Ασφαλίστε μακροπρόθεσμα το χαμόγελό σας


Ευ Ζην
6/09/2019
Ο γρήγορος οδηγός μας για την προστασία του σμάλτου και τις καθημερινές συνήθειες που μπορούν να επηρεάσουν τα δόντια σας.

Με το πέρασμα των χρόνων, ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε περισσότερα ζητήματα στοματικής υγιεινής. Αυτά συνήθως οφείλονται στην ηλικία σε συνδυασμό με τις συνήθειές μας, που ποικίλλουν από τις τροφές που επιλέγουμε μέχρι τον τρόπο με τον οποίο βουρτσίζουμε τα δόντια μας, κι επηρεάζουν την στοματική μας υγιεινή.

Οι εχθροί του σμάλτου: Τι να προσέξετε

Χυμός φρούτων:

Οι χυμοί φρούτων, ειδικά ο χυμός πορτοκάλι, μπορεί να είναι πάρα πολύ όξινοι. Αντικαταστήστε τους με νερό.

Επιδόρπιο:

Αποφύγετε τα όξινα επιδόρπια με εσπεριδοειδή και επιλέξτε μια ποικιλία τυριών που είναι πλούσια σε ασβέστιο. Επιπλέον, έχει αποδειχτεί ότι το τυρί προκαλεί σάλιο, που βοηθά στη μείωση των οξέων που προκαλούν διάβρωση του σμάλτου.

Πρόωρο βούρτσισμα:

Οι οδοντίατροι συνιστούν να περιμένουμε 30 λεπτά μεταξύ γεύματος και βουρτσίσματος, καθώς έτσι δίνουμε στο σμάλτο χρόνο να συνέλθει από τα οξέα του γεύματος, προτού υποστεί την εντατική διαδικασία του βουρτσίσματος.

Αποκτήστε χαμόγελο με διάρκεια στον χρόνο με την Oral-B Pro-Expert

Η οδοντόκρεμα Oral-B Pro-Expert έχει σχεδιαστεί με το αποκλειστικό σύμπλεγμα Stannous Fluoride, που προστατεύει από τα οξέα των τροφών. Επιπλέον, η Oral-B Pro-Expert παρέχει υψηλή προστασία στις οκτώ περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι: τερηδόνα, πέτρα, ούλα, σμάλτο, πλάκα, λεύκανση*, ευαισθησία και αναπνοή.

Στην Oral-B κατανοούμε τη σημασία ενός που έχει το δυνατό και υγιές χαμόγελου το οποίο αντέχει στον χρόνο και μας δίνει το θάρρος να ακολουθήσουμε τον έντονο τρόπο ζωής που μας ικανοποιεί και μας αξίζει. Ασφαλίστε, λοιπόν, το χαμόγελό σας — επιλέξτε σήμερα την οδοντόκρεμα Oral-B Pro-Expert και, με συνεχή χρήση, θα αποκτήσετε πιο δυνατά δόντια** και πιο υγιή ούλα***.

*Αφαιρώντας επιφανειακούς λεκέδες

**Ενάντια στα οξέα των τροφών σε σχέση με μια κοινή οδοντόκρεμα

***Σε σμάλτο με πλάκα σε σχέση με μια κοινή οδοντόκρεμα