Αγγίξτε την τελειότητα στο πλύσιμο των ρούχων.


Σπίτι
4/10/2018
Με την κατάλληλη βοήθεια, μπορείτε να πετύχετε το τέλειο πλύσιμο από την πρώτη κιόλας φορά. Εκτός αυτού, με τις συμβουλές μας για την καθημερινή ρουτίνα του πλυντηρίου εξασφαλίζετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με όσα αγαπάτε.

Κομματάκια από χαρτομάντιλα κολλημένα σε όλα τα ρούχα, ίχνη απορρυπαντικού πάνω στα αγαπημένα σας μπλουζάκια, ή χρώματα που ξεβάφουν μετά το πλύσιμο. Όλα αυτά είναι ενοχλητικά, αλλά μπορείτε να τα αποφύγετε. Μπορείτε να πετύχετε την τέλεια ρουτίνα πλυντηρίου αρκεί να ξεκινήσετε με την κατάλληλη προετοιμασία. 

1) Χωρίστε τα άπλυτα σε 3 καλάθια

Προμηθευτείτε 3 καλάθια, ένα για τα χρωματιστά, ένα για τα λευκά και ένα για τα ευαίσθητα ρούχα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ξεδιαλύνετε τα ρούχα την ώρα που βάζετε πλυντήριο, η διαδικασία έχει ήδη ολοκληρωθεί.

2) Ελέγξτε τις τσέπες

Ρίξτε μια τελευταία ματιά στις τσέπες πριν βάλετε το πλυντήριο σε λειτουργία. Μπορεί να έχει ξεμείνει κάποιος «θησαυρός», βεβαιωθείτε λοιπόν ότι οι τσέπες είναι άδειες.

3) Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο απορρυπαντικό

Το απορρυπαντικό Ariel αφαιρεί τους δύσκολους λεκέδες από την 1η πλύση, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν αυτός ο λεκές από κέτσαπ χρειάζεται ειδική προεργασία. Αφήστε τα όλα στο Ariel.

4) Σωστή δόση απορρυπαντικού και σωστός όγκος ρούχων

Η μεγάλη δόση απορρυπαντικού είναι σπατάλη. Πάρα πολλά ρούχα μέσα στον κάδο μπορεί να οδηγήσουν σε αντιαισθητικά ίχνη απορρυπαντικού πάνω στα υφάσματα. Χρησιμοποιείτε τον κανόνα της μίας παλάμης για να ελέγχετε την πληρότητα του κάδου και ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες δοσολογίας που αναγράφονται στη συσκευασία.

5) Χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό ρούχων που διατηρεί τα ρούχα φρέσκα για πολλή ώρα.

Το Lenor προσφέρει στα ρούχα σας φρεσκάδα τόσο δυνατή όσο η φρεσκάδα 100 λουλουδιών, βοηθώντας τα ρούχα να διατηρούν το υπέροχο άρωμα τους για πραγματικά περισσότερο καιρό. Απλώς προσθέστε το μαλακτικό στο ειδικό συρτάρι πριν ξεκινήσετε την πλύση με το Ariel, και αφήστε το να κάνει το θαύμα του.