Βρείτε την οδοντόκρεμα που σας ταιριάζει


Ευ Ζην
25/10/2019
Καθημερινά συναντάμε διάφορα είδη οδοντόκρεμας στα σούπερ μάρκετ. Το θέμα είναι πώς μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι η κατάλληλη οδοντόκρεμα για εμάς;

Αυτός ο οδηγός της Oral-B θα σας βοηθήσει να διαλέξετε την κατάλληλη οδοντόκρεμα για εσάς και την οικογένειά σας.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ: Oral-B Pro-Expert Πολλαπλή Προστασία

Αν θέλετε μια οδοντόκρεμα που σας προσφέρει καλύτερη προστασία και στις 8 περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι (τερηδόνα, πλάκα, ούλα, ευαισθησία, σχηματισμό πέτρας, λεύκανση, σμάλτο, δροσερή αναπνοή), τότε αυτή η οδοντόκρεμα είναι η κατάλληλη για εσάς. Περιέχει το PolyfluoriteSystem που αποτελείται από φθόριο και ενεργούς κρυστάλλλους καθαρισμού.

ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗ: Oral-B 3D White Luxe Perfection

Αν αναζητάτε μια οδοντόκρεμα που θα σας προσφέρει υπέροχα αστραφτερά δόντια, τότε αυτή η οδοντόκρεμα είναι η κατάλληλη για εσάς. Διαθέτει την πιο γρήγορη και προηγμένη τεχνολογία λεύκανσης της Oral-B, με καινοτομική φόρμουλα που είναι απαλή με το σμάλτο και έχει τριπλάσια δύναμη διάλυσης των λεκέδων. Περιέχει επίσης διαλυτά μικροσφαιρίδια που προστατεύουν από το σχηματισμό νέων λεκέδων, βοηθάει στην πρόληψη της πλάκας και χαρίζει έξτρα δόσεις φρεσκάδας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αναδείξτε το χαμόγελό σας!

ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ: Oral-B Pro-Expert Sensitive and Gentle Whitening

Αν ανατριχιάζετε ακόμα και στη σκέψη του να φάτε ένα παγωτό, τότε αυτή είναι η κατάλληλη οδοντόκρεμα για εσάς. Ουσιαστικά, δημιουργεί μια ασπίδα κατά των οξέων, που βοηθάει στη σταδιακή βελτίωση της προστασίας ενάντια στην επώδυνη ευαισθησία των δοντιών. Επίσης, επιτρέπει 10x πιο δυνατά δόντια σε σύγκριση με μία κοινή οδοντόκρεμα.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Oral-B Stages

Αυτή η οδοντόκρεμα παρέχει αποτελεσματική προστασία ενάντια στην τερηδόνα, σε μια ήπια σύνθεση σε μορφή τζελ που έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από τα ίδια τα παιδιά. Σιγουρευτείτε πως τα παιδιά ηλικιών 2-7χρονών χρησιμοποιούν μια ποσότητα οδοντόκρεμας στο μέγεθος ενός μπιζελιού και ενημερώστε τα για το πώς να βουρτσίζουν σωστά τα δόντια όπως και για το πώς να ξεπλένουν το στόμα, ώστε να περιορίσετε τυχόν περιστατικά κατάποσης. Η Oral-B Stages κάνει το βούρτσισμα διασκεδαστικό και με τη βοήθεια των χαρακτήρων της Disney!