείσουμε ραντεβού για μια ωραία διαδικτυακή συνάντηση, να ορίσουμε την ώρα και την ημέρα, να είμαστε απερίσπαστοι από άλλες δραστηριότητες, να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα του χώρου και την ησυχία που χρειαζόμαστε και να προετοιμαστούμε καταλλήλως. Ας βγάλουμε τις πιτζάμες, ας φτιάξουμε έναν ωραίο καφέ ή ας ανοίξουμε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί. Με μια ωραία μουσική υπόκρουση, ας καθίσουμε αναπαυτικά κι ας αφεθούμε στην παρέα του φίλου που έχουμε πεθυμήσει. Δημιουργούμε, λοιπόν, κατά προσέγγιση, όλη αυτή την ωραία συνθήκη που θα μας επέτρεπε, σε άλλες συνθήκες, να απολαύσουμε την παρέα ενός φιλικού ή και ερωτικού προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύουμε την επικοινωνία αυτή από παρεμβάσεις που θα την διέκοπταν και προσφέρουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να έχουμε μια κουβέντα με ειρμό, αρχή, μέση και τέλος. Έτσι, αισθανόμαστε πιο γεμάτοι, πιο πλήρεις, πιο συνδεδεμένοι. Όλα, συναισθήματα που μας βοηθούν να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτής της περιόδου.

 

Η Σοφία Χατζηδημητρίου (B.Sc. Psychology, Pg.Dip. & M.Clin.Sc. in Psychoanalytic Psychotherapy, Pg.Cer. in Group Analysis) είναι Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια με 20 χρόνια ενεργή επαγγελματική πορεία στον χώρο της Ψυχοθεραπείας και ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την Ψυχή, τις Σχέσεις, την Ψυχοθεραπεία, κ.ά.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies