Πάνω από 60 χρόνια συνεχούς καινοτομίας στο βούρτσισμα


Ευ Ζην
28/07/2020
Αναβάθμισε το βούρτσισμά σου με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B! Για αποτελεσματικό καθαρισμό και καλύτερη στοματική υγιεινή!

Oral-B: Είναι «Genius»

Ο Ιδρυτής της Oral-B και Περιοδοντολόγος από την Καλιφόρνια, Dr. Hudson, παρατήρησε αποτριβές από το υπερβολικό βούρτσισμα. Ήθελε μια πιο απαλή βούρτσα. To 1950 ίδρυσε την Oral-B.

1991: Τεχνολογία εμπνευσμένη από τους επαγγελματίες. Εφεύρεση της καινοτόμου κεφαλής με κίνηση περιστροφής - ταλάντωσης για πιο αποτελεσματικό βούρτσισμα.

 

2007: Παρουσίαση του Digital SmartGuide™ με χρονόμετρο 2 λεπτών και δείκτη για κάθε τεταρτημόριο, με σκοπό να βελτιώσει τη διαδικασία του βουρτσίσματος.

 

2011: Oral-B® Professional Care Series. Τριπλός έλεγχος πίεσης. Τριπλός αισθητήρας πίεσης για πιο απαλό βούρτσισμα.

 

2016: Oral-B® Genius. Η Oral-B® εισάγει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της για να βοηθήσει ασθενείς να βουρτσίζουν απαλά, αποτελεσματικά και διεξοδικά.

 

2017: Η πρώτη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που έλαβε την σφραγίδα της ADA ως η πιο αποτελεσματική και ασφαλής σε αυτή την κατηγορία.

 

2005: Η Oral-B κάνει την «εμφάνισή» της στην Ελλάδα και πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες μάρκες στην κατηγορία της στοματικής υγείας, με τη μία καινοτομία να διαδέχεται την άλλη.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Genius Χ προσφέρει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Oral-B, με εφαρμογή στο κινητό σας, που αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα του βουρτσίσματος των δοντιών σας σε κάθε τεταρτημόριο. Με χαρακτηριστικά όπως: η στρογγυλή κεφαλή, η 3D τεχνολογία, ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης 2 λεπτών και η artificial intelligence technology, αφαιρεί εως και 100% περισσότερης πλάκας σε σύγκριση με μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα & προσφέρει βελτίωση της στοματικής σας υγιεινής!

Καθαρισμός σα να έχετε μόλις επισκεφτεί τον οδοντίατρό σας, χρησιμοποιώντας προϊόντα στοματικής υγιεινής Oral-B.