Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟ LENOR *80% από τα συστατικά που συμβάλλουν στην απαλότητα του Lenor είναι φυτικής προέλευσης

Αίσθηση φρεσκάδας & παραδεισένια απαλότητα

Απόλαυσε κι εσύ, όπως η Βίκυ Καγιά, την καλύτερη αίσθηση φρεσκάδας που είχε ποτέ το Lenor! Τα σαγηνευτικά αρώματα και η παραδεισένια απαλότητα φυτικής προέλευσης πρωταγωνιστούν στα νέα μαλακτικά ρούχων Lenor που απογειώνουν την αρωματική εμπειρία, κάθε μέρα, από το πρωί ως το βράδυ.

Ανακάλυψέ τα!

Lenor Luxe Gold Orchid

Lenor Luxe Gold Orchid

Απαλότητα, φρεσκάδα, απόλαυση και… παραδώσου στην πολυτέλεια! Οι πολύτιμες συνθέσεις ορχιδέας αναμειγνύονται με νότες βανίλιας και γίνονται ακόμα πιο αισθησιακές με τις νότες κεχριμπαριού.

Lenor Fresh Ocean Escape

Lenor Fresh Ocean Escape

Νιώσε τη θαλασσινή αύρα να αγγίζει την επιδερμίδα σου, να αφυπνίζει τις αισθήσεις σου και να σε αναζωογονεί! Σαν μια αγκαλιά από φρεσκοκομμένα λουλούδια, με θαλασσινές πινελιές και μια νότα λεμονιού.

Lenor Divine Ruby Jasmine

Lenor Divine Ruby Jasmine

Ένας συνδυασμός απαλότητας, φρεσκάδας και… θηλυκότητας, αναδεικνύει τη θεά που κρύβεις μέσα σου και οφείλεται στο πλούσιο και απολαυστικό μείγμα από κόκκινα φρούτα και πολυτελή λουλούδια.

Lenor Love Amethyst

Lenor Love Amethyst

Φρεσκάδα που διαρκεί έως και 1 εβδομάδα, παραδεισένια απαλότητα και ευκολία στο σιδέρωμα. Και όλα αυτά με τον συνδυασμό ανθών ροδακινιάς, Rose de Mai και Φρέζιας που δίνει στην αγάπη για τη ζωή… το άρωμά της.

Lenor Fun Wild Flower

Lenor Fun Wild Flower

Η καλύτερη αίσθηση φρεσκάδας στην πιο fun εκδοχή της! Αυτό το αρωματικό ταξίδι γίνεται ακαταμάχητα διασκεδαστικό, με νότες από ginger lily και τροπικά μούρα!

ΜΕ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Πιο κοντά στη φύση!

1. Για μία εκπληκτική απόδοση φρεσκάδας με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα νέα μαλακτικά Lenor προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών από προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά έλαια, πιστοποιημένα για τη βιωσιμότητά τους.

2. Νέο αποτελεσματικό σύστημα “Optiscent” για βελτιωμένη εμπειρία αρώματος και απολαυστική φρεσκάδα που διαρκεί, με λιγότερα χημικά.

3. Νέο πολυμερές “Softpore” για απαλότητα και άρωμα που μεταφέρονται ομοιόμορφα στα υφάσματα ακόμα και σε σύντομους κύκλους πλύσης ή κύκλους με κρύο νερό.

Lenor decor leaves
Lenor decor leaves
Lenor decor leaves
Lenor decor leaves