Κάτι Παραπάνω από Λεύκανση

Oral-B ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!

Για ένα πραγματικά λαμπερό χαμόγελο, δοκίμασε την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν οι ανανεωμένες οδοντόκρεμες Oral-B 3D White Luxe! Σχεδιασμένες με οδοντιάτρους, οι νέες Oral-B 3D White Luxe Glamorous White, Oral-B 3D White Luxe Perfection και Oral-B 3D White Luxe Charcoal, σου χαρίζουν…κάτι παραπάνω από λεύκανση!

ORAL-B 3D WHITE LUXE GLAMOROUS WHITE ΓΙΑ ΑΠΑΛΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

ORAL-B 3D WHITE LUXE GLAMOROUS WHITE ΓΙΑ ΑΠΑΛΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η σύνθεση της οδοντόκρεμας για απαλή λεύκανση με γεύση μέντας, βοηθά στην προστασία από τους επιφανειακούς λεκέδες για 24 ώρες, με βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα. Ο αφρός που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, διεισδύει στις δυσπρόσιτες περιοχές και αφαιρεί ενεργά έως και το 100% των επιφανειακών λεκέδων, ενώ το φθόριο που περιέχει ενισχύει το σμάλτο.

ORAL-B 3D WHITE LUXE PERFECTION ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

ORAL-B 3D WHITE LUXE PERFECTION ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η προηγμένη σύνθεση με έντονη γεύση μέντας, αφαιρεί ενεργά τους επιφανειακούς λεκέδες σε 5 ημέρες, με βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα. Ο αφρός που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, διεισδύει στις δυσπρόσιτες περιοχές και αφαιρεί ενεργά έως και το 100% των επιφανειακών λεκέδων, ενώ το φθόριο που περιέχει ενισχύει το σμάλτο.

ORAL-B 3D WHITE LUXE CHARCOAL ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΝΘΡΑΚΑ

ORAL-B 3D WHITE LUXE CHARCOAL ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΝΘΡΑΚΑ

Η αναζωογονητική σύνθεση με σκόνη άνθρακα και γεύση φρέσκιας μέντας, βοηθά στην προστασία από τους επιφανειακούς λεκέδες για 24 ώρες, με βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα. Ο αφρός που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, διεισδύει στις δυσπρόσιτες περιοχές και αφαιρεί ενεργά έως και το 100% των επιφανειακών λεκέδων, ενώ το φθόριο που περιέχει ενισχύει το σμάλτο.

Ανάδειξε το πιο υγιές, λαμπερό, λευκό χαμόγελό σου, με την Oral-B!

*Επιφανειακοί λεκέδες **με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα